Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.12.2025. u 14:48
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
63.968
9,962
6,40
6,44
0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Girandella Rabac je trenutno na popunjenosti 800 mjesta od 1300.

Novi, 15.07.2020. u 17:16

To je 62%. Ovaj podatak ce osobito zanimati Cromarixa.

Novi, 15.07.2020. u 17:16

To su ležajevi u Girandelli ili sm. jedinice za cijeli Valamar-Rabac?

Odlicne vijesti i za Valamarove hotele i apartmane na Hvaru. Hvar/Jelsa dosada 65%, a u kolovozu se ocekuje i 70% kako stvari stoje.

OHRABRUJUĆE BROJKE

Iznimke u turističkoj korona-depresiji: Jelsa i Stari Grad na Hvaru bilježe dvije trećine lanjskih rezultata
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/otoci/iznimke-u-turistickoj-korona-depresiji-jelsa-i-stari-grad-na-hvaru-biljeze-dvije-trecine-lanjskih-rezultata-1032650

Gledajuci booking Valamara o kojem se prica, mi nesmijemo zaboraviti cinjenicu gdje je nasa sezona bila u 5 tom mjesecu, ne samo sezona nego cijela Europa…pod kljucem.

Tek sada sljede pravi dolasci. Znam oko sebe masu ljudi koji ce u 8 mj na more jer nisu htjeli do sada  iz vise razloga, neki od njih u hotele. Ja sam siguran da cemo biti pozitivno iznenadjeni.

gonzales, 15.07.2020. u 23:44

Gledajuci booking Valamara o kojem se prica, mi nesmijemo zaboraviti cinjenicu gdje je nasa sezona bila u 5 tom mjesecu, ne samo sezona nego cijela Europa…pod kljucem.

Tek sada sljede pravi dolasci. Znam oko sebe masu ljudi koji ce u 8 mj na more jer nisu htjeli do sada  iz vise razloga, neki od njih u hotele. Ja sam siguran da cemo biti pozitivno iznenadjeni.

Potpuno isto smatra i ugledni ekonomski analiticar Ivica Brkljaca (a i moja malenkost). http://arhivanalitika.hr/blog/ovogodisnja-turisticka-sezona-u-hrvatskoj-nece-biti-katastrofalna-kako-se-ocekuje/?fbclid=IwAR2tqjw2xXLzAza3Ua6dUj-ETTapmjk7tMcJpPllGzAeXnO2sXVqikoOSV0#

Prvih 15 dana srpnja 47 % u dolascima, 55 posto u nocenjima, u odnosu na proslu godinu, za cijelu Hrvatsku. Sjever Jadrana sigurno ima puno bolje rezultate od juga. 60 % hrvatskog turizma se desava u 7 i 8 mjesecu. Sto se tice kredita, da potrazivanja su velika al Valamar sigurno ima odredenu zalihu casha. Sve u svemu, nek se ovako nastavi, a vjerovatno ce biti i bolje od 15.7 do 15.8.

kicancro, 16.07.2020. u 15:06

Prvih 15 dana srpnja 47 % u dolascima, 55 posto u nocenjima, u odnosu na proslu godinu, za cijelu Hrvatsku. Sjever Jadrana sigurno ima puno bolje rezultate od juga. 60 % hrvatskog turizma se desava u 7 i 8 mjesecu. Sto se tice kredita, da potrazivanja su velika al Valamar sigurno ima odredenu zalihu casha. Sve u svemu, nek se ovako nastavi, a vjerovatno ce biti i bolje od 15.7 do 15.8.

31.03. su u Valamaru imali točno 622.893.072kn casha, i 955.634.980kn kratkoročnih obveza. Zanimljivo će biti vidjeti koliko su casha spržili u praznom hodu u Q2.

U Q2, po mojoj analazi mogli su prodat ca. 150.000 jedinica, što bi s prosječnom cijenom 500kn bilo 75mio prihoda. Ako dodamo ostale prihode, nadam se da će doći do 100mio (150mio 1-6).  Troškove mi je teško procijeniti jer je tu pomoć države.

Interes mi je da Valamar posluje dobro, jer su mi neke investivcije vezane uz njih, ali situacija nije baš bajna.

Kažete, 7. i 8. mjesec su izvanredni – super! Al’ ajde da prvo vidimo kakva je rupa na 30.06.

haricoin, 16.07.2020. u 16:52

kicancro, 16.07.2020. u 15:06

31.03. su u Valamaru imali točno 622.893.072kn casha, i 955.634.980kn kratkoročnih obveza. Zanimljivo će biti vidjeti koliko su casha spržili u praznom hodu u Q2.

U Q2, po mojoj analazi mogli su prodat ca. 150.000 jedinica, što bi s prosječnom cijenom 500kn bilo 75mio prihoda. Ako dodamo ostale prihode, nadam se da će doći do 100mio (150mio 1-6).  Troškove mi je teško procijeniti jer je tu pomoć države.

Interes mi je da Valamar posluje dobro, jer su mi neke investivcije vezane uz njih, ali situacija nije baš bajna.

Kažete, 7. i 8. mjesec su izvanredni – super! Al’ ajde da prvo vidimo kakva je rupa na 30.06.

Nije toliko bitan q2, mnogo je bitnija budućnost za prave investitore. Trejdere  ne ubrajam. Do početka sljedeće sezone cjepivo sigurno tako da iduća sezona nije upitna a i ova bi mogla biti u plusu. Pravi investitor sigurno neće sad prodavat pa nagodinu kupovat kad naraste.

Upravo to.

A ne zaboravite ni da će im država plaćati dobar dio radnika, pa će i troškovi biti puno niži.

JE LI OVO MOGUĆE? Farmaceutski gigant optimistično najavio: ‘Cjepivo bismo mogli imati do jeseni’; Bit će besplatno

zoro

bilo bi to odlicno ako bude do jeseni. Danas sam gledao prilog na dnevniku Nove tv gdje je prezentirana situacija sa mogucim cjepivom i vijesti su vise nego dobre. Jedno od potencijalnih su naveli je sa instituta u Oxfordu gdje je cjepivo doslovno u trecoj fazi obzirom da je u drugoj se pokazalo odlicnim. Isto tako naveli su i Americku tvrtku koja je takodjer blizu. U svakom slucaju odlicne vijesti obzirom da misle da bi cjepivo moglo biti vec ove godine ili najkasnije pocetkom sljedece.

New Report

Close