EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.04.2026. u 21:34
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,72
31.260
3,217
9,74
9,78
1,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bolje kupovati sad nego po 12 kn.

Fina količina je danas prošla, preko 100.000 komada. Kad taj proda što je naumio, vratit će se cijena iznad 7 kn .

Ignore: KressoM, delux

Al je stečaj kad su je ovako zatukli???

E svaka čast prodavaču, stvarno ima smisla za trgovanje kad prodaje ovo po 6,50.

Bude li ih htio natrag, morat će ponuditi barem kunu skuplje za početak, a onda sve više i više 🙂

vjerovatno veliki posao za dalekovod pred  potpisom vrlo brzo možda već u ponedeljak

Ovaj je htio izaći pošto-poto, vjerojatno zbog nekih svojih razloga.

Blago onome tko je uspio kupiti po 6,50. Ako je ovaj sad gotov s prodajom, doći će do preskoka 7 kn u par poteza.

@xato

Pretpostavljam da prodaje netko tko je u novčanoj stisci zbog pada prometa i likvidnosti uslijed ove corona pandemije pa mu treba hitno keš i ovo su po meni OK cijene za dokup – dok jednom ne smrkne, drugom ne svane 😉

Ignore: KressoM, delux

Ja stavio nalog na 6,50 čisto bezveze i nisam očekivao da će proć a eto prošlo.

A samo jučer sam reko da nebi kupovao ali po 7 okruglo ne zato jer ne vjerujem DLKV nego čisto jer mislim da slijedi korekcija na burzi i iz dosade stavio na 6,50 i prođe nakon par sati.

Hvala prodavaču tko god bio!

igre prestolja

desnokrilo, 06.11.2020. u 14:44

vjerovatno veliki posao za dalekovod pred  potpisom vrlo brzo možda već u ponedeljak

Misliš?

Tko je danas izlazio? Netko u top 10? I da li ima jos za prodati?

forumas., 06.11.2020. u 14:47

Ovaj je htio izaći pošto-poto, vjerojatno zbog nekih svojih razloga.

Blago onome tko je uspio kupiti po 6,50. Ako je ovaj sad gotov s prodajom, doći će do preskoka 7 kn u par poteza.

A zašto misliš da je gotovo? Meni je na 7,00 izgledalo da je gotovo.

Možda ćemo idući petak konstatirati da je blago onome tko je ušao po 6 :-). Padajuće noževe je uvijek riskantno loviti.

New Report

Close