Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.12.2025. u 12:54
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sitnariba

kako si rekao ako Šveđani stoje iza čeha, a ameri ce uvalit Bredley-e, tada tek politicka lobiranja za ddjh tek predstoje. Ali ako udju ameri u ddjh nema nikakvih gripena…

VIDEO: Počinje realizacija velikog vojnog projekta, Hrvatska nabavlja 76 borbenih vozila

Kako ddjh grabi prema 5 kn brutalnih 100.000 komada ceka na prodaji. Sada je svima jasno da nam je ovo posljednji Bredly za izaci van. Cekamo 7,5 kuna pa i ja izlazim.

Kupac sropira cijenu.

Upravo sam se uključio. Gdje tih 100.000 komada?

Bently, 08.12.2020. u 12:05

Kako ddjh grabi prema 5 kn brutalnih 100.000 komada ceka na prodaji. Sada je svima jasno da nam je ovo posljednji Bredly za izaci van. Cekamo 7,5 kuna pa i ja izlazim.

Netko nam muti vodu na 4.7. A je se nasao prodavat….

Istina sumnja mi je na Moff Gideona

joda, 08.12.2020. u 14:56

Netko nam muti vodu na 4.7. A je se nasao prodavat….

https://www.seebiz.eu/trzista/zagrebacka-burza-duro-dakovic-dobitnik-dana-blagi-pad-indeksa/247015

Ajmo Durij!!!

”Svakako su pozitivne informacije o američkim oklopnim vozilima razlog za ovakav rast.”

I autor teksta priznaje.

https://czechoslovakgroup.cz/novinka-rheinmetall-a-czechoslovak-group-podepsaly-memorandum-o-vyrobe-a-technologicke-podpore-v-oblasti-vojenskych-vozidel

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

cestitke svima onima koji su jucer izasli. Ja i dalje cekam 3,4,5 vijest koja bi to mozda pogurala na 7.5 kn. Svima nama jasno je sada da samo dobri clanci nas mogu katapultirat na tu cijenu pa da i mi izadjeno van sa svime sto imamo. Zima je tek pocela, tako da cekamo da stavimo naloge

Jedina dobra vijest bi bila da znamo što nude jedni i drugi. Još bolja bi bila da stave nalog za kupnju po njima fer vrijednosti i neka proda tko želi. Očekivao sam da će Česi potegnuti na 25% +1 ali za sada ništa.

Bently, 09.12.2020. u 10:05

cestitke svima onima koji su jucer izasli. Ja i dalje cekam 3,4,5 vijest koja bi to mozda pogurala na 7.5 kn. Svima nama jasno je sada da samo dobri clanci nas mogu katapultirat na tu cijenu pa da i mi izadjeno van sa svime sto imamo. Zima je tek pocela, tako da cekamo da stavimo naloge

New Report

Close