Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.12.2025. u 14:12
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
ULPL
10,06
3.905
388
10,00
10,20
-1,96%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako bude išlo dosadašnjim ritmom(svakih cirka 9mjeseci) slijedeći dokap bi trebao biti krajem ove ili početkom slijedeće godine.

tu ga negdje i očekuj…doletila meni info o tome [kiss]
[/quote]

@alan_poh
; koliko je to pouzdano? ako nećeš javno, javi na privat!

hvala
[/quote]

Hočeš još i datum da ti javi?

ipak se kreće …

veća potražnja od prodaje??

samo što nije...

Kakvo je stanje ovde?

Dugo me nije bilo.

Jesu li kome sjele dionice u SDA?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ipak se kreće …

veća potražnja od prodaje??

Sad bi trebala sjesti dividenda pa će potražnja, a time i cijena, još više porasti.

Volio bi da uleti neki info o nabavki bulkera…

opala!

Volio bi da uleti neki info o nabavki bulkera…

neće tako brzo…
al tkozna, možda nas sve iznenade….

DOKUP!

Dobra večer kolega dioničarima,

Da li je netko već dobio dividendu ( i koji je stvarni iznos 30 kn ili 42,009 po dionici,) odnosno dionice od posljednje dokapitalizacije.!!!

Unaprijed hvala i laka Vam noć [smiley]

Da li je netko već dobio dividendu ( i koji je stvarni iznos 30 kn ili 42,009 po dionici,) odnosno dionice od posljednje dokapitalizacije.!!!

Ja mislim da nitko nije dobio.Ne znam što se čeka,jer direktor je sebi svboju nagradicu od 117 dionica davno dodijelio.A cijena je valjda 42,5 kune.Jel tko zna više? [huh]

Ja sam zvao tetu u UP i rekla mi je da će isplata najesen

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Pravo na dividendu imaju svi dioničari, koji su bili na dan odluke skupštine 31.03.2008 u SDA upisani kao vlasnici. Da bi ostvario pravo na dividendu, morao bi zbog pravila T+3 kupiti dionicu ULPL najkasnije 27.03.2008. Bilo je o tome na forumu ULPL dosta napisano. Dividenda iznosi 42,5 kn a isplatiti će se kada direktor Pavletić odluči. Pozdrav.

Ja sam zvao tetu u UP i rekla mi je da će isplata najesen
[/quote]

Pa, zar je netko i pomislio da će isplata biti prije jeseni ??
Pitanje je samo da li isplata dividende biti u ranu iili kasnu jesen??

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Pozdrav plovecoj ekipi. Jel netko dobio nove dionice (iz zadnjeg dokapa) na racun u SDA?
Hvala i pozdrav

VIVA LA REVOLUCION !!!

New Report

Close