Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 02:34
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ni baš za nešto previše optimizma. Čak i uz minimalne kamate, dodatno se zaduživati uz ovakvu poslovnu neizvjesnost i ne izgleda kao neki potez.  Jedino, ako se bez te love ne može održati niti hladni pogon.

Usto, jedan dio love od dosadašnjih zaduživanja otišao je u trezorske dionice, koje sada služe čemu?

Hrvatski hotelijeri očekuju pad prihoda od 25 do 75 posto. Oporavak će trajati dvije ili više godina

Samo da skrenem pažnju inače ažurnim kolegama na vijest iz turističkog sektora, pogotovo hotelijerskog, koju nisu odmah prenjeli ovdje na forum..

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/hotelijerima-prihodi-padaju-i-do-75-posto-evo-kada-ocekuju-oporavak-15023725

Zanimljiv je jako dio koji predviđa oporavak od 10 do 20pp slj godine.

Nisam baš s brojkama, računanjem i fundamentima pa taj dio prepuštam kolegi sitnariba

sitnariba, 07.10.2020. u 12:29

Ma ništa danas nije sigurno , može boleština ova sve satrat, može potres može xy stvari tu nema rasprave..

Što se tiče kredita , pa sad je pravo vrijeme za podignut hrpu love uz povoljnu kamatu, provjerite kolika je kamata na stranici hbor-a.

POLOVICA KREDITA PO KAMATNOJ STOPI OD 0% ILI SNIŽENOJ ZA 0,75 P. B.

Poduzetnici putem banaka mogu zatražiti odobrenje kredita za obrtna sredstva po modelu podjele rizika s bankama (program kreditiranja Obrtna sredstva Mjera COVID-19 i Obrtna sredstva za poduzetnike u djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja) i putem okvirnih kredita bankama. Sredstva po modelu podjele rizika odobravaju se uz kamatnu stopu već od 0% na dio kredita iz izvora HBOR-a, a krediti za likvidnost na temelju okvirnih kredita bankama uz kamatnu stopu nižu za 0,75 p. b. od redovne.

Pa kolega oni se DODATNO ZADUZUJU i to za obrtna sredstva i tekucu likvidnost????

Glavna sezona je tek zavrsila,a oni imaju takve probleme???Sto ce biti poslije???

Postoji li mogucnost da dionica raste uopce u ovo vrijeme ili ce biti konstantat pad?

momcina, 12.10.2020. u 18:49

Postoji li mogucnost da dionica raste uopce u ovo vrijeme ili ce biti konstantat pad?

Mislim da ne. Odnosno nema nikakve logike da raste.

Sljedeća sezona može biti također vrlo vrlo izazovna.

Ovo je novo doba u kojemu se mijenjaju životni trendovi.

Cjepivo ce igrati veliku ulogu ukoliko po najavama stigne do kraja godine, mislim da bi cijena onda trebala ici gore.

[/quote]

Invest, 12.10.2020. u 20:53

Slovenija je ove godine svim svojim građanima podijelila vaucere za boravak u hotelima.

Što misliš na koliko će se kretati cijena dogodine?

momcina, 13.10.2020. u 16:38

Cjepivo ce igrati veliku ulogu ukoliko po najavama stigne do kraja godine, mislim da bi cijena onda trebala ici gore.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-koji-ceka-cijeli-svijet-pogledajte-kako-s-pokretne-trake-izlaze-prva-cjepiva-protiv-korone-15026079

momcina, 18.10.2020. u 14:39

Što misliš na koliko će se kretati cijena dogodine?

Nemoguce je sa siurnoscu odgovoriti,no ja mislim da bi cijena mogla biti izrazito volatilna u rasponu izmedu 10-25 Kuna .Cak i da se cjepivo otkrije koncem godine,mislim da to nece imati veliki utjecaj na sezonu 2021.Tek 2022-2023.Moramo ipak znati da ce ekonomski efekti krize takoder jako utjecati na sezonu.

Dok su fondovi na braniku, nema straha za cijenu

klaster, 18.10.2020. u 16:37

momcina, 13.10.2020. u 16:38

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-koji-ceka-cijeli-svijet-pogledajte-kako-s-pokretne-trake-izlaze-prva-cjepiva-protiv-korone-15026079

Mislis da onda preko 30 s dolaskom cjepiva?

New Report

Close