| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
48.477 |
7,548 |
6,38 |
6,42 |
-0,31%
|
Ma naravno. Jedino sto i unatoc tome i dalje na forum uredno svracate, zar ne? Kako god, morat cete se brzo odluciti o eventualnom “ukljucivanju”:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2224828
Obecavajuce pocinje 2021…
Ma naravno. Jedino sto i unatoc tome i dalje na forum uredno svracate, zar ne? Kako god, morat cete se brzo odluciti o eventualnom “ukljucivanju”:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2224828
Obecavajuce pocinje 2021…
Naslov je manipulativni i kažljiv, valjda za skupljanje klikova, jer ništa se ne ukida već se odustaje od dodavanja zadarske zračne luke, što se isto može promijeniti do ljeta 2021
kad će ovdje FI?…nešto je sve utihnulo…
Pozdrav, nov sam u svijetu dionica i zanimalo bi me imate li kakve savijete gdje i kako naučiti o dionicama kako bih mogao razumjeti kako funkcioniraju ,i nadam se jednom, ubrzo, krenuti investirati svoj novac. I imam pitanje isplati li se uopće u neku dionicu “ulaziti” sa malom svotom novaca, tipa u Valamar sa 20 000kn?
Hvala unaprijed,
lp.
Sačekaj još 4-5 mjeseci i čuvaj cash. Bit će puno dionica na rasprodaji ito ne samo Valmara
Donperinjon
Ako planiraš dugoročno ulaganje, onda je Valmar dobar odabir jer je izvjesno da će se turizam za koju godinu oporavti i vratiti na staro.
A ako očekuješ brzu i laku zaradu na dnevnom trgovanju, radije otiđi u kladionicu jer na burzi ćeš sigurno izgubiti.
Sretno!
Sačekaj još 4-5 mjeseci i čuvaj cash. Bit će puno dionica na rasprodaji ito ne samo Valmara
tako je…
Donperinjon
Ako planiraš dugoročno ulaganje, onda je Valmar dobar odabir jer je izvjesno da će se turizam za koju godinu oporavti i vratiti na staro.
A ako očekuješ brzu i laku zaradu na dnevnom trgovanju, radije otiđi u kladionicu jer na burzi ćeš sigurno izgubiti.
Sretno!
Samo po kojoj cjeni kupiti Valamar i kada?”Ulazna cijena i tajming” su jako bitni,zar ne?
Zasto nesto kupiti skupo ako mozete” gotovo svaki dan jeftinije”?
Koliko vremena treba za “Vasu dugorocnu unvesticiju”?