| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
63.968 |
9,962 |
6,40 |
6,44 |
0,31%
|
ohladi
ali sto znaci dobro??!
pa i cijena je na skoro 50 % nizoj razini nego u ovo vrijeme prosle godine
Lako je usporediti ove prve rezultate turista i vidjeti što se može očekivati. Stavka prihodi je poznata, čeka se ona druga… rashodi. Uglavnom, kad izviješće izađe bit će gadno vidjeti.
Dobro je da ovaj kv. ide iz dana u dan sasvim dobro ali jako je tjeskobno za pratiti, zapravo je virus taj koji definira sezonu.
Nemam Rivp, imam Adris 2
“Rade” svi hoteli da gosti mogu rezervirati.
Nije, izgleda mi relativno realno stanje na site-u za rezervacije. Ne nude recimo Crystal u Poreču, Imperial na Rabu, samo Padovu, ne Nude Lacromu u Dubrovniku nego samo President i Argosy, Marea i još nešto u Rabcu čini mi se. Lacroma mi ionako više izgleda da su je namijenili kao hotel za MICE segment sa velikim novim konferencijskim dvoranama, a taj se segment bojim se neće dugo oporaviti…
Možda tako nešto rade samo gdje su dva hotela stvarno blizu i stvarno sličnog tipa, ali dosta su podijelili po tipovima, ne mogu nekoga tko je rezervirao sa djecom Maro family hotel poslati dva hotela dalje u Adults only ili suprotno
Mislim da se mulja s brojem oboljelih kako se ne bi druge zemlje priključile Holandiji. Jako malo se testira pa je i mali broj novo zaraženih. Govori se o eskalaciji u Srbiji a tamo se 10x više testira pa mora biti i više zaraženih
Negdje sam citao da puno toga odredjuje gdje ce cijena dionice, ali da najvise odredjuje da li su nadmasena ocekivanja analiticara ili ne….
Cak 13 puta tjedno od 1.8. Munchen-Split…pocinje raspust u Njemackim skolama.
Kolega,dali Vi usporedujete broj stranih turista ove i prosle godine u prvih 7 mjeseci?
Kada usporedite brojke ,vidite da je to vrlo mali broj,zar ne?
Sto je jos daleko gore,po meni,vecina njih,vrlo vjerovatno,ne ide u hotele.
bisakovi
Bisakovi vi ste jedan veliki manipulator od kojeg se tesko moze cuti nesto stvarno i realno, zato niste adekvatan sugovornik.
Gdje sam ja to uporedio brojke od prosle godine i sad?! ja sam samo prenio naslove.
Sto se tice cijene ove dionice, ova cijela situacija je vec uracanata u ovaj ogroman pad cijene ove dionice. A nakon izvjesca vidicemo koliki ce pad biti, dali ce doprinjeti rastu ove dionice ili ne