| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
10,95 |
678.719 |
61,998 |
10,85 |
11,15 |
8,91%
|
pa ljudi moji znate kada je cjena bila 28 kuna pa dalje nemamo što govoriti o cjeni dionice ona je potcjenjena 1000% kuovana prije 10 god po 10 kuna pozz razumu i pameti
Ako sad nije bilo interesa po ovoj cijeni, bojim se što će biti za 6mj.
Jos nije niti krenula prodaja dalekovoda to znam. Ceka se rezultat za 2020 . Cijena cca 15 do 20 kn. Mozda zvuci cudno ali ne moze to shvatiti netko tko nema novca i tko navija za pad dionice i tko sebe i druge hrani losim insinuacijama.Cijena kratkorocno nije ni bitna. Ja bih volio dokupit po 1 kunu ali od toga Nece biti nista. 5,,ili 7 ili 10 kakve to ima veze kad ce ovo vrijediti ogromnu lovu. Ovdje se lome interesi,grabi se pomalo. Pa kad krene netko ce se smijati.
Evo ja se ne bojim a ti se bojis. Sta sad s tim. Pozdrav i podrska uplašenima i pokradenima.
Vi tvrdite da nemate dionice vise? Onda ste i vi pokradeni?
Ako sad nije bilo interesa po ovoj cijeni, bojim se što će biti za 6mj.
kako nema, pa gdje se to prodaje, kome se treba javiti, evo ja sam zainteresiran… dlkv za 8 milja eura, šibnem hipoteku na gradilišta u zg, prodam dva bagera i drobilicu i još malo pajde pripomognu i eto ti 8milja, plz frende, daj link na natječaj ili kakvu obvjavu, ja cijelo popodne tražim i ne mogu ga naći 🙂
https://www.poslovni.hr/hrvatska/samo-ce-najmanji-fgs-biti-ugasen-u-roku-4268827, ”
tj dijelu članka u kojemu se navodi citiram
”Inspire Invest (kao i Prosperus Invest odnosno fond) nedavno s Fortenova grupom zaključio kupoprodaju udjela u Energiji Gradec, prepustivši mu je po modelu zamjene za udjel u Konsolidatoru”
e sad, da li ovo znaći da je sada društvo Konsolidator doo. predmetnom transakcijom zamjene udijela sada u potpunosti, tj 100% pod upravom Inspire Investments
Tako je. Pitanje je zasto su uzeli dio od fortenove . Ovo je izgleda vrlo vrlo obećavajuće. Mislim da je kupac trazio konkretniji dio tako da vse otkupi. Ovo ke zakljucena stvar ,nevjerujem sta se ovdje pise. Svakako vrlo dobre vijesti.
Kad je izasao clanak govorio sam da je to dvosmisleno i s namjerom napravljeno. Tko se ulovio u mrezu ulovio se. Da vam objasnim. Svi članci na poslovnom.hr su plaćeni. Najvise od strane inspire inv. I ekipe koja tu radi. Zamislite samo kako imaju veliki interes iz poslovni dnevnik.hr objavljivati clanke. Puno ljudi to ne shvaca. Sutra mogu napravit nesto opet. Igra mačke i miša. To je standard isto kod stranih fondova,iste taktike. Ali tehnički Dalekovod je vrhunska tvrtka. Poznam ljude unutra i to mi je dovoljno zasto ce ovo bit zlatna koka.
Zadnja recenica potvrda da europa ide u izgradnju sveobuhvatne energetske obnove Dalekovoda,trafostanica i infrastrukture za prijenos elek.ener.
Trebat će se još vidjet kako će se riješiti ovo s izlaskom fonda, onda će biti lako.
Sve bih dao da znam hoće li prodavati dionice na burzi ili će izaći nekako drukčije.