Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.12.2025. u 23:02
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
63.968
9,962
6,40
6,44
0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@forumas.

a nema logike da bude dobro

ohladi

ali sto znaci dobro??!

pa i cijena je na skoro 50 % nizoj razini nego u ovo vrijeme prosle godine

Lako je usporediti ove prve rezultate turista i vidjeti što se može očekivati. Stavka prihodi je poznata, čeka se ona druga… rashodi. Uglavnom, kad izviješće izađe bit će gadno vidjeti.

Dobro je da ovaj kv. ide iz dana u dan sasvim dobro ali jako je tjeskobno za pratiti, zapravo je virus taj koji definira sezonu.

Nemam Rivp, imam Adris 2

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

stefekrl, 28.07.2020. u 07:26

“Rade” svi hoteli da gosti mogu rezervirati.

Nije, izgleda mi relativno realno stanje na site-u za rezervacije. Ne nude recimo Crystal u Poreču, Imperial na Rabu, samo Padovu, ne Nude Lacromu u Dubrovniku nego samo President i Argosy, Marea i još nešto u Rabcu čini mi se. Lacroma mi ionako više izgleda da su je namijenili kao hotel za MICE segment sa velikim novim konferencijskim dvoranama, a taj se segment bojim se neće dugo oporaviti…

Možda tako nešto rade samo gdje su dva hotela stvarno blizu i stvarno sličnog tipa, ali dosta su podijelili po tipovima, ne mogu nekoga tko je rezervirao sa djecom Maro family hotel poslati dva hotela dalje u Adults only ili suprotno

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

kaj podratumijevaš pod dobro? minus do 300 milja bi bio dobar.

Mislim da se mulja s brojem oboljelih kako se ne bi druge zemlje priključile Holandiji. Jako malo se testira pa je i mali broj novo zaraženih. Govori se o eskalaciji u Srbiji a tamo se 10x više testira pa mora biti i više zaraženih

Ode cijena gore

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/premasene-procjene-htz-otkrio-koliko-turistickog-prometa-ostvarujemo-u-odnosu-na-lani-15010704

Ignore: KressoM, delux

avax10, 28.07.2020. u 16:59

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/premasene-procjene-htz-otkrio-koliko-turistickog-prometa-ostvarujemo-u-odnosu-na-lani-15010704

Negdje sam citao da puno toga odredjuje gdje ce cijena dionice, ali da najvise odredjuje da li su nadmasena ocekivanja analiticara ili ne….

https://www.croatianaviation.com/post/split-i-munchen-od-01-kolovoza-povezani-%C4%8Dak-13-puta-tjedno

Cak 13 puta tjedno od 1.8. Munchen-Split…pocinje raspust u Njemackim skolama.

@Gonzales

Kolega,dali Vi usporedujete broj stranih turista ove i prosle godine u prvih 7 mjeseci?

Kada usporedite brojke ,vidite da je to vrlo mali broj,zar ne?

Sto je jos daleko gore,po meni,vecina njih,vrlo vjerovatno,ne ide u hotele.

bisakovi

Bisakovi vi ste jedan veliki manipulator od kojeg se tesko moze cuti nesto stvarno i realno, zato niste adekvatan sugovornik.

Gdje sam ja to uporedio brojke od prosle godine i sad?! ja sam samo prenio naslove.

Sto se tice cijene ove dionice, ova cijela situacija je vec uracanata u ovaj ogroman pad cijene ove dionice. A nakon izvjesca vidicemo koliki ce pad biti, dali ce doprinjeti rastu ove dionice ili ne

New Report

Close