| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
58,50 |
59 |
1 |
58,50 |
60,00 |
0,00%
|
sitnariba
kako si rekao ako Šveđani stoje iza čeha, a ameri ce uvalit Bredley-e, tada tek politicka lobiranja za ddjh tek predstoje. Ali ako udju ameri u ddjh nema nikakvih gripena…
Kako ddjh grabi prema 5 kn brutalnih 100.000 komada ceka na prodaji. Sada je svima jasno da nam je ovo posljednji Bredly za izaci van. Cekamo 7,5 kuna pa i ja izlazim.
Upravo sam se uključio. Gdje tih 100.000 komada?
Kako ddjh grabi prema 5 kn brutalnih 100.000 komada ceka na prodaji. Sada je svima jasno da nam je ovo posljednji Bredly za izaci van. Cekamo 7,5 kuna pa i ja izlazim.
Istina sumnja mi je na Moff Gideona
Netko nam muti vodu na 4.7. A je se nasao prodavat….
”Svakako su pozitivne informacije o američkim oklopnim vozilima razlog za ovakav rast.”
I autor teksta priznaje.
cestitke svima onima koji su jucer izasli. Ja i dalje cekam 3,4,5 vijest koja bi to mozda pogurala na 7.5 kn. Svima nama jasno je sada da samo dobri clanci nas mogu katapultirat na tu cijenu pa da i mi izadjeno van sa svime sto imamo. Zima je tek pocela, tako da cekamo da stavimo naloge
Jedina dobra vijest bi bila da znamo što nude jedni i drugi. Još bolja bi bila da stave nalog za kupnju po njima fer vrijednosti i neka proda tko želi. Očekivao sam da će Česi potegnuti na 25% +1 ali za sada ništa.
cestitke svima onima koji su jucer izasli. Ja i dalje cekam 3,4,5 vijest koja bi to mozda pogurala na 7.5 kn. Svima nama jasno je sada da samo dobri clanci nas mogu katapultirat na tu cijenu pa da i mi izadjeno van sa svime sto imamo. Zima je tek pocela, tako da cekamo da stavimo naloge