Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 23:14
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hrvalin, 11.05.2021. u 07:46

sitnariba, 10.05.2021. u 18:15

Dobro je dobro, samo nek se oni maknu što dalje od Đure i puste Čehe da rade posao u budućnosti kako spada, jer su dosta muzli 🙂

a sad bi mogli musti česi i kod ulaza, a pogotovo i kada uđu unutra jer su jedini preostali ulagač pa će diktirati uvjete.. a kad diktiraju uvjete, onda će se pobrinuti da za svoje ulaganje dobiju maksimum jer nisu ludi svoj novac poklanjati malim špekulantima.

zaključno, nulovanja ćete se vjerojatno spasiti, ali šišanja kroz dokap jako teško

[/quot

Što bi ja bez prosvjetitelja , ali ipak za deset dana bi mogao dokupiti par tisuća komada , mada oni kojima će sigurno kupovanje biti na 50 kuna nikad mi neće oprostiti

…..a što netko fino pase ove diskontne dionice 👍

Od koga će PPD kupovati vagone? Koncesiju za luku Rijeka su dobili. Pristupne ceste se grade. I pruga iz Rijeke prema srednjoj Europi će se modernizirati kad završe žalbe. Riječka luka će ponovno biti značajnija od Kopra.

apatero1, 12.05.2021. u 15:57

diskontne dionice??? BVPS im je ispod 0, tj. -19,68 kn!!! po čemu je onda ddjh na 4 kune diskontiran??!

budapest !

zvekir, 13.05.2021. u 12:11

diskontne dionice??? BVPS im je ispod 0, tj. -19,68 kn!!! po čemu je onda ddjh na 4 kune diskontiran??!

Ako ne znaš odgovor na ovo pitanje onda stavi novac na banku i tamo ga čuvaj

apatero1, 13.05.2021. u 14:47

zvekir, 13.05.2021. u 12:11

Ako ne znaš odgovor na ovo pitanje onda stavi novac na banku i tamo ga čuvaj

pa ne tvrdim ja da je 4 kune diskontna cijena nego ti, ja tvrdim da je uz BV od -19,68 kuna po dionici ovo enormno skupo, a ne jeftino kao što ti tvrdiš! ako imaš argumente i brojeve koji dokazuju suprotno onda ih napiši, a u protivnom prestani lupetati o diskontnim cijenama!

budapest !

Zar bi netko kupovao po 4 kune da nije diskont , prije dva mjeseca cjena je prelazila i pet kuna , jel to neki fenomen ili netko ima viziju

Nego, jel bio Banožić neki dan u ĐĐ 🙂 se neš dogovaralo možda 🤔 će da čujemo do kraja mjeseca valjda nešto novog 🙂

https://www.seebiz.eu/drustvo/banozic-odluku-o-borbenim-zrakoplovima-ocekuje-u-ovom-mjesecu/257851/

No je, bil je 🙂 nekaj se nakuhava tak mi to zgledi 🙂

https://www.seebiz.eu/tvrtke/banozic-u-dd-specijalnim-vozilima-nove-prilike-u-kontekstu-povlacenja-novca-iz-europskog-obrambenog-fonda/257600/

Nije li predsjednik upravo na dnevniku 1 ,objavio cjenu aviona koji se nabavljaju u vrijednosti od milijardu do dvije milijarde eura , s obzirom da su f-16 stice jedine skuplje od milijarde eura , dok su ostali ispod milijarde značili to  da su f-16 pobjedile na natječaju

Samo za info 😉 ako treba netko posao u ĐĐ specijalna vozila 🙂 rok je do sutra 😉

https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=113481682

Kolega apatero1, mi ćemo da budemo ili pukovnici ili pokojnici 🙂 tko ga hebe 😉

Ali eto kao što se vidi ĐĐ prima nove ljude i to programere, pa se meni sve vidi da ćemo da budemo pukovnici 😉

New Report

Close