Hm kako sad povećanje temeljnog kapitala 🤔
lanjsko…propalo…čitaj pažljivije
Johny
hrđu ce skinuti radnici u ddjh. Ne brini, Cesi imaju sve pod kontrolom. 2022 ddjh vise nece biti na zse
To te ja pitam, preoblikovanje u d.o.o. pa glasanje protiv i pravična fer naknada.
Cca 14 – 20 po dionici
Sumnjam da će Česi izvoditi onakve akrobacije kao ovi iz Dlkv ,
vide sada iz 1. ruke kakav z..eb to more ispast 🙂
Čehi će teško sami sebi spajati dionice, kao onaj luđak tamo šta je glasao za većinskog na onim , kako se zovu cijevima, vodovima…
No , ajmo sada za ozbiljno – jesu li ta dva preuzimatelja od N.B. i od onog Balkanskog Engleza
zajedno prešli prag od 25%?
Jer ako jesu to bi značilo da su, pod uvjetom da djeluju zajednički, stekli kontrolu nad društvom. I obvezu javne ponude po najvišoj cijeni tog perioda, cca 5.35 kuna
Da li djeluju zajednički?
To će pokazati vrijeme. Dođu li na GS i glasaju isto za ključne odluke, a već ih veže način stjecanja, i zemlja porijekla, nema sumnje.
Gdje je Hanfa? Jel to radi još , zna itko?
Ili su u kvaru ?
Mislim, valjalo bi prijaviti kvar regulatorne agencije Saboru ili Vladi čisto da ekipa koja tamo
radi i prima plaće ne zahrđa do kraja
Tko će onda skidati hrđu ?
Kakva HANFA, kakvi bakrači. Slušaj Bentlya u ovo doba sljedeće godine doo, a mi svi smo istisnuti i to ono malo što nam ostane.
Radek ovisi šta ćeš poduzeti kao mali dioničar.
Ja ću poduzeti tužbu za prinudno sklapanje ugovora temeljem neispunjene obveze
za preuzimanje. Čim se pokaže zajedničko djelovanje čeških društava i fondova.
Ako poduzmeš “Ništa” točno ćeš toliko i dobiti na kraju.
Ipak je ovo močvara zvana Zagrebačka burza, smještena u zemlji
poznatoj po lepim ženama, teškim vinima i svjetski proslavljenoj korupciji.
U kojoj nikada nije pala vlada jer narod odlikuje jedan neobjašnjiv fenomen
– mentalitet kmeta iz 18-og stoljeća.
Pogledaj samo ovu vladu šta je napravila sve ugostiteljima unazad godinu dana.
I još traje, materijalno ugroženi ugostitelji i dalje ne podnose kolektivnu ustavnu tužbu zbog kršenja Ustava 26. i 14. članaka.
Godinu dana “najavljuju” i “Pripremaju” ustavnu tužbu.
Ja da imam klub napisao bi ju u tri do četiri dana i odnio gore na Markov trg u pisarnicu.
Pa da mi dobar prijatelj ima klub, napisao bi mu u znak prijateljstva i dao mu da odnese.
Nema ti u ovoj džungli obrtanja kapitala, ako se ne boriš kao laf.
Sve vrijednosti u današnjem svijetu ugroženom pohlepom i kolektivnim egotripovima
izvrnute su naopačke. I to je moralo kulminirati ovom situacijom gdje nas svjetski jebivjetri
i hohštapleri žele doslovno oderati do gole kože, i na kraju će krenuti po naše nekretnine.
Dotle će i Đuro i ona pljačka malih na Dalekovod već biti urbani mitovi.
U ovakvom svijetu svaki mali dioničar mora iznaći sam snage
kročiti kroz džunglu.
To ti je to, tako stvari stoje ovdje.
A vani je možda još i gore, u Italiji i Irskoj su ugostitelji izginuli kao talijanski vojnici na rusko-ukrajinskoj fronti.
Baš pomor je bio, znam pouzdano.
ovo kod nas je još kamilica…
Đuro je tu nebitan. Kažem, neka preoblikuju u d.o.o., ima pravnog lijeka i za takvo štrikanje
A možda i istresem sve po 3 kune i ćao đaci 🙂
Ma decki glavu gore. Mi mismo ti koji smo ulipali svoje milijune u ddjh u spasavali ga do sada. Nisu to uradili ni politicari, ni predsjednici uprava, ni clanovi NO. Oni su ionako hr stetocine i uhljebi. Stoga ebesss milju koju smo ovdje popusili. Vratit ce se x3 negdje druge. Svaka skola kosta a ono sto smo svi zajedno naucili da nikada vise ne treba ulozit ni lipu u hr kompaniju!!!
Radek ovisi šta ćeš poduzeti kao mali dioničar.
Ja ću poduzeti tužbu za prinudno sklapanje ugovora temeljem neispunjene obveze
za preuzimanje. Čim se pokaže zajedničko djelovanje čeških društava i fondova.
Kolega, predlazem kolektivnu tuzbu ispred Udruge malih dionicara Djure Djakovica (iako ista postoji samo na papiru) ili alternativno da se mi mali neformalno udruzimo i podnesemo jednu zajednicku tuzbu. Ja imam dva odjvetnika koji me vec zastupaju u CHF tuzbama od kojih je jedan ugledan odvjetnicki ured u Zagrebu koji se dominantno bavi korporativnim pravom i vjerujem da bi nas pristali zastupati. Zajedno smo jaci a mozemo i podijeliti troskove.
Moj kontakt za daljnji dogovor na ovu temu:
Ma dosta mi je tužbi prema dlkv 🙂 ovo sa ĐĐ kako prođe prošlo je..
Ja se još uvijek nadam scenariju kao na vlenu, ako ne bude tako popušio sam i tu 10000 kom i nek ide u kujac 🙂 ok tu sam ušao jako nisko tako da i nije strašno za razliku od dlkv 🙂
Kako bude bit će
Danas ispravak točke 2. 🙂 hm
Poslao sam mail HANFAi i ZSE i zatrazio ih da od oba Ceska investitora zurno zatraze pisano ocitovanje da li prema DDJH djeluju zajednicki te da li izmedju dva Ceska investitora postoji vlasnicka, ekomomska ili rodbinska povezanost.
Znam da cu dobiti genericki odgovor i da se necu “usreciti” ali barem sam regulatorima ukazao na potencijalni problem.
Poslao sam mail HANFAi i ZSE i zatrazio ih da od oba Ceska investitora zurno zatraze pisano ocitovanje da li prema DDJH djeluju zajednicki te da li izmedju dva Ceska investitora postoji vlasnicka, ekomomska ili rodbinska povezanost.
Znam da cu dobiti genericki odgovor i da se necu “usreciti” ali barem sam regulatorima ukazao na potencijalni problem.
Bravo, svaka čast!