Horvat: Stečaj Uljanika kratkoročno jeftiniji, Marić: Više ne znam čije su koje brojke

Naslovnica Forum Komentari članaka Horvat: Stečaj Uljanika kratkoročno jeftiniji, Marić: Više ne znam čije su koje brojke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a da netko završi u zatvoru za promjenu?

mi smo ipak zemlja slučaj

Racunica je vrlo izvijesna I jasna.


a da netko završi u zatvoru za promjenu?

ma nema nitko vremena, treba spašavati radna mjesta

Ministre Horvatu, dugoročno će se pokazati da je to bačva bez dna. Do sada je plaćeno 3,1 milrd. kn za brodove koji nisu napravljeni. Znači, novac je isisan. Bilo fingiranim računima kooperanata bilo drugim kriminalnim metodama. Jestinije bi bilo da vam je država dala 8.000,00 kn brutto mjesečno i da sjedite doma.

Ministre Mariću plaća se nemar, lijenost i glupost 25%-tnog vlasnika Uljanika. Vrlo kratko i jasno. Kad se pogledate u ogledalo ne vidite istu sliku od one koju vide oni koji znaju o čemu se radi.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.

nema se tu što više raspravljati! rečeno je da će ići ono što je jeftinije, a stečaj je par milijardi kuna jeftiniji!…gotova priča – stečaj!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mislim da je Horvatova računica točnija jer je u troškove restrukturiranja uračunato i spašavanje Brodosplita

OK, samo se ide u restrukturiranje, onda imovina ministara i svih u vladi ide pod hipoteku da se iz nje prvo naplati ako bude novi gubitak u sljedećih 10tak godina

a iz stečaja se trebaju naplatiti i sa računa bivših iz uprave, vlada i ministarstava koi su to odobroavali.

a ja ne znam koji vise s.re!!!!!

New Report

Close