EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.02.2026. u 01:03
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,77
140.927
11,974
11,75
11,85
-1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dionica trenutno vrijedi cca 70 lipa i po toj cijeni ju se može dobiti…ako sutra bude vrijedila 10 lipa kupujte po 10 lipa…samo bi poslao poruku određenim dušebrižnicima da ćemo vidjeti koliko će vrijediti poslije svih sudskih procesa.

Onaj tko je bio na skupštini zna o čemu govorim. Ovu ekipu koja je provela ovu Odluku može spasiti jedino hrvatski korumpirani pravni sustav, to im je jedina nada.

Također, za informaciju, ima dosta ljudi koji su uložili nekoliko stotina tisuća kn u ovo i većina njih neće izvlačiti mrvice iz ovoga, nego će se ići u sudske procese.

I za kraj, bitan je miran san po pitanju ovoga slučaja, a svatko zna dali ga ima ili nema.

da, i kao što reče juričan u vezi zg uhićenja – još samo da pričekamo 2035 da sudovi presude i to je to

tko misli na sudu u rh zaraditi na dionicama, taj ne zna gdje živi

skupština izglasala, nema suda koji će to srušiti

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ti koji su izglasali, pa i oni gube isto 100 u 1 kao i svi ddrugi

ti ljudi nisu bedaki, znaju da je stečaj jednako 0 kn za dioničare, ovako valjdsa bude nešto

investimir, 05.07.2021. u 17:58

da, i kao što reče juričan u vezi zg uhićenja – još samo da pričekamo 2035 da sudovi presude i to je to

najteže je sam sebi priznati da si pogriješio s ulaganjem..ili da su te izlevatili i ošišali na 0 kao običnu ovcu..znam to iz osobnog iskustva na agrokoru. daleko od toga da je ZSE poštena i ok, ovdje to oderu kao malog majmuna jer te ne štite zakoni niti institucije, ali ili to pregrizi pa povrati negdje drugdje ili odi s ove burze. trećega nema

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

bisakovi, 05.07.2021. u 13:24

Kako neki olako ovdje pisu o tuzbama i pozivaju “male dionicare” da tuze “nekoga za nesto”!!!!

Oni sami sigurno nece tuziti,a nagovaraju druge.Ljudi,za dobiti spor treba imati pravni osnov i pravno relevantne cinjenice i kvalificiranog pravnika-odvjetnika koji ce spor voditi.

Vodenje spora je vezano uz nemale troskove,a u slucaju gubitka spora i troskove protivne strane.

Zato,pamet u glavu i konzultirajte kvalificirane strucnjake(a ne internet podstrekace) prije nego se upustate u nesto slicno.

Sada slicnu euforiju citamo na temi Jdpl, a onda budu prijetnje tuzbama.

A sve bez ikakve pravne osnove. Jer se ne vidi da je dug tu veci od kapitala.

Za sve postoji prvi put. Tko je novi gospodin u top 5?

Imam dojam da gledate na tog Pavla Vujnovca i Irenu Weber kao neke Bogove

Ja cu vam reci samo ovo uoči upisa onih sra..a sta su si izglasali na skupstini u registar tog nazovi suda sa kojeg suce svako malo odvode u CK.

Bogovi su pali na tjeme.

Pozdrav svima, vidimo se uskoro na prosvjedu

Top67, 05.07.2021. u 22:36

Za sve postoji prvi put. Tko je novi gospodin u top 5?

amadeo, 05.07.2021. u 21:33

najteže je sam sebi priznati da si pogriješio s ulaganjem..ili da su te izlevatili i ošišali na 0 kao običnu ovcu..znam to iz osobnog iskustva na agrokoru. daleko od toga da je ZSE poštena i ok, ovdje to oderu kao malog majmuna jer te ne štite zakoni niti institucije, ali ili to pregrizi pa povrati negdje drugdje ili odi s ove burze. trećega nema

Misliš da “treceg” nema?

Jesi tako siguran haha

amadeo, 05.07.2021. u 21:33

Da je bio stečaj ne bi nitko ništa rekao, ali ne vidim razloga zašto bi normalan čovjek pristao i pomirio se s time da npr. ima u džepu 100 kn i država kaže, sada tih 100 kn vrijedi 1 kn, a da se ne radi o hiperinflaciji.

Jedno je kockati se i izgubiti na padu cijene i stečaju, a nešto sasvim drugo izvlastiti dio ljudi.

Meni se čini da je ovo ispipavanje terena kako dišu mali, ali kako rekoh, ići će tužbe, a ekipu koja je ovo odigrala može spasiti jedino hrvatski korumpirani pravni sustav.

Da je bio stečaj ne bi nitko ništa rekao, ali ne vidim razloga zašto bi normalan čovjek pristao i pomirio se s time da npr. ima u džepu 100 kn i država kaže, sada tih 100 kn vrijedi 1 kn, a da se ne radi o hiperinflaciji

ti ljudi koji su izglasali – ONI GUBE ISTO KOLIKO I SFVAKI DRUGI DIONIČAR

dakle, ako su koga oštetili, oštetili su sebe

Ajmo stat malo na loptu, prije nego tekma nastavi

Dakle, Dinko Novoselec, direktor Konsolidatora.

Jel stvarno ima netko ovdje dovoljno lud da vjeruje da bi jedan čovjek mogao glasati za poništenje 50.000.000 kn novca koji je uložio Habor da nije imao green light države?

Ovo vam država provodi izvlaštenje.

Samo nešto im se baš ne isplaćuje pravična naknada

Construction line ne može bez Končara uvjetovati ni parkiranje viličara u dvorište Dalekovoda, kamoli otpis 60 miliona kapitala manjinskih i malih dioničara.

I još 50 državnog.

(barem ne na papiru, pred sudom)

Končar dd je kao i Konsolidator pod kontrolom RH.

Uvijek je glavni ciljani tuženik osoba koja je s obje strane jednadžbe.

Jako mi je kad ovi sendvičari ruše ocjene ljudima koji pišu istinu.

Sendvičari, a da probate dagnje na buzaru?

Navodno su dobre ove sezone

Meso je meko, a školjka se otvara sama od sebe

New Report

Close