Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.12.2025. u 00:52
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolega sitnariba još jedanaest dana pa će na dan državnosti objaviti odabir aviona , na predsjednikovo obraćanje čini mi se da su u pitanju f16  a s obzirom da su amerikanci već iskazali interes oko đure i bradlya te otvaranja u đakoviću pogona za održavanje bradlya za ovaj dio europe , čini mi se da tu neće biti pukovnika već generala

Će da pričekamo tih par dana, ali onda poslije i par godina 😉

Isto vjerujem da će Ameri proći 👍🏻 Šveđani da su trebali već bi prošli po tom pitanju..

sitnariba, 19.05.2021. u 14:05

Isto vjerujem da će Ameri proći 👍🏻 Šveđani da su trebali već bi prošli po tom pitanju..

Da vam pravo velim meni nije bitna cjena dionice na prvom mjestu očekivanja mi je dividenda

Vlada jučer odlučila koje borbene zrakoplove kupujemo, objava idući tjedan

Ne loše 😉 i ja čekam isto, pa kad dođe dobro dođe 😉 a mogla bi kroz 2-3 godine biti fina..

apatero1, 19.05.2021. u 14:23

sitnariba, 19.05.2021. u 14:05

Da vam pravo velim meni nije bitna cjena dionice na prvom mjestu očekivanja mi je dividenda

5.kn bog bogova 😉 👍🏻 skoro godišnja plaća 🙂

A kakve točno veze ti avioni imaju sa DDJH, čemu se veselite?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ValueWalk kupovina aviona je kompleksno pitanje jer se u njoj prepliću politika tj globalni moćnici i biznis , uz avione idu i ulaganje , sjetimo se tko je obilazio đđ  prije dvije godine Robert Kohorst ambasador USA , ali ako ostavimo sve ovo po strani i promatramoli preuzimanje đđ od strane čeha onda ćeš uvidjeti da se i oni bave proizvodnjom vojne opreme i proizvodnju vagona za željeznički promet , djelatnosti potpuno iste kao i u đđ, česi već zapošljavaju i otvaraju nova radna mjesta  , nije li to igrom slučaja da česi kupuju đđ baš sad kad i Hrvatska avione a već dvije godine se priča o bradlyima i njihovoj nadogradnji a USA  jeveć potpisala ugovor o isporuci tih vojnih vozila u Hrvatsku uz mogućnost da đđ postane centar za održavanje bradlya za Češku , Mađarsku, Rumunjsku i još neke zemlje , već se je dosta djelova mozaika posložilo a možda se u to sve uklopi i eskadrila F-16 u cjelu ovu priču , a onda će biti i malo jasnija slika , mada i bez bradlya i bez aviona Česi već čine velike stvari u đđ , a prva velika stvar je daje od lanjskih ytotinjak kuna gubitka u poslovanjima u ovogodišnjem prvom kvartalu je taj gubitak pretvoren u dobit od 9 miliona kuna , što reći na taj podatak

Kolega apatero čuvajte znanje i mudrost 😉 to je moć 😉

sitnariba, 20.05.2021. u 12:10

Kolega apatero čuvajte znanje i mudrost 😉 to je moć 😉

Poštovanje kolega i hvala na savjetu,👍👍

Napeto postaje 🙂 a izgleda i posla oko rabljenih Rafale-a

Ma dugove izbrisat i idemo dalje 😉

No, prije zaključenja ugovora o kupnji morat će se utvrditi tko će vratiti 300 milijuna kuna kredita koji je tvrtka podigla prošle godine u Hrvatskoj poštanskoj banci i HBOR-u, a za koji je Vlada dala državno jamstvo. On bi mogao bi biti jedna od glavnih prepreka za preuzimanje Đure Đakovića.

Kredit je tvrtki omogućio likvidnost i provedbu plana restrukturiranja. U Ministarstvu gospodarstva, na pitanje hoće li taj kredit vratiti država ili budući, novi vlasnik, navode da program restrukturiranja nije finaliziran te u ovom trenutku ne mogu odgovoriti na pitanja o ukupnim troškovima restrukturiranja i budućoj vlasničkoj strukturi. Drugim riječima, u Ministarstvu se o tome ne žele precizno izjasniti dok ne vide kakav će program izraditi Uprava tvrtke. Prema dostupnim informacijama, teško je očekivati da će investitor pokriti dug za koji nije odgovoran te bi u svrhu sprečavanja odlaska Đure Đakovića u stečaj država mogla iz proračuna vratiti tih 300 milijuna kuna HBOR-u i HPB-u.

https://seebiz.eu/tvrtke/duro-dakovic-plan-restrukturiranja-krajem-mjeseca-u-ek/258278

Pala odluka: Hrvatska kupuje rabljene francuske avione za nešto manje od milijardu eura

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/kredit-spasa-mogao-bi-postati-zapreka-ulasku-ceha-u-duru-dakovica-15074610

nema tu puno mudrosti – scenarij ptkm

1. država pretvara potraživanja u kapital po 10 kn baš kao u ptkm /tamo 450 milja, ovdje 300)

2. smanjenje teemljnog da se pokriju gubici baš kao i u ptkm

3. dokap od čeha po nekoj cijena da česi dobiju 75 posto minus jednu dionicu.

to je jedini način, drugog nema. i pali sasvim dobro, ptkm je dokaz

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close