| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
8,58 |
66.340 |
7,732 |
8,50 |
8,60 |
-1,16%
|
gledam odnos količina na prodaji i kupnji. jako se prate sukladno promjeni količina. škare su naoštrene. ovaca ne manjka.
11000 komada se kupuje na cijeni od 10 do 16 kn….tako da količina izgleda ozbiljno…a sve je šuplje….
Kako ovcice ulijecu..samo dajte neka neka…[emo_smijesak][emo_namigusa][emo_plazi][emo_euro][emo_funta][emo_dolar][emo_kuna][emo_novac][emo_palacg]
Još 4000 na 50-51 kn!
Ma da li je moguće da trpate novce, a da si niste platili program kojim vidite malo dublje?!
gledam odnos količina na prodaji i kupnji. jako se prate sukladno promjeni količina. škare su naoštrene. ovaca ne manjka.
A koliko duboko gledas?
Nemogu vjerovat da će jedan novinski članak dotuć ovu dionicu[emo_bijesan]
A što je dotuklo INGRU isti ti ćlanci i ekipa sa foruma…
Žalim vas ovdje bojim se da će te proći ono što sam ja na INGRI
nemojte zaboravit ovi ovdje su vam sposobni zabit dionicu na par kuna samo im dajte vremena…
Majko mila, ovakvo trgovanje je degutantno. Ovo je čisti divlji zapad. Sramota je što si ne činjenjem naša burza i HANFA dozvoljavaju.
Stoput ste upozoreni da će se upravo ovo dogodit.
Sad se ide dalje prokušaninm receptom, pokriće gubitaka iz rezervi, smanjenje nominale na fair value (koji određuju banke i njihovi fondovi) i pretvaranje obveznica, zapisa i potraživanja u kapital.
Kako smo pametni, svi su sad pametni, svi likuju , bitno je iskazati jal, veselje što neki gube , gube velike iznose.
Prosipati pamet i govoriti” jesam vam rekao, gledajte moje stare postove i slično”.
Pa što ti i ostali dobivate time.
Ako nemaš ovu i druge dionice gje su debeli minusi , pa uživaj čovječe u svoim plusevima. Al ružno je pokazivati ovakvu euforiju i naslađivati se. Sigurno si jučer bio u crkvi i ispovjedio se.!!!!!!!
Ask šupalj….[emo_namigusa]
Isti autor ćlanka o Dalekovodu
Tin bašić koji je plasirao zadnju laž na ingri da je hipoteka na zgradi ingre 300.000 kuna i srušio ingru za skoro 30%
Ovo danas pada na objevljen članak u Poslovnom, preslikan scenarij od prije par dana kao na Ingri…
Da…ima dosta sličnosti.