| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,72 |
31.260 |
3,217 |
9,74 |
9,78 |
1,25%
|
Fina količina je danas prošla, preko 100.000 komada. Kad taj proda što je naumio, vratit će se cijena iznad 7 kn .
E svaka čast prodavaču, stvarno ima smisla za trgovanje kad prodaje ovo po 6,50.
Bude li ih htio natrag, morat će ponuditi barem kunu skuplje za početak, a onda sve više i više 🙂
Ovaj je htio izaći pošto-poto, vjerojatno zbog nekih svojih razloga.
Blago onome tko je uspio kupiti po 6,50. Ako je ovaj sad gotov s prodajom, doći će do preskoka 7 kn u par poteza.
Pretpostavljam da prodaje netko tko je u novčanoj stisci zbog pada prometa i likvidnosti uslijed ove corona pandemije pa mu treba hitno keš i ovo su po meni OK cijene za dokup – dok jednom ne smrkne, drugom ne svane 😉
Ja stavio nalog na 6,50 čisto bezveze i nisam očekivao da će proć a eto prošlo.
A samo jučer sam reko da nebi kupovao ali po 7 okruglo ne zato jer ne vjerujem DLKV nego čisto jer mislim da slijedi korekcija na burzi i iz dosade stavio na 6,50 i prođe nakon par sati.
Hvala prodavaču tko god bio!
vjerovatno veliki posao za dalekovod pred potpisom vrlo brzo možda već u ponedeljak
Misliš?
Ovaj je htio izaći pošto-poto, vjerojatno zbog nekih svojih razloga.
Blago onome tko je uspio kupiti po 6,50. Ako je ovaj sad gotov s prodajom, doći će do preskoka 7 kn u par poteza.
A zašto misliš da je gotovo? Meni je na 7,00 izgledalo da je gotovo.
Možda ćemo idući petak konstatirati da je blago onome tko je ušao po 6 :-). Padajuće noževe je uvijek riskantno loviti.