| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,42 |
48.477 |
7,548 |
6,38 |
6,42 |
-0,31%
|
Nisam ni rekao da treba ići na 30 kn za ovu sezonu. Ali mislim da nema razloga za pad ispod 26 kn. Jer sezona je mnogo bolja od očekivanog s obzirom na okolnosti. Za sljedeću će se pronaći cjepiva i bit će skoro kao prije, pa me čude svi koji sada prodaju po ovim cjenama da bi poslije plaćali skuplje.
Stvar je krenula na bolje jer se svi sada teže prijaviti, obzirom da je to uvjet dolaska .
Nema više turista, nema ih ni pola kao lani, i tek sada se vidi koliko je omjer sive zone .
A statistika broji ono što joj se prezentira.
Prerano ste poceli drukati i manipulirati. Nebuloze o otvaranju hotela odlukom Vlade, neprofitnim kampovima i hotelima gubitasima nisu ni za malu djecu. Pa i Vir prikazujete tendenciozno. https://net.hr/danas/hrvatska/vir-je-krcat-turistima-u-cemu-je-tajna-pokazali-smo-se-kao-tvrd-orah-nisu-tu-samo-vikendasi-iz-hrvatske/
Sezona je tek pocela, a trajat ce ove godine dugo dugo, jer se sve pomice zbog korone. Vec pada i ukupni broj novooboljelih, a za ocekivati je tokom ljeta i fluktuaciju tog broja, jer se radi o plesu s virusom. Bitno je (primjetiti) da na moru (zasada) nema otvorenih zarista niti veceg broja novooboljelih. Sezona se odvija bez zastoja, a ep. situacija je pod kontrolom.
Pratim ove vas objave i po vama je dionica trebala debelo biti preko 30kn no kao sto vidimo najveci doseg je bio nekih 28kn i sad krece potonuce…vjerojatno ni 28kn vise necemo vidit! Cisto me zanima odakle logika dolazi? Zar mislite da dionica tvrtke koja radi 30% standardnog prometa vec pola godine moze tu godinu zavrsiti na vrijednosti godine prije?
Ili?
A kako može INGRA narasti 150% a da godinama ne radi ništa. Rivp je sigurno na više od 30%
ODLIČAN POČETAK SRPNJA
TURISTIČKA SEZONA U SREDIŠNJOJ ISTRI POKAZUJE POZITIVNE TRENDOVE
https://www.glasistre.hr/istra/turisticka-sezona-u-sredisnjoj-istri-pokazuje-pozitivne-trendove-najvise-je-dolazaka-ostvareno-na-tinjanstini-654864
Nisam ni rekao da treba ići na 30 kn za ovu sezonu. Ali mislim da nema razloga za pad ispod 26 kn. Jer sezona je mnogo bolja od očekivanog s obzirom na okolnosti. Za sljedeću će se pronaći cjepiva i bit će skoro kao prije, pa me čude svi koji sada prodaju po ovim cjenama da bi poslije plaćali skuplje.
Ovdje nije dovoljno 30%. Firma ima ogromne kredite. Sa 110% popunjenosti lebdi na granici bankrota, a ne sa 30%. Jednostavno, nisu imali sreće . Da je sve bilo idealno, za par godina bili bi se izvukli .
Sasvim sigurno slijede rezovi, a dokapitalizacija je neminovna. Ne bih volio biti u koži uprave i menagmenta ( a ima ih puno previše, 7 godina debelih krava je iza nas ), a dioničari…., e pa vrijeme je da malo vrate dobitak na dionici u tvrtku. Tako to ide . Oni dugoročni, još su uvijek u debelom plusu.
baš mi je drago da si postao link… pa da i ja mogu ovaj .
Ovdje se vidi sva moć statistike. Naravno, svatko vidi što želi, ali na ovom malom primjeru vidi se manipulacija brojevima i naslovima . Svi gosti središnje Istre nisu dovoljni da poprave rezultate Labina-Rabca . Čemu pompa oko 200,300 povećanom dolasku gostiju u odnosi na lani, ako ih je , karikiram, lani bilo 3, ove godine 9?
I,..da, nije sve tako crno . Ovi hrabri ljudi koji dolaze na more, više su platežne moći, biraju bolji smještaj, luksuznije lokacije, iznajmljuju plovila i uživaju u , još lani nezamislivo , nenapučenoj Hrvatskoj . Ponovno mogu doživjeti plaže i more onako kako i treba . Nadam se da i restorani drže nivo, možda i podižu razinu obzorom na smanjenu količinu gostiju, te se i tu može uživati bez čekanja.
Kad se tako zadovoljan gost vrati doma, to će biti nevjerojatna , beaplatna reklama .
– pod uslovom da nije koristio usluge Auro mjenjačnica 🤫
Iznijeti stajaliste da Valamar “sa 110% popunjenosti lebdi na granici bankrota, a ne sa 30%” sam za sebe dovoljno govori o svojoj namjeri i objektivnosti.
Ovakav scenarij kakvim ga vi pokusavate prikazati mozda bi bio moguc da se dogodio katastrofalni potres, a ne virus. Probudite se, sanjate.
Sa danasnjim danom Valamar radi vec sa 15 kampova i 22 hotela!
U petak se otvara jos jedan hotel, a iduci petak drugi. Preostali uskoro.
baš mi je drago da si postao link… pa da i ja mogu ovaj .
Ovdje se vidi sva moć statistike. Naravno, svatko vidi što želi, ali na ovom malom primjeru vidi se manipulacija brojevima i naslovima . Svi gosti središnje Istre nisu dovoljni da poprave rezultate Labina-Rabca . Čemu pompa oko 200,300 povećanom dolasku gostiju u odnosi na lani, ako ih je , karikiram, lani bilo 3, ove godine 9?
I,..da, nije sve tako crno . Ovi hrabri ljudi koji dolaze na more, više su platežne moći, biraju bolji smještaj, luksuznije lokacije, iznajmljuju plovila i uživaju u , još lani nezamislivo , nenapučenoj Hrvatskoj . Ponovno mogu doživjeti plaže i more onako kako i treba . Nadam se da i restorani drže nivo, možda i podižu razinu obzorom na smanjenu količinu gostiju, te se i tu može uživati bez čekanja.
Kad se tako zadovoljan gost vrati doma, to će biti nevjerojatna , beaplatna reklama .
– pod uslovom da nije koristio usluge Auro mjenjačnica 🤫
Crumarix a gdje ste vi do sada?
Rezervacijski Rentlio trend tracker pokazuje i dalje rast broja rezevacija. Sezona se lijepo razvija. https://trend.rentl.io/
TURISTIČKI REZULTATI
BOLJI OD SUSJEDA Srpanj donio čak 72 posto lanjskog prometa u Mošćeničkoj Dragi
CRESKI TURIZAM
U dva srpanjska vikenda u Cresu popunjenost čak 70 posto
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/otoci/u-dva-srpanjska-vikenda-na-cresu-popunjenost-cak-70-posto/
I kad se sjetim onih koji ovdje samouvjereno i neprestano drukaju o tek 20-30% lanjskog rezultata, a sada se vec polako prebacuju i na “neizbjezne” dokapitalizacije, pa cak i bankrote…
TURISTIČKI REZULTATI
BOLJI OD SUSJEDA Srpanj donio čak 72 posto lanjskog prometa u Mošćeničkoj Dragi
CRESKI TURIZAM
U dva srpanjska vikenda u Cresu popunjenost čak 70 posto
I kad se sjetim onih koji ovdje samouvjereno i neprestano drukaju o tek 20-30% lanjskog rezultata, a sada se vec polako prebacuju i na “neizbjezne” dokapitalizacije, pa cak i bankrote…
Koliko to ima veze s Valmarom?
Trenutni rezultati u HR na 55%. Moramo uzeti u obzir da je to prosjek za cijelu zemlju, Istra je na ubedljivo visem postotku!
Uzmimo u obzir da je to za prvih 14 dana Srpnja, vrijeme dok ljudi nisu ni znali da li ce na ljetovanje ili ne. Sljedi nam Kolovoz i Rujan, sigurno sa odlicnim rezultatima !!