| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Nema zime za Đuro Holding kolko čujem. Odvjetništvo kaže ako oba suvlasnika registrirana u Češkoj, koji su pakete stekli od N.B. i Božidara iz UK podrže iste odluke GS od bitnog utjecaja na društvo (isto važi i za bilo kakvu izvanrednu) da je to dokaz “Zajedničkog djelovanja”
Osim toga, ta dva subjekta vežu i druge pretpostavke o zajedničkom djelovanju , kao što su okolnosti, način i vrijeme stjecanja dionica Izdavatelja DDJH-R-A
Sada triba samo vidjet u povijesti koja je bila najviša cijena 3 ili 6 mjeseci unazad prije nastanka obveze za preuzimanje i javiti Hanfi da započne postupak utvrđivanja obveze davanja ponude za ta dva dioničara koji zajednički drže više od 25%, a oba su stjecali dionice na isti način, u istom periodu, po uvjetno sličnoj ili istoj cijeni (o tome će HAnfa trebati po zakonskoj dužnosti uzeti iskaz od N.B. i Božidara) i potiču iz iste strane države.
Mene čudi da ovo nitko do sada nije primjetio, a toliko znalaca na ovome forumu.
A dioncie za koje potencijalno postoji obveza davanja J.P. po 5 ili 6 kuna, rasipaju se po 3 kn od straha da bi neke češke tvrtke mogle pokušati ovaj svinjac što izvodi Uprava DLKV:
Osobno sumnjam u taj scenarij kod nas na Đuri, vjerujem u poštenje čeških investitora i da će ova dionica u budućim razdobljima započeti put oporavka prema razinama na kojima su forumaši pod utjecajem NB kupovali ove dionice.
NB bi se svakako trebao javno izjasniti po kojoj točno cijeni je otuđio svoj paket.
Ovdje trenutno postoji jedan (“jaci”) igrac i par manjih. Ovaj jaci i spusta cijenu, vecina je njegovih naloga na prodaji do 4.
Nemojte molim vas radit usporedbu da Dlkv.
Sa dodatkom u kojem izražavaju želju za kupovinom Đure….
Dali novinar ima mokre snove?
Kolege, da li je dobro vrijeme za kupnju?
Ispod 4kn je po meni extra dobra kupovina.
Moj ulaz je 4kn.,nekih 20tak tisucica.
Kolege, da li je dobro vrijeme za kupnju?
Ako gledaš da je cijena dionice ne tako davno bila i na 5 kuna, onda ovih 3 kn ne zvuče loše. Međutim, ako baciš oko na Dalekovod i vidiš da su i tamo cijene nedavno bile na 6-7 kn,a da su sada na svega 1,x kuna s tendencijom pada prema 0,1 kn (zbog planiranog rezanja pa spajanja dionica, koje je i ovdje jedno od mogućih rješenja), onda ove 3 kn ne više ne izgledaju kao tako dobar ulaz i sigurna oklada jer mogu slično završiti.
Ode se sprema situacija u kojoj cesi blokiraju odluke skupstine,dovest ce drustvo do nove kapotalizacije i preuzimanja, Dalekovod broj 2 u istom omjeru. 100:1 . Zivi bili pa vidili,nece cesi nicije dugove placati . Nije nagovor za kupnju i prodaju .
Kolega zvonar obzirom da ste prošle godine otvorili profil na poslovnom, nikako vas ne mogu shvatiti ozbiljno 😉 dok sam ja kupovao dionice ĐĐ i DLKV i ostala ekipa vi još ni profil niste imali 🤣🤣
Ode se sprema situacija u kojoj cesi blokiraju odluke skupstine,dovest ce drustvo do nove kapotalizacije i preuzimanja, Dalekovod broj 2 u istom omjeru. 100:1 . Zivi bili pa vidili,nece cesi nicije dugove placati . Nije nagovor za kupnju i prodaju .
Bojim se da će biti baš tako.
Ovdje pratimo vijesti iz EU komisije?
https://ec.europa.eu/competition-policy/state-aid/latest-news_en