| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
58,50 |
59 |
1 |
58,50 |
60,00 |
0,00%
|
Marija bas ne vjeuje u dobar ishod 🙁
“U posljednje vrijeme javnosti su bili najuočljiviji slučajevi obeštećenja bivših vlasnika dionicama Đure Đakovića, zbog privatizacije i restrukturiranja te tvrtke koje je u pripremi, no s tim procesom i one će ostati bez vrijednosti.”
Vlasnike oduzete imovine država obeštećuje bezvrijednim dionicama!
Pozdrav
Sad bi valjda diničari DDJH trebali biti zahvalni “na informaciji uvažene novinarke” a Vama Uvaženi “kolega” veliko Hvala što ste prenijeli tu informaciju.
Dobro je činiti dobro!
U cemu je problem ?. Predugo sam tu da bi se ustrucavao prenest i dobre i lose vjesti..komentare. Forum nije samo za “drukanje” .
I sam sam dionicar .. nije “postar” kriv sta u pismu pise
Pozdrav
Ivanović je svoje unovčio, tako da može Marija pisati što hoće 🙂
Dugovi se pomalo otpisuju, gleda se dugoročno, pomalo se slaže ĐĐ, a Mariji bi bilo bolje da kupi dionice dok je ovakva mizerija od cijene 🙂 nije nagovor na prodaju, niti na kupovinu 🙂
Potvrđen je predstečajni sporazum za ĐURO ĐAKOVIĆ INDUSTRIJSKA RJEŠENJA. Vjerovnici su pristali na otpis 70 posto od 76 milijuna kuna potraživanja, a ostatak duga od 22,8 milijuna bit će isplaćen, nakon godine dana počeka, u idućih pet godina.
Također malo bacite oko na ugovorenost posla iz zadnjeg izvješća, no još se nije pokrenuo, ali će se pokrenuti, to je preko 500 milijuna kuna koje tek trebaju Česi ugrabiti za početak
Česi znaju u što ulaze i da im posla i ugovora neće falit, a to što su naši desetke godina krali i sad je sve došlo na naplatu, to je drugi par rukavica..
Kolega 2021. godina smo, a vi postate podatke s kraja 2019.
Također malo bacite oko na ugovorenost posla iz zadnjeg izvješća, no još se nije pokrenuo, ali će se pokrenuti, to je preko 500 milijuna kuna koje tek trebaju Česi ugrabiti za početak
Česi znaju u što ulaze i da im posla i ugovora neće falit, a to što su naši desetke godina krali i sad je sve došlo na naplatu, to je drugi par rukavica..
Da znam, samo kažem za ugovorenost koja još čeka i da posla ima i nije odrađena u 2020 ili je ?možda ja griješim ne znam 100%
Kolega 2021. godina smo, a vi postate podatke s kraja 2019.
Dugovi se pomalo otpisuju, gleda se dugoročno, pomalo se slaže ĐĐ, a Mariji bi bilo bolje da kupi dionice dok je ovakva mizerija od cijene 🙂 nije nagovor na prodaju, niti na kupovinu 🙂
Potvrđen je predstečajni sporazum za ĐURO ĐAKOVIĆ INDUSTRIJSKA RJEŠENJA. Vjerovnici su pristali na otpis 70 posto od 76 milijuna kuna potraživanja, a ostatak duga od 22,8 milijuna bit će isplaćen, nakon godine dana počeka, u idućih pet godina.
Ovo vijest vridi 5 kuna po dionici. ….. a prošla je nezamjetno!!!
Da nije patka!!!!!
Dug je manji za 53 milijuna. No na našoj burzi se to ništa ne lovi.
Ovo vijest vridi 5 kuna po dionici. ….. a prošla je nezamjetno!!!
Da nije patka!!!!!
Radi se u tišini da , kad ga poslože i daju u javnost bit će kuku lele 🙂
naivan si kao beba..kad sve poslože napravit će česi dokap bez malih, pospajati xy postojećih dionica za jednu novu i doći do 90-95% udjela u DDJH..a vi ćete se onda samo češati po glavi i čuditi se što se to dogodilo