Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2025. u 00:45
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mrcash, 03.02.2021. u 18:33

Bakic sigurno ne kupuje više,  bilo bi nemoralno od njega da korisit insajderske informacije a i smjesno jer previše je izgubio da bi ga sad mrvice zadovoljile . On je svoju dionicu odvozio, gadno je izgubio , no zahvaljujući njemu firmu će spasiti Česi.  U amanet je ostavio bar to kad već nije uspio spasiti svoj kapital .

Pitanje svih pitanja je po koliko su on i englez prodali cesima. Ja bi rekao da je cijena bila oko 5 kn , sudeći po kretanju na berzanu kad se to desilo,  i nekoj zdravoj logici . Poswbmo je tu bitan Englez, mislim da nebi pristao na manju cijenu s obzirom da je i tu ošišan x4. Po toj cijeni bi trebao ići i dokap , razvodnjavnje 1:4 .ovo su samo moje pretpostavke,  možda griješim i nebi bilo prvi put , no tako mi nekako stvari izgledaju.  Mislim da Česi definitivno ulaze u priču,  i to će biti objavljeno pred izbore kao još jedan uspjeh Plenky vlade .

Zašto nemoralno?  Sasvim je normalno da gubitke pokuša nadoknaditi i na ovoj dionici (iako se slažem da cijena nije bila viša od 5 kn) ako to ima smisla.

apatero1, 03.02.2021. u 18:58

Već četiri dana Admin postove drži “zaključane”,u čemu je problem

Vrijednost dionice raste proporcionalno broju zaključanih postova na Poslovnom.

Ako kupuje Bakić, ovim tempom po nekoliko desetaka tisuca komada, brzo bi trebao on ili skrbnicki biti vidljiv u top 10. Mozda kalkulira, pa nece par dana kupovat. Igre macke i misa.

matovilka

1. opcija – Bakic

2. opcija – netko tko ima info

3. opcija – nema bas toliko ljudi s novcem s kojim ne znaju sto bi pa eto vidjeli dobru priliku na zse pa kupuju ddjh

Bently, 04.02.2021. u 13:01

Ako kupuje Bakić, ovim tempom po nekoliko desetaka tisuca komada, brzo bi trebao on ili skrbnicki biti vidljiv u top 10. Mozda kalkulira, pa nece par dana kupovat. Igre macke i misa.

Misliš da je sve danas Bakić kupio? S obzirom da je išlo po bidu može biti više ozbiljnih investitora komprimirano na istoj cijeni.

Odgođeno do daljnjeg kupnja aviona i odmah bežanija na burzovnom frontu

Ma kakav Bakic , jeste normalni ? Pa sta bi on sad nakon što je prodao sve nekim tajnim dogovorom trebao kokosariti na burzi sa 100 tis kuna prometa? Kupuje onaj ko misli da je vrijedno rizika , prodaje onaj ko ne misli ili je kupio nize i to je cijela priča

mrcash

Kokosari on svugdje gdje moze. Veliki dionicar koji je pricao 12 godina bajke a onda se dogovori s Cesima i uteka…..

Ulog ti vrijedi sigurno koliko je cijena na burzi u ovom trenutku , sad jel vrijedi više vidit će mo uskoro. Ja nešto razmišljam   da li cjena po kojoj su Česi isplatili baku i Engleza na ikakva način obvezuje ih da isplate i ostale dionike u slučaju nekog dokapa ili slično?

Bently

Svatko je odgovoran za svoje ponašanje pa i Bakić sam sebi. Uostalom osnovno pravilo burze je ne investiraj ono što ne možeš podnijeti izgubiti. Ne treba se tu ljutiti na njega. Gubitak energije. Već smo puno puta komentirali, naš ulog danas ne vrijedi puno pa ili na zid za uspomenu ili …

mrcash, 05.02.2021. u 13:03

Ulog ti vrijedi sigurno koliko je cijena na burzi u ovom trenutku , sad jel vrijedi više vidit će mo uskoro. Ja nešto razmišljam   da li cjena po kojoj su Česi isplatili baku i Engleza na ikakva način obvezuje ih da isplate i ostale dionike u slučaju nekog dokapa ili slično?

Obvezuje ih jedino u slučaju javne ponude. Dokapitalizacija po odluci GS može biti i bez obveze javne ponude.

Bently, 03.02.2021. u 18:13

Moje misljenje da je dobio 10kn po dionici

Zar nije 10 kuna  i zakonski minimum za dokapitalizacije (ne mislim samo ovdje nego općenito).

DAJ PET !!!

New Report

Close