| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,88 |
102.081 |
10,328 |
9,90 |
10,00 |
2,46%
|
Nemate pojma samo nekakva nagađanja sto bi bilo kad bi bilo. Ako imate kakav info na papiru stavite. Ovo ostalo sve prazne kutije.
ovo se ne odnosi na Konsolidator ali se radi o istom fondu, Inspirio fgs, koji je do 02.02.2021. najavio prodaju 2/3 posl. udjela u društvu Konsolidator koji je pak vlasnik 61% udjela u temeljnom kapitalu društvu Dalekovod d.d.
POZIV ZA DAVANJE PONUDA za kupnju i stjecanje poslovnih udjela u društvu Inspirio ulaganje d.o.o
dakle, što se tiče dlkv, slijedom ovoga, mogli bi uskoro očekivati i Javni poziv za davanje ponuda za kupnju poslovnih udjela u društvu Konsolidator.
Pa naravno, svaki dan mozemo očekivati objavu za konsolidatora. Stvari idu u pravom smjeru.bit ce ovo dobra priča.
Heh, u 20 i kusur dana će netko napraviti due diligence, nabaviti jamstva i predati ponudu o kojoj će se odlučiti u manje od 5 dana?? Obična namještaljka vjerojatno za Čovića ili nekog iz njegova kružoka.
Ako će tako ići prodaja udjela u Dalekovodu odnosno Konsolidatora onda će kao što već pisah manjinski “ostati gladni”.
Ma prodaja ide i tu nema apsolutno nista loše. Novi vlasnik i nove financijske mogucnosti. Uz samu tvrku koja se stabilizirala , ima mnogo posla i posla koji se čeka. Tvrtka koja s dobiti posluje . Znam da ima ekipe koja misli da ce bit losih stvari ali one jednostavno u ovom vremenu nisu moguce. Kao sto sam vec rekao nista Nece zaustaviti ovu tvrtku .svatko ima svoje misljenje ali ovo je zlatna koka.
Heh, u 20 i kusur dana će netko napraviti due diligence, nabaviti jamstva i predati ponudu o kojoj će se odlučiti u manje od 5 dana?? Obična namještaljka vjerojatno za Čovića ili nekog iz njegova kružoka.
Ako će tako ići prodaja udjela u Dalekovodu odnosno Konsolidatora onda će kao što već pisah manjinski “ostati gladni”.
Moguce da se namjesta za neke kriminalne skupine ali moguce i da ce se vise njih pofajtati za vecinski udio u DLKV.
Kako god ..od Konsolidatora ionako nikakve koristi ovdje i tko god preuzme vecinski paket bit ce bolje..
Ali ako ce biti vise zainteresiranih, onda purani lete u nebo…ja sam vrlo uvjeren i lijepi zavrsetak i vidim ovo kao priliku za dokup n apvim razinama.
Ja sam davno rekao moju procjenu da ova firma s ovim potencijalom, bez obzira na fondovske igre, mora ici na 3 cifre i tako ce biti, Amen!
Btw, svim imaocima dionice DLKV, kao i svim postenim ljudima u RH, zelim jednu normalnu i uspjesnu i radnu 2021.
lp
da li ovaj ugovor od 03.04.2020. bio igdje objavljen
On February 28, Ukrenergo signed an agreement with the consortium Dalekovod JSC/General Electric Grid GmbH (Croatia / Germany) for the reconstruction of 750 KV Dniprovska substation in Dnipropetrovsk region, press service reports. The value of the contract is €31.7 million. The implementation period is 3 years.
Dniprovska substation is the last of four modernization facilities as part of the project “Reconstruction of substations in the eastern part of Ukraine”, funded by the KfW Development Bank and the German Government.
Haha barbosa svaka čast dobro objašnjeno.valjda necemo vise dobijati savjete od dezurne “smak svijeta ekipe” .
Mislim da vam je nedavno novinar Žebec sve objasnio u detalje.