EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.02.2026. u 13:49
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,77
137.981
11,724
11,75
11,85
-1,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Imamo novog u top 5. hm, kakve su to računice 🤔 tko su ti likovi na 4 i 5 mjestu zna netko ?

mene samo zanima hoće li ovi pametnjakovići koji sada drže kupovne naloge na 0,6 i 0,7 kn, iste staviti i sutra na ekvivalent cijene od 60-70 kn???? 🤪

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Nema nikakvog smisla novu dionicu Dlkv kupovati iznad 10 kuna jer slijedi dokapitalizacija po nominali.

Kakvih 60-70 kuna?

Ljudi i danas kupuju dionicu po 0.70 kn, sto je nakon poništenja(sutra?) 99/100 dionica cijena od 70 kn po novoj “pročićenoj” dionici. Neka svatko procijeni da li to toliko vrijedi?!

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

investimir, 25.07.2021. u 13:21

pon 26 07 – 1000 dionica nabavljenih po 0,7 kn. trž vrij 700 kn

uto 27 07 – 10 dionica. trž vrijednost 130 do 200kn- 13-20 kn po dionici

gubitak 70 do 80 posto

jesam li ja lud ili što. ovo je čisto ludilo tko je odlučio da ima dlkv na ovaj način

Ovi racunaju na cijenu u squeez outu od 1,77 kuna, ali tesko mi je zamisliti da ce Napredna energetska rjesenja samo tako odbaciti 100 milja od OMFova, ako se nude. U tom slucaju moraju ostati na ZSE.

meni ovo sve paše, nas par predali zajedničku upisnicu u prvom krugu pa kako bude 😉

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

jeff, 26.07.2021. u 13:11

meni ovo sve paše, nas par predali zajedničku upisnicu u prvom krugu pa kako bude 😉

E a sad pitanje za tebe iz kolegija Trzista kapitala na hrvatski nacin 101.

Hoce li Uprava smanjiti upisnice ulagateljima iz prvog kruga koji nude zivu lovu ili ce smanjiti upisnicu Naprednim rjesenjima koji imaju 20 tisuca temeljnog kapitala?

a budemo vidjeli uopće koliko nas je, i ovi iz tih rješenja navodno nude 310miliona žive love,  što znači da je još 140+  upisano, tko i koliko se još ne zna ali uvijek netko u tim stvarima otpadne

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-58c8ea126842a8959169c6bdd094984f.pdf

Otimačina za nove po 10 lipa po sadašnjoj cijeni.

jeff, 26.07.2021. u 13:55

a budemo vidjeli uopće koliko nas je, i ovi iz tih rješenja navodno nude 310miliona žive love,  što znači da je još 140+  upisano, tko i koliko se još ne zna ali uvijek netko u tim stvarima otpadne

Ne znam ni ja, ali pise da uplata dionica iz prvog kruga ide u 3 dana, a iz drugog u 6 mjeseci… lova ionako ide dalje za otplatu duga Construction lineu.

znači danas kreće trgovanje novim dionicama nominale 10 kn pa baš da vidimo hoće li cijena par kuna gore ili dolje od tih 10 kuna?

Tko će im dati 80 kn po dionici više 🙂 prevarantima 🙂 pa će opet za dvije godine nešto izmisliti hahahaa.. gledam ovih svojih 100 dionica i plaće mi se 🙂

New Report

Close