| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
58,50 |
59 |
1 |
58,50 |
60,00 |
0,00%
|
koji zakon se u hr postuje kolega mikro. Cesi ce to odigrat kako njima odgovara i to u jako kratkom roku. Nisu oni uhljebi pa da trate vrijeme ko nasi predsjednici uprava
Tak je kolega , pa makar ih zapalili za 2.mjeseca 🙂
Nema prodaje , niti predaje 😉
Ovo je sve igra živaca, pa tko je slabija karika prodaje, jače samo dokupljuju 😉
Tak je kolega , pa makar ih zapalili za 2.mjeseca 🙂
Nema prodaje , niti predaje 😉
Ovo je sve igra živaca, pa tko je slabija karika prodaje, jače samo dokupljuju 😉
Ja ne kupujem da bi se obogatio ,jedini mi je motiv promijeniti ime ovoj kompaniji samo da se ne zove đuro đaković
Đuro Đaković je 100 godišnji brend i kao takav treba i ostati , jer je kao takav poznat u svijetu i to mu daje prednost ( uz dobro vodstvo naravno) za natječaje i sl..
Isto kao što Palumbo nije dirao u brend Viktor Lenac koji postoji 120 godina, tako ni budući vlasnici vjerujem da neće mjenjati naziv ĐĐ..
Đuro Đaković je 100 godišnji brend i kao takav treba i ostati , jer je kao takav poznat u svijetu i to mu daje prednost ( uz dobro vodstvo naravno) za natječaje i sl..
Da ,teško je ispravit krive Drine
Jeste li razmišljali da Česi ne dokapitaliziraju Grupu nego članice? Kakva su vaša razmišljanja o tome? 3 su češke firme i 3 su eventualno društva od interesa (industrijska rješenja su u predstečaju).
Je li moguće to izvesti, a da se bude unutar trenutnog okvira?
Jeste li razmišljali da Česi ne dokapitaliziraju Grupu nego članice? Kakva su vaša razmišljanja o tome? 3 su češke firme i 3 su eventualno društva od interesa (industrijska rješenja su u predstečaju).
Je li moguće to izvesti, a da se bude unutar trenutnog okvira?
Na razini ideje i teorije sve je moguce, medjutim iako su clanice DDJH Grupe osnovane kao dionicka drustva, njihove dionice su nelikvidne i njima se na ZSE ne trguje.
Ono sto ne znam jest da li ce eventualna obvezujuca ponuda Ceha biti uvjetovana i TO-BE org. strukturom DDJH i Planom restrukturiranja, jer ja osobno ne vidim niti smisla niti dodane vrijednosti od ovakvog ustrojstva DDJH a od DDJH Grupe pogotovo. Po meni, Djuro treba biti jedna firma postojece clanice Grupe kao sto su Specijalna vozila treba dobiti status Sektora ili Direkcije.
Btw&totalno off-topic; Mi svi skupa strepimo sto ce biti s nasim dionicama, koliko cemo na njima izgubiti i koliko ce vrijediti za 3, 5 ili 10 godina a u paraleli svijet kriptovaluta oko nas divlja i rezultira prinosima od 7x, 8x, 9x, 10x u samo godini dana!🤔😳😤😖😱
Znam da je lako biti general poslije bitke, ali da sam prije godinu dana prodao svoje dionice koje sam u prosjeku kupovao po 33kn i s tim parama kupio Bitcoin, Ethereum, Litecoin ili Cardano, danas bih bio ne na pozitivnoj nuli vec u solidnom plusu 😱😱😱