Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle, legla je nekima već dividenda, tj. predujam?

Nije nikome sjela, kolega se malo nespretno izrazio samo…

...

Zbilja mi nije jasno zašto više-manje sva dionička društva koja isplaćuju dividendu najave isplatu u roku od – do, a onda isplate na zadnji ili predzadnji dan najavljenog roka.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/171845/Default.aspx

Fiat pokreće treću smjenu i zapošljava još 800 radnika

Netko bi rekao da je ovo druk, ali vidim Srbi rasturaju s Fićom i dižu proizvodnju na 160.000, nekako mi sve drago da Mladenovac ide na 5 mil prihoda.

"alea iacta est"

Meni se jako sviđa ono “jedini u regiji”

Isplata dividende ide posredstvom SKDD-a ili treba u AD Plastik dostaviti podatke o računu i sl.?

ako se ne varam, prošle godine je sve išlo preko SKDD, pa je pretpostavlka da će i ove godine isto tako.

Vidim na portalu SKDD-a (usluga Moj e-račun) da mi je dividenda danas proknjižena i isplaćena na račun, doduše još nije na računu, ali će biti. [emo_cool]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

MM javi se?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Meni sjela, ali 13,3% manje nego što je trebalo, a svota je manja od 5000kn????U čem je fora, pa ne plaćamo porez i ove godine?

Meni sjela, ali 13,3% manje nego što je trebalo, a svota je manja od 5000kn????U čem je fora, pa ne plaćamo porez i ove godine?

Automatski vam je umanjeno za porez i prirez.
To tražite natrag na prijavi poreza za ovu godinu, dakle 2014. godine.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Je hvala, provjereno u skdd-u! Ne znam od kud mi misao da se ne oporezuje do 12000kn [emo_smijeh]

meni sjela danas……..zaba…..[emo_ooooo][emo_namigusa]

New Report

Close