| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,73 |
2.899 |
298 |
9,66 |
9,76 |
1,04%
|
Kolega xato sve je jasno. Strah izazvan u investitora + panika = pad dionice. Orkrestrirano naravno.najgore sta mozete je sad prodati. I da ide prema kuni nema prodaje jer nema pokrica. Ovo ke cista panika i ovako se gube novci. Strpite se malo. Vec su videni ovakvi scenariji kod ptkm i pogotovo kod ĐĐakovica.
Xato a sta rec,orkestrirano djelovanje. Samo opusteno. Sve ce se brzo vratit na staro. Tko je kupio da bi zaradio mora skuplje prodati haha .zakon trzista. Zato ovo ne treba gledat negativno. Ovo je dobar temelj za dalje. Napisao sam da i najveci pesimisti ne mogu srusiti rast koji je neminovan. Oprez i strpljenje i naravno ne prodavati burek majstorima.poz svima
Dalekovod d.d. Zagreb radi povećanog opsega poslova raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto:
BRAVAR – MONTER TRANSFORMATORSKIH STANICA (M/Ž)
(više izvršitelja)
MojPosao.net – Bravar – monter transformatorskih stanica (m/ž) – Zagreb – DALEKOVOD d.d. https://www.moj-posao.net/Posao/502173/Bravar-monter-transformatorskih-stanica-mz/#ixzz6gtRxUmCL
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-bbe00ec1d57eaa9199874777e9f51fed.pdf
da smo normalna država,Yutarnji i onaj nepismeni novinar bi dobio tužbu i Hanfa bi uredovala za gubitke investitora pa im više nikad ne bi palo na pamet takve objave raditi
Prava smo država po anglocionističkom modelu, ekstremno korumpirana bez ikakve provedbe zakona, s poslušnom vladom, bez ikakve perspektive i s drastičnim gubitkom stanovništva. I bitno je svaki dan govoriti da je komunizam kriv.
Kolega xato sve je jasno. Strah izazvan u investitora + panika = pad dionice. Orkrestrirano naravno.najgore sta mozete je sad prodati. I da ide prema kuni nema prodaje jer nema pokrica. Ovo ke cista panika i ovako se gube novci. Strpite se malo. Vec su videni ovakvi scenariji kod ptkm i pogotovo kod ĐĐakovica.
Budući da sam takve savjete , da ne prodajem dok pada,dobivao na Ingri koja je sa 20kn padala a ja slušao i dočekao čak i 2kn. No da sam usput prodao na 15 ili 10,8,6,5 pa čak i 3, mogao sam kupiti po 2-2,5 masu dionica koja se na toj razini prodala. I ove godine bi imao dobit stotinama pa i tisuća posto. No ja sam čekao i nešto dokupljivao dok je padalo. Ove godine, nakon 10ak godina čekanja sam došao na nekakav plus- samo zbog dobrog dokupa na oko 2. No mogao sam pravovremenom prodajom i kupnjom sada imati dobit od nekoliko stotina tisuća kn. Ja naučio lekciju- nikad više gledati dok pada pada, pada…a Dlkv sam prodao čim sam čuo da fond MORA prodati. Do kuda će oni spuštati i koliko će im biti dobro, samo da dobiju daj što daš, neznan, ali bojim se da će biti veoma nisko s obzirom na maximum ove godine.
Filija , vi ste naučili lekciju. Izgleda da mnogi poput vas tek tako, nažalost nauče lekciju. Pustimo i ove na DLKV da uče na teži način. Ipak šteta je izgubiti 50ak postotaka ili više a da se ništa ne poduzme.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DLKV/COI-DLKV-bbe00ec1d57eaa9199874777e9f51fed.pdf
da smo normalna država,Yutarnji i onaj nepismeni novinar bi dobio tužbu i Hanfa bi uredovala za gubitke investitora pa im više nikad ne bi palo na pamet takve objave raditi
Tocno! Da smo…
Nevjerojatno je da neko priuceno piskaralo u naslovu clanka konstatira da je cijena od x kuna visoka i da to treba dole. Jos nevjerojatnije je da dlkv ne reagira. Smijesna burza, drzava i novina
Budući da sam takve savjete , da ne prodajem dok pada,dobivao na Ingri koja je sa 20kn padala a ja slušao i dočekao čak i 2kn. No da sam usput prodao na 15 ili 10,8,6,5 pa čak i 3, mogao sam kupiti po 2-2,5 masu dionica koja se na toj razini prodala. I ove godine bi imao dobit stotinama pa i tisuća posto. No ja sam čekao i nešto dokupljivao dok je padalo. Ove godine, nakon 10ak godina čekanja sam došao na nekakav plus- samo zbog dobrog dokupa na oko 2. No mogao sam pravovremenom prodajom i kupnjom sada imati dobit od nekoliko stotina tisuća kn. Ja naučio lekciju- nikad više gledati dok pada pada, pada…a Dlkv sam prodao čim sam čuo da fond MORA prodati. Do kuda će oni spuštati i koliko će im biti dobro, samo da dobiju daj što daš, neznan, ali bojim se da će biti veoma nisko s obzirom na maximum ove godine.
Kuzim,ali ne bih usporedivao te dvije tvrtke. Dionica nije na 20 kuna nego je pocela padati sa 7 i nesto sitno tako da moze se prodat sad kad je kunu nize ali čemu. Dlkv je ionako podcijenjena dionican BV je 7,4 kune. Stvorena je panika, ali mislim da ce se stvari okrenuti. Ovako nesto se ne dogada jednom. Pisati da Dlkv koze otic u stecaj a izlazi polako iz PSN je jako jako opasna laž. Tko se ulovio na to jako je izgubio. Nazalost takva su pravila.
Kuzim,ali ne bih usporedivao te dvije tvrtke. Dionica nije na 20 kuna nego je pocela padati sa 7 i nesto sitno tako da moze se prodat sad kad je kunu nize ali čemu. Dlkv je ionako podcijenjena dionican BV je 7,4 kune. Stvorena je panika, ali mislim da ce se stvari okrenuti. Ovako nesto se ne dogada jednom. Pisati da Dlkv koze otic u stecaj a izlazi polako iz PSN je jako jako opasna laž. Tko se ulovio na to jako je izgubio. Nazalost takva su pravila.
Koliko ono fond mora prodati dionica? Zar je mudro ne čekati ih na 3,4kn? Neće moći prodati sve oko 6 pa će do kraja moguće doći i do 4 pa i 3kn. Pa vi izračunate da li dokupiti tada ili prodati sada i više kupiti tada. Ne pišem o firmi već o kretanju cijene dionice zbog fonda i onoga što moraju napraviti u sljedećih mjesec dana.