| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
58,50 |
59 |
1 |
58,50 |
60,00 |
0,00%
|
sitnariba
pomalo kolega, nemojte da me herz strefi, kad prognozirate da ce na peticu. Pa ako ce tako biti mozda promijenim misljenje pa jos dokupim
Bakic je rekao da ce ulazit. Kod vatre je pa sigurno ima info od Ceha iz prve ruke. Ako se dobro nakrca povratit ce izgubljeno te ce jos k tome drzat stangu Cesima
Bentley
Po tome ti zaključuješ da je on prodao po značajnije višoj cijeni. I to je jedna od mogućnosti. Kupuje netko tko zna tu cijenu.
Bakic sigurno ne kupuje više, bilo bi nemoralno od njega da korisit insajderske informacije a i smjesno jer previše je izgubio da bi ga sad mrvice zadovoljile . On je svoju dionicu odvozio, gadno je izgubio , no zahvaljujući njemu firmu će spasiti Česi. U amanet je ostavio bar to kad već nije uspio spasiti svoj kapital .
Pitanje svih pitanja je po koliko su on i englez prodali cesima. Ja bi rekao da je cijena bila oko 5 kn , sudeći po kretanju na berzanu kad se to desilo, i nekoj zdravoj logici . Poswbmo je tu bitan Englez, mislim da nebi pristao na manju cijenu s obzirom da je i tu ošišan x4. Po toj cijeni bi trebao ići i dokap , razvodnjavnje 1:4 .ovo su samo moje pretpostavke, možda griješim i nebi bilo prvi put , no tako mi nekako stvari izgledaju. Mislim da Česi definitivno ulaze u priču, i to će biti objavljeno pred izbore kao još jedan uspjeh Plenky vlade .
Ako ne kupuje Bakic, tada kupuje netko tko ima dobre informacije. Nitko nece danas ulagat u kupnju ako nije siguran da ce masno zaraditi. Situacija je svima losa i rijetki se odlucuju za ovakav hirikiri potez
Ja mislim da ulazi običan ulagač koji ima informaciju, nisu to neke ogromne količine novaca. Bilo bi nevjerojatnije da nitko nema povlštene informacije.
🙂 Ma nikad se ne zna kolega
Ali da ide na bolje ide
sitnariba
pomalo kolega, nemojte da me herz strefi, kad prognozirate da ce na peticu. Pa ako ce tako biti mozda promijenim misljenje pa jos dokupim
Pozicije ukopane kao i stoper na svojih 4.70kn. Ili ce Cesi ponesto objaviti pa ce ddjh gore ili ce i dalje biti ispitivanje zivaca od strane prodavatelj. Prodati ili cekati finalni rasplet situacije. Avioni pali u drugi plan, potres zaokupio javnost, tako da cekamo na svojim polozajima i brusimo strategije za 2021.