ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 00:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hajde da popravim postotak curama u ovoj dionici…tu smo,samo tiho plovimo [proud]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Pa,naravno.
Muškarci još drže ATPL, a dečkići su prodali i sad su u kešiću.
A samo prave muškarčine, kao što smo febo i ja, dokupljuju.
A za Mateju i još neke žene na ovom forumu , se može reći da imaju
puno veća "muda" od dečki.

Nisam prodao na 3100 i popušio sam lijepu lovu. Al ajd, bar sam muškarčina. Još kad dokupim…..

morate znat da je ova dionica bila i 2000 kune prije cc mjesec dana a tada ko je kupovo pa sad ima 40 do 50% dobiti pa naravno da se to kapitalizira ali mislim da nece padat ispod 2500 e sad nekoga muci da proda pa da ponovo udje kad padne ali pitanje je hoce li padat nisko eeeeeeee to su cari burze i trebas zato imat jako brz prst i dosta love

To je točno,prije cca 2 mjeseca bila je 2000..ali prije cca 6-7 mjeseci sam ju ja prodala po 3700 kad su mnogi drukali da če do kraja godine ići na 4000 pa neki i 4500…i tada i sada je isto pitanje ,što ako ne padne više i ne uspijem uskočiti na vrijeme..sve je to kocka.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Mateja, ja sam mislio da si ti udata [rolleyes]

Tuzit cu te zeni da se upucavas komadima po forumu! [tongue]

neka vesela druzina na ovom brodu

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ajd onda cu se i ja kao depresivac pridruziti veseloj skupini na brodu pa da bar malo izajdem iz depre

ja sam jučer dokupio na 2800 za svu dividendu od HT_a……pa ćemo viditi…. [rolleyes]

neka vesela druzina na ovom brodu

Bar otkad pratim, pred očekivanje pada na ovom topicu je uvijek bilo veselo.
[thumbsup]

hm,da zato sam se i pridruzio jer me jos jedino veselje moze spasit

…da li imam dobar dojam da na ovoj dionici opet slijedi kockarsko doba
unaprijed hvala
srdacno vaš
pofuk

oprostite cijenjeni gospodine smootko da li bi ste Vi mogli odgovoriti na moje pretpostavke tako da na miru otidjem spavati
unaprijed hvala

Poštovani pofuče :)) , vaš posljednji sinoćnji upit mi je bio skriven dok ga ne odobri moderator inače bih vam nastojao olakšati san.. Svakako, glede kockanja na pravom ste mjestu :))

..da odgovorimo ovako.. kako sad stvari stoje nesumnjivo je da će one sa slabim želucem uhvatiti morska bolest, no to ne utječe na brod i on i dalje normalno plovi i ide prema svom odredištu. Osim toga, od udara valova neće biti imune ni kopnene jedinice.. štoviše valovi su toliki da bi mogli i poplaviti kopno.. a u vrijeme poplava ipak je sigurnije biti na brodu, pa kako vam drago.

U tom svjetlu ja bih pokušao objasniti i njenu volatilnost: ta naša ATPL je tolko dobra dionica da se vraća po pešest puta nazad jer nema srca ostavit na cjedilu one koji se još nisu uspjeli ukrcati ili su pak nesmotreno ispali negdje po putu, pa im želi pružit priliku da se spase.
Dakle, na sebe je preuzela evakuaciju hrvatskih investitora iz raznoraznih reži-bježi dionica, te stoga i mi koji smo unutra trebamo imati strpljenja i razumijevanja.. pa ako dođe do toga i pro.. tj. predati svoje mjesto nekom drugom.

Mateja, ja sam mislio da si ti udata [rolleyes]

Pa zar onda više nisam cura [huh]
[/quote]
nisi cura.
a to znači da nisi ni stara cura. [lol]
[/quote]
Neki se i ne bi baš složili s tobom [lol] [lol] [lol] …a još uvijek ne znam koji su to dečki na forumu jer ipak imam osječaj da je više muškaraca koji drže atpl[rolleyes]
[/quote]

Pa,naravno.
Muškarci još drže ATPL, a dečkići su prodali i sad su u kešiću.
A samo prave muškarčine, kao što smo febo i ja, dokupljuju.
A za Mateju i još neke žene na ovom forumu , se može reći da imaju
puno veća "muda" od dečki.

[/quote]
Ja samome sebi nekako više sličim na magare jer nisam prodo na 3100.

IMT?

koristim priliku da pozdravim:

-usidjelice
-curibabe
-zitelle

[lol] [lol]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close