| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Uspio je Krešica da spusti ispod 4 kn 🙂 samo nešto slabo, ni 100 hiljada nije prošlo 🙂 Danas treba pustiti novi tekst da je potvrđeno iz raznih izvora da ide stečaj 🙂
Bez panike. Đuro ce opstati to nije upitno.
Upitno je samo da li ce mali dionicari profitirati uskoro, ili cemo morati pricekati određeni period da se Česi stabiliziraju.
Samo ne zaboravite da je čovjek milijarder, u eurima da ne bi bilo zabune, a da je tu ubacio možda 3 mil eura za ove dionice. Svi znamo da je država itekako sposobna izigrati svoje dogovore i obećanja, a koja je ovdje očito dala kada su oni ušli na ovaj način. Sve što će biti mimo njihove volje po pitanju dokapa znači da ih više nećemo vidjeti tako da se ne treba unaprijed previše veseliti.
Vjerojatno će na kraju ući, država će vjerojatno napraviti što je trebala odavno napraviti čim su stisnuli ovu dvojicu da prodaju, jer im uz postojeće probleme ne treba još par tisuća nezaposlenih ako to završi u stečaju. Ali zaletavati se sad po ovim cijenama je suludo kada znamo koje su dvije opcije na stolu, osim ako ne kupuje na 20 godina, a takvih nema na forumu.
Svatko od nas je unatrag sudjelovao u nekom šišanju tako da ne treba baš svaki put biti naivan. 🙂
Mali kreeešo nas lagano cima sa svojim “naučnofantastičnoproročkim” novinarskim uradkom o propasti čeha i đure đakovića na bazi rekla kazala
Krešo dragi ja svijih desetak tisuća dionica nedam , jer prah smo bili u prah ćemo se i pretvoriti
Potpisujem 🙂 👍🏻
Mali kreeešo nas lagano cima sa svojim “naučnofantastičnoproročkim” novinarskim uradkom o propasti čeha i đure đakovića na bazi rekla kazala
Krešo dragi ja svijih desetak tisuća dionica nedam , jer prah smo bili u prah ćemo se i pretvoriti
Trebali bi se svi mali dioničari udružiti i dati ponudu Česima za nominalu kao Bakić (naravno pitanje je da li je dao za nominalu).
Pozdrav kolega radek
Kažu da bogatstvo nije materijalno , bogastvo je znanje kad znaš lako se obogatiti , ako si u dionicama đđ prodaš ih i kad im se sunovrati cjena kupiš ,kad im počmu rasti vrijednosti obogatiš se , vrlo jednostavno nema tu neke filozofije , zar ne !?
Trebali bi se svi mali dioničari udružiti i dati ponudu Česima za nominalu kao Bakić (naravno pitanje je da li je dao za nominalu).
Udružili bi nas oni odmah da stave nalog na 20 kuna. 😉
Nažalost mislim da računaju na značajnije nižu cijenu.
Kolega apatero1, tako je uvijek na forumu kad treba spustit cijenu dionice dolaze do izražaja samo oni komentari koji su pogodni za rasprodaju ili kupovinu, ovisi što se želi prikazati, pa tako trenutno i tu..
Kao nikog ne zanima ĐĐ i ne vide ništa dobro, ali dođu tu i pišu crnjake 🙂
Nema predaje ni prodaje 😉 ne mogu oni toliko crnjaka napisat koliko ja dugo mogu čekati 🙂
Kolega apatero1, tako je uvijek na forumu kad treba spustit cijenu dionice dolaze do izražaja samo oni komentari koji su pogodni za rasprodaju ili kupovinu, ovisi što se želi prikazati, pa tako trenutno i tu..
Kao nikog ne zanima ĐĐ i ne vide ništa dobro, ali dođu tu i pišu crnjake 🙂
Nema predaje ni prodaje 😉 ne mogu oni toliko crnjaka napisat koliko ja dugo mogu čekati 🙂
Ima puno dokaza i za i protiv ,vjerojatno je ova agonija blizu rješenja , kad sam već dofurao do ode onda ću čekati do kraja ili pukovnik ili pokojnik
Tako je, idemo do kraja 👍🏻
Kao nikog ne zanima ĐĐ i ne vide ništa dobro, ali dođu tu i pišu crnjake
Nema predaje ni prodaje ne mogu oni toliko crnjaka napisat koliko ja dugo mogu čekati
Ima puno dokaza i za i protiv ,vjerojatno je ova agonija blizu rješenja , kad sam već dofurao do ode onda ću čekati do kraja ili pukovnik ili pokojnik