Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Izgleda da kolega kameni nije moga čekati na 2700 pa je ušao na višim razinama, nema više druk druk [thumbsup]
Kota 2800 se brani. Pitanje koliko dugo.
Kolega Simone, doć ce pogrebnik po vas [lol]
ATPL nije ni odradila rast BDI, pa ne bi trebala niti padat, pogotovo što brodovi nisu na spotu, pa je to normalno
Sad će krenut rasprodaja nakon loših vijesti.
[/quote]
Ako ne reagiramo na dobre vijesti onda bi trebali biti i malo imuniji na loše.
Sad je razlika min-max taman da se pokrije provizija i zaradi za pivu ne nekakvih stotinjak protrgovanih komada… [cool]
Gledam promet u zadnjih desetak minuta i ne mogu svojim očima vjerovati…
Zar je netko doista počeo lupati po bidu dok je vidio da su vozarine za Capeove pale jedan posto?
Svašta.
Pa i na ovim stranicama se stalno brije o vozarinama nebi bilo ni čudo da je netko sve to prebukvalno shvatio i nije mu bilo sumnjivo dok su vozarine rasle, a atpl stajala ali ga je sad uhvatila panika. Oni koji se svakodnevno klanjaju BDI-ju nebi se trebali čuditi, ta ne može on stalno rasti, a kad krene dolje da vidim tko će ubjediti vjerne čitače ovih stranica da BDI nije krucijalan, da ima nešto i u američkim indexima, crobexu, fundamentima firme, itd.
Samo za vjerne štovatelje BDI-ja: LJUDI ON PADA, SPAŠAVAJ SE KO MOŽE DOK NIJE PREKASNO, TONEMOOOO [lol] [lol]
Izgleda da kolega kameni nije moga čekati na 2700 pa je ušao na višim razinama, nema više druk druk [thumbsup]
nisam još ušao, ali svejedno se iščuđavam.
što se mene osobno tiče, dabogda palo još pa me poklopilo [cool]
Mnogo je mirnije imati dionice građevinara kod nas, zadnji kvartalni izvještaji neuporedivi sa atpl, fundamenti takođe, neto zarada ni blizu, a isto ili čak bolje kotiraju na zse.
Atpl je više dionica za klasu moralnih pobjednika nego profitera. [lol]
I naravno za one koji misle da su po karakteru prirodno strpljivi pa da stave na kušnju svoj talent [thumbsup]
A na prodaji na 2800 vec se skupilo 107 komada…krenulo iskrcavanje – doslovno bih rekao "nicim izazvano"…no ovo se moze protumaciti i kao dobra prilika za kupnju 😀