| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Kolega @radek, ovi sve koliko vidim odobravaju 🙂 pa će valjda i Đuricu našeg 😉
Šta reći, a suzu ne ispustiti 🤣 🤣 gdje mi je najbolji kolega @apatero1 😉
ako za 120 milja kupuju 75 posto, to znači da kupuju oko 30 milijuna dionica po 4 kn
10 milijuna starih – 25 posto
30 milijuna novih za čehe – 75 posto
ukupno nešto iznad 40 miljuna dionica stare plus nove
4 kn je muila majka
država briše 360 milja. to sam i njavaio jer taj novac duro ne moze vratiti, to je valjda svima jasno
Gadna ti je racunica.
Samo mi nije jasno kako si je dobija.
Razbacujes se milijunima nebi da si Bill Gates.
Ode se sprema situacija u kojoj cesi blokiraju odluke skupstine,dovest ce drustvo do nove kapotalizacije i preuzimanja, Dalekovod broj 2 u istom omjeru. 100:1 . Zivi bili pa vidili,nece cesi nicije dugove placati . Nije nagovor za kupnju i prodaju .
Kako znaš to? Jel imaš neki inside info ili čisto nagađanje?
Jer Česi ako zajedno podrže istu odluku sa oba ona računa , to je onda i dokaz zajedničkog djelovanja i namjere preuzimanja iz prethodnog razdoblja po debelo više od 4 kn.
”U prvom koraku D.D. Acquisition ulaže 120 mil. kn što mu otvara put do stjecanja od 75 posto udjela.”
Ako već imaju 19 posto, i to im “otvara put do stjecanja 75%”
120 mil. za 56%.
10 miliona dionica.
5 600 000 dionica za 120 miliona.
O čemu pričamo???
20 kn po dionici.
Nominala
čekaj, nek me netko ispravi .. jel ovo san? ???
A mnogima sam govorio da uzimaju 2 DDJH za 1 DLKV prije Nove i prošlo ljeto,
baš fest čak i na ulici ovako , to je bila valjda neka intuicija 😉
Detalji programa za spas Đure Đakovića, kao i u dosadašnjoj praksi, drže se “iza zatvorenih vrata”, no kako se čuje, prvi korak povući će država, koja će smanjenjem duga za 360 milijuna kuna dokapitalizirati kompaniju, potom će uslijediti rezanje temeljnog kapitala i treći korak bit će dokapitalizacija kojoj će pristupiti D.D. Acquisition. Ukupno će u pet godina trajanja ovog procesa Đuru Đaković ojačati s jednakim iznosom koji daje država, dakle 360 milijuna kuna, a u prvom koraku bit će to 120 milijuna kuna, što će otvoriti prostor Česima da steknu više od 75 posto vlasničkog udjela.
Ajoj, ovo kao da se ponavlja situacija s Dalekovodom??? 😳
drzava ce nas ovdje spasiti jer nemaju kamo – njihovi aparatčiki su ovo zakuhali
nem aovdje nikakvog dlkv. zasto – zato sto j etu drzava sa 360 milja
ako drzava dokapa sa 360 milja, a ukupni duga za pokriti je oko 220 milja, a temeljni kapital je 203 milja, TO ZNAČI DA DRŽAVA DOKAPA SA 360 MILJA, REŽU DVIJE U JEDNU – SA 20 NA 10 I ČESI KOMOTNO ULAZE PO 10 KN, A JOŠ BOME PREOSTANE I KAPITALNIH REZERVI
a netko hoće ili mora dokapati dlkv sa 360 milja, dlkv bi danas bio na 10 kn, a ne na 1 kn