| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,76 |
64.625 |
5,497 |
11,85 |
12,00 |
3,00%
|
Vi koji imate račun na drugim forumima prenesite ovu poruku
Koristite i internet portale koji su najposjeceniji kao Index i sl.Preko udruge mozete nastupati na TV kanalima itd.Mislim da organizirani imate sanse jer necete biti “velika pretnja” novom vlasniku -cima i ako Vam omoguce sudjelovanje u dokapitalizaciji, a pokazat ce se pravicni prema javnosti.
Hvala na podrsci i hvala poslovnom na objavi poruka s mailom.
Na nekim forumima su me banirali jer sam ih pitao zasto ne mogu objaviti mail i zasto u privatnoj poruci ne dozvoljavaju da se pošalje mail.
Mnogi u ovoj državi rade protiv malih ljudi u interesu krupnog kapitala.
Sramota za taj forum, necu ga imenovati jer ne znam jel mogu ovdje spominjati druge forume. Ali sramota.
Osniva se udruga malih dioničara. Pozivamo sve male dioničare koji se žele suprostaviti ovoj odluci, vezano za učlanjenje u udrugu malih dioničara, nastup na skupštini i sve detalje da se jave na mail adresu:
dalekovod.dionicari@protonmail.com
Jos je malo vremena pa ne čekajte zadnji tren. Ima puno kostura iz ormara koje ce nadležni morati objasniti javnosti. A ima dosta materijala i za pravosuđe. Uglavnom javite se ako ste zainteresirani sto prije jer rok za prijavu za sudjelovanje na skupstini je 23.6.
Super
Eto ja cu se pridruziti akciji i simbolicno sudjelovati.
Sutra uzmem 15.000 kom pa se pridruzim pomoci malim dionicarima. Bolje nego platiti porez.
Osniva se udruga malih dioničara. Pozivamo sve male dioničare koji se žele suprostaviti ovoj odluci, vezano za učlanjenje u udrugu malih dioničara, nastup na skupštini i sve detalje da se jave na mail adresu:
dalekovod.dionicari@protonmail.com
Jos je malo vremena pa ne čekajte zadnji tren. Ima puno kostura iz ormara koje ce nadležni morati objasniti javnosti. A ima dosta materijala i za pravosuđe. Uglavnom javite se ako ste zainteresirani sto prije jer rok za prijavu za sudjelovanje na skupstini je 23.6.
S puno zahvale, poslao sam Vam mail i spreman na daljnju suradnju po bilo kom pitanju.
Idemo svi zajedno oboriti Prijedlog ili ishoditi posteniji dokap ukljucno s nama malima.
LP
pokušaj udruživanja malih je neka mala nada da nas neće ošišati praktički na 0, ali nisam optimist jer po svemu sudeći sve je unaprijed dogovoreno i glasanje će biti samo formalnost. zato se sada neko iskrcava dok je cijena na 1,3 kune a ne kako je predloženo srezana na 0,1 kunu
Ja ne znam kako je kroz godine ovaj gubitak od 398 milijuna kuna nastao i odakle odjedanput toliki akumulirani gubitak. Il sam glupa ili ne znam čitati prijašnja izvješća. Neka to netko od nadležnih objasni!
Realno gledajući mali ovdje nemaju nikakve šanse da nešto promijene, jer poslije pokrića dijela ovog gubitka i dalje ostaje nepokriveni gubitak.
svatko s burzovnim iskustvom kupovat će 1-7 dana prije skupštine jer tada će nervoza dioničara biti na maksimumu a cijena vjerojatno na minimumu ..sada plaćati po 1,3 kune nema nikakve logike obzirom na najavu smanjenja ovih dionica na 0,10 kuna
prošao prijedlog ili ne, do 02.08. se fond treba likvidirati pa se može očekivati i prodaja konsolidatorovih dionica na tržištu
prošao prijedlog ili ne, do 02.08. se fond treba likvidirati pa se može očekivati i prodaja konsolidatorovih dionica na tržištu
Obzirom da imaju 15.000.000 dionica to bi bio “teksaški masakr motornom pilom”
Ja ne znam kako je kroz godine ovaj gubitak od 398 milijuna kuna nastao i odakle odjedanput toliki akumulirani gubitak. Il sam glupa ili ne znam čitati prijašnja izvješća. Neka to netko od nadležnih objasni!
Realno gledajući mali ovdje nemaju nikakve šanse da nešto promijene, jer poslije pokrića dijela ovog gubitka i dalje ostaje nepokriveni gubitak.
Laički bi rekao gubitak je nastao “slučajno”.
Ako malo dublje zagrebeš vidiš da su se
godinama prikrivali loši rezultati u izvješćima, a
što je najbolje to nije ni jedina tvrtka na ZSE gdje se
to radi, već ih ima jo poprilično. Sjetite se Leda, Belja,
Viadukta, nastavi niz…
Recimo da dalekovod nema uopće nema gubitaka …. imaju prihode oko 1.2-1.4 miljarde kuna prihoda i ebituda oko 50-60 mil ……
Ajde recite koliko po vama vridi Dalekovod ….. ( a i ovaj fond kao vlasnik mora izaći iz vlasništva) …..
Ili jel dosta 400 mil. kuna da se stvori novi ( Dalekovod (parafraziram)