| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
11,33 |
94.898 |
8,373 |
11,25 |
11,35 |
3,18%
|
2021. je popunjena, sada se ugovara za 2022 na dalje a kako stvari stoje dlkv će morati ugovarati podizvođače jer koliko posla ima tehnički ne može stići odraditi, već imaju developersku kombinaciju da dlkv ugovori posao i vrši nadzor a estonci operativu i to dobro funkcionira…
inaće su jako aktivni u njemačkoj, nešto već rada a i natječu se na više tendera ali kao što sam rekao, to će biti narudžbe od 2022 na dalje, također niti ukrajinu ne zanemarivati, prošla je nekako ispod radara a tamo im je najbolja profitabilnost…
definitivno su najači građ. izvoznik, imaju ugovore i radilišta u norveškoj, švedskoj, ukrajini, sloveniji, njemačkoj, u hr su nezamjenjivi i dlkv specifičnost je da JEDINI u eu rade i temelj i žicu i konstrukciju i rasklopna postrojenja !
2021. je popunjena, sada se ugovara za 2022 na dalje a kako stvari stoje dlkv će morati ugovarati podizvođače jer koliko posla ima tehnički ne može stići odraditi, već imaju developersku kombinaciju da dlkv ugovori posao i vrši nadzor a estonci operativu i to dobro funkcionira…
inaće su jako aktivni u njemačkoj, natječu se na više tendera ali kao što sam rekao, to će biti narudžbe od 2022 na dalje, također niti ukrajinu ne zanemarivati, prošla je nekako ispod radara a tamo im je najbolja profitabilnost…
Da a u Norveskoj imaju bar 10 god posla to znam provjereno jer mi prijatelj gore radi
hehe, kol. zvonar, imam i ja insajdere, u norveškoj operativa ima plaću 25-30K kruna, i smještaj i obrok, kako ti je frend zadovoljan sa svime time tamo…
hehe, kol. zvonar, imam i ja insajdere, u norveškoj operativa ima plaću 25-30K kruna, i smještaj i obrok, kako ti je frend zadovoljan sa svime time tamo…
Prezadovoljan je. Tako im je plaća otprilike oko 4k eura. Ali posla ima gore koliko god hoćeš, trenutno primaju mnogo radnika i mislim da su bas pretrpani ugovorima. Manje ugovore oni niti me objavljuju do 10 miliona kuna jer nemaju obavezu a toga se mnogo skupi.
Žalosno da jedna ovakva firma na burzi vrijedi 20tak milijuna eura,znam da je balon iz 2008 bio pretjeran ali ovo danas je katastrofa od cijene.
Znaci 150 mil kuna pred potpisom 😁 a nismo ni poceli. A joj sto ce ovo biti.