Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 03:02
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

avax10, 23.04.2020. u 11:28

OVO BI MOGLA BITI NAJTOPLIJA GODINA IKAD

https://net.hr/danas/hrvatska/ovo-bi-mogla-biti-najtoplija-godina-ikad-vakula-otkriva-sto-ceka-hrvatsku-ovi-ekstremi-su-moguci-nadam-se-da-se-nece-dogoditi/

Kad sunce uprži zaboravit će turisti na koronu i oprez, sjesti u aute i pojuriti na more 😉

Kako ce proci ako granice budu zatvorene?

Ili budu morali u karantenu?

zanimljivo je kako se štopa cijena da ne poraste: kupci sue pobrali naloge na 23,10 kn, pa su na 23,20 kn ostala 2 naloga od MM, svaki sa po 2000 dionica….onda je  malo kasnije netko kupio po 23,20 kn i jedan MM se maknuo na više..pa je netko  skinuo od preostalog MM naloga još parsto komada i taj bi se ubrzo također podigao gore, ali onda netko brže bolje stavi 5000 komada na 23,10 da zaustavi taj rast!

spalato33, 23.04.2020. u 10:43

slažem se

yieldchaser, 21.04.2020. u 19:06

realno, 20 je bio dobar parcijalni ulaz. ako se stvari budu odvijale na gore, prilika za dokup, ako budu išle na bolje, držat. tko je uzeo po 20 i drži, napravio je relativno ok. pod pretpostavkom da je ušao sa do 60% buying powera. ja nisam veliki entuzijast oko RIVPa, nisam bio ni prije i mislim da će 2021. dočekat na 16-19kn.

ohoho, što smo smjeli.

očekuješ RIVP na 16-19 kn.

hoćemo se kladiti?

Tebi kao da su oči širom zatvorene pa ne vidim smjer u kojem ovo ide..

Očito si loš ulagač, jalan što ti je vlak pobjegao..

Ali mlad si, tek si izašao s faksa, ima vremena za tebe, čekaj sljedeću krizu tamo 2026., do tada možda nešto i naučiš..

😉

Ne znamo tko će i dali će uopće granice za turiste otvoriti. Pretpostavljam da neće biti turističkih migracija. A ako će biti trebat će proći vrlo vjerojatno velike kontrole.

Možda da kada uđu u HRV idu u karantenu 2 tjedna pa da mogu tjedan dana na more, zatim opet kad se vracaju 2 tjedna u karantenu, nebi li slučajno uvezli COVID od nekog drugog turista. Znači za tjedan godišnjeg treba uzet 5 tjedana slobodnog. Hmm..

Eventualno pacijenti koji su već preboljeli COVID.

Puno je tu još nepoznaniica za koje treba vrijeme proći da bi se skupili podaci da se može nešto konkretnije odlučiti.

Tko zna šta će tu biti, ali HRV neće sigurno ništa na svoju ruku odlučivati van gabarita EU oko granica.

ako sam razumio plenkija, turizam je jako bitan i doci ce do otvaranja granica, takodjer uz mogucnost ljetovanja kod nas drzava sa slicnom epidemioloskom slikom

Invest, 23.04.2020. u 12:42

realno, 20 je bio dobar parcijalni ulaz. ako se stvari budu odvijale na gore, prilika za dokup, ako budu išle na bolje, držat. tko je uzeo po 20 i drži, napravio je relativno ok. pod pretpostavkom da je ušao sa do 60% buying powera. ja nisam veliki entuzijast oko RIVPa, nisam bio ni prije i mislim da će 2021. dočekat na 16-19kn.

ohoho, što smo smjeli.

hoćemo se kladiti?

Ali mlad si, tek si izašao s faksa, ima vremena za tebe, čekaj sljedeću krizu tamo 2026., do tada možda nešto i naučiš..

😉

Evo,ja sam zainteresiran za “okladu” i to ispod 16 kuna na rok od 12 mjeseci!

Nisam mlad,a na burzama sam(ne samo ZSE) skoro 25 godina!

Kako mislite “izvesti okladu”?Ugovor kod notara za Vas?Ja bih morao ovjeriti u najblizem veleposlanstvu!Na koji iznos mislite? Inace gade mi se takva kladenja,ali ako pojedine kolege vredate da su “ocito losi ulagaci” “jalni jer je vlak pobjegao” samo jer ne djele vase stavove,eto spreman sam dokazati,barem pokusati dokazati da niste u pravu!

bisakovi, 23.04.2020. u 14:11

Invest, 23.04.2020. u 12:42

ohoho, što smo smjeli.

hoćemo se kladiti?

😉

Evo,ja sam zainteresiran za “okladu” i to ispod 16 kuna na rok od 12 mjeseci!

Nisam mlad,a na burzama sam(ne samo ZSE) skoro 25 godina!

Kako mislite “izvesti okladu”?Ugovor kod notara za Vas?Ja bih morao ovjeriti u najblizem veleposlanstvu!Na koji iznos mislite? Inace gade mi se takva kladenja,ali ako pojedine kolege vredate da su “ocito losi ulagaci” “jalni jer je vlak pobjegao” samo jer ne djele vase stavove,eto spreman sam dokazati,barem pokusati dokazati da niste u pravu!

To vrijedi samo za kolegu yieldchasera.

Ja nikoga ne “vređam” ili “vrijeđam”, već samo koristim identičnu retoriku koju koristi i kolega yieldchaser kod svojih komenatra na moje postove.

Dugo sam na ovom forumu, i tako nikad nisam razgovarao.

Yieldchaser je nov, mlad i osebujan.

A vi ako ste uvjereni u to , onda valjda znate što vam je činiti.

spalato33, 23.04.2020. u 10:43

Imam osjećaj da se na ovom forumu udružila skupina koja širi teoriju zavjere.Sve da i je tako gospodo, šta vi radite na zse?Ja da sam na vasem mjestu uzeo bi lovu i zaboravio zse,zar potop turista nebi izazvao potop cijele burze i svega ostaloga.Vaš cash nebi imao veliku vrijednost a to mogu usporediti sa filmom titanic kad se jedan od glavnih likova pokusavao ukrcati u čamac za spasavanje nudeći mito pa su ga izbacili ali se je spasio sto je uzeo ono dijete i da dalje ne navodim….Ovdje situacija nije ružicasta ali ne ni tako crna sta vi prizivate.Iskreno se nadam da ce dio sezone odraditi 7i 8 mjesec i dobra post sezona i da ce se nesto spasiti.Krediti ce se reprogramirati,drzava je sa svojim mjerama isla u prilog turistima i rashodi ce se smanjiti.Zaboravljate cash od prošle godine i prošlih sezona jer nije sve islo u dividendu.Tako da rivp moze podnijeti i slabu sezonu.Zadnjih tjedana burze vani su uglavnom u zeleno jedino kod nas je panika.Opreza da a paničarima nije mjesto tu,pojedinci se ne skidaju sa foruma kao da su civilna zaštita od covida19,neka uzmu cash i nek prestanu vodit računa o ostalim dioničarima…

potpuno se slažem ,,,pogodio si zaista u sridu,,,i to sve

Najbolja su mi fora ovi koji misle da zbog pada turista zse nema smisao postojanja…….pa nisu oni jedini na burzi a cijena njihovih dionica na burzi ovisit će o njihovim rezultatima koji će biti katastofalni a brzo će doći i zima, duga i hladna sa velikim upitnikom o tome kakva će biti sezona 2021…..

gonzales, 23.04.2020. u 13:41

ako sam razumio plenkija, turizam je jako bitan i doci ce do otvaranja granica, takodjer uz mogucnost ljetovanja kod nas drzava sa slicnom epidemioloskom slikom

- Što se tiče turizma obavio sam niz razgovora s kolegama čiji državljani vole i dolaze u Hrvatsku. Svi kolege željeli bi da pronađemo modalitet kako da omogućimo i otvaranje granica između naših zemalja i dolazak ljudi tijekom ljetne sezone u RH.

To se odnosi na razgovor sa Sebastianom Kurzom, Andrejem Babišem, Viktorom Orbanom i Janezom Janšom.

Sličnu želju podržava i Angela Merkel. To nije samo želja Hrvatske, to je obaveza vlade da na europskoj razini pokrenemo zajednički način, ukoliko dođe do slične konvergirajuće epidemiološke situacije u zemljama.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nakon-sjednice-vlade-komentirao-otvaranje-zemlje-pojasnio-novi-rezim-s-propusnicama-i-objavio-sto-se-sve-radi-na-aktiviranju-turizma/10239616/

Pozdrav svima! 🙂

New Report

Close