Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 09:47
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sonda, 18.04.2020. u 22:23

Za one koji žive u nekom svom paralelnom svijetu, večeras je bila organizirana škola na daljinu – u Temi dana je bio ministar turizma.

Ako imate snimalicu ili HRTi, vratite pa pogledajte. Sve je rekao.

Više je pričao o 2021. godini i nadalje, nego ovoj godini. Pušing rođo, velik ko kuća.

Naravno, to ne znači da u pon. RIVP neće u zeleno… hehe…

To sto prica ministar nema veze sa mozgom. Ne moze on znati sto ce biti jos ovo poslijepodne, a kamoli za mjesec-dva ili godinu-dvije. To sto on radi je u maniri dobrog gospodara koji poduzima sto najbolje zna, ali kako je fah-idiot kao i vecina njegovih kolega, ne moze ili sluzbeno ne smije integralno povezati sve elemente ove velike svjetske prijevare. A nazalost to nije u stanju ni Plenki. Medjutim, ovo ce biti po zakonu spojenih posuda. Prvo ce Trump ukinuti karantenu za cca. 2 tjedna, a onda i ostale zemlje Zapadne orjentacije. Do ljeta i prave tur. sezone vjerojatno ce se u cijelosti raskrinkati ova svjetska prijevara Kine i Duboke drzave, koji su htjeli osujetiti Trumpov reizbor, u pozadini lazne histerije neprimjetno uvesti 5G mrezu, cjepljenjem cipirati ljude i potom njima upravljati kao zombijima. Usput smanjiti svjetsku populaciju uvodjenjem izolacijskog straha i nekretanja sto oboje smanjuje imunitet i tako dovodi do lakseg pobolijevanja i smrtnosti. Odvratan paklenski skovan plan. Ali Trump im je i ovaj put bio pretvrd orah. Zato ga ti isti cijelo vrijeme i sotoniziraju medijski, ali je ova prljava igra razotkrila pravu istinu. Nebuloze o upitnom i slijedecem ljetu i tur. sezoni ili sezonama su raskrinkane i to sada, na vrijeme treba sagledati i ne prodavati dionicke udjele po bagatelnim cijenama. Kinezi su nedavno odigrali prvi dio igrokaza kojim su pokupili vecinske udjele u svojim poduzecima od Zapadnih dionicara (https://www.abcportal.info/novosti/abc-plus/kina-je-zaobisla-i-nasamarila-sve-zaradili-vise-od-20-milijardi-dolara-u-nekoliko), a sada se odigrava necija igra kupljenja dionica i Zapadnih firmi od naivnih ovaca. Mnogi ce se kolateralno okoristiti na ovoj prijevari iako nisu njeni kreatori. Spekulanti su takodjer ovdje vrlo brzo uvidjeli i svoju priliku. Zato, ne nasjedajte na ovu veliku prijevaru! Cuvajte se vukova koji vas ovdje zele plaseci osisati kao naivne ovcice.

A o svoj “znanstvenosti” ove velike prijevare jos jedno plasticno objasnjenje njene prijevare:

https://www.youtube.com/watch?v=FBAr_oQKm4k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3tz-cagaxpvENAwi9rjwLtKeA2GgPQ15NsOqqIFVdojgCcVwvcyLPpi5U

https://www.youtube.com/watch?v=Ud_kkXFGvZg

Bilo bi zgodno kada:

1. bismo se držali teme, barem donekle, te

2. zadržali određenu razinu komentara.

Evo ja garantiram da recimo novinar s ABCportala nema blage veze o tržištima kapitala, burzama, d.d.-ima i kako to sve skupa funkconira, inače ne bi napisao takve besmislice. Dno dna.

Ja bih stvarno volio da mi netko napiše zašto će ova sezona biti dobra, jer ću se tako lakše odlučiti za kupnju RIVP-a. Ovako još moram čekati.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

sonda, 19.04.2020. u 18:20

Ja bih stvarno volio da mi netko napiše zašto će ova sezona biti dobra, jer ću se tako lakše odlučiti za kupnju RIVP-a. Ovako još moram čekati.

smiješan si..da se očekuje da će sezona biti dobra, cijena bi sada bila na 35 kn. po cijnie dionice vidi se da se očekuje da će biti lošija oko 50% od lanjske i taj pad je ugrađen u ovu cijenu dionice.ako bude lošije od toga, biti će i cijena niža a i obratno-bude li pad sezone manji od 50%, doći će do rasta cijene dionice.

to hoćeš li ti kupiti RIVP je sasvim irelevantno svima na ovom forumu

ČEŠKI predsjednik Miloš Zeman poručio je građanima da uživaju u ljepoti vlastite zemlje ovoga ljeta budući da će putovanja u druge države biti zabranjena cijelu godinu kao rezultat pandemije covida-19. “

Zeman je rekao u intervjuu za radio u nedjelju da bi trenutačna ograničenja na granicama trebala trajati godinu dana “kako putnici ne bi donijeli novi val zaraze s putovanja u zemlje u kojima epidemija još nije završila”.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ceski-predsjednik-porucio-gradjanima-ovog-ljeta-nece-biti-putovanja-u-druge-drzave/2176369.aspx

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/nisu-cesi-jedini-koji-bi-na-jadran-27-posto-austrijanaca-zeli-u-rh-cim-se-stisa-epidemija/10225111/

Ignore: KressoM, delux

eto-mene, 19.04.2020. u 22:59

sonda, 19.04.2020. u 18:20

smiješan si..da se očekuje da će sezona biti dobra, cijena bi sada bila na 35 kn. po cijnie dionice vidi se da se očekuje da će biti lošija oko 50% od lanjske i taj pad je ugrađen u ovu cijenu dionice.ako bude lošije od toga, biti će i cijena niža a i obratno-bude li pad sezone manji od 50%, doći će do rasta cijene dionice.

to hoćeš li ti kupiti RIVP je sasvim irelevantno svima na ovom forumu

Vi očekujete sezonu 50% slabiju od prošle ! Uff, po vama Hr i nije u tako velikim problemima, a ja mislim da ipak je.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

dosta se kopiraju izjave pojedinih strucnjaka, kako za kraj epidemije tako i za nastavak, ali jedno je sigurno, a to je da epidemija staje…svjedocimo kod nas a svjedocimo i u najvecim zaristima u Europi. Nas turizam? ima jedna krucijalna objava za nas turizam, stigla iz Spanjolske, da Spanjolska ovo ljeto nece primati turiste. Uzevsi u obzir Italiju, Portugal, mislim da cemo mi ostati kao glavna destinacija ovo ljeto u Europi. Austrijski premijer Kurz nije rekao da njegovi gradjani ne mogu doci u Hrvatsku, tj ljetovati vani, nego je izjavio da bi njegova zelja bila da njegovi gradjani ljetuju u zemlji. A vec mozemo vidjeti izjave Austrijanaca zele da dodju. Ne samo njih, budimo sigurni da ce epidemija do 6 mj da stane i u ostalim zemljama. Svakim danom vijesti i situacija ide u prilog oporavku i ukidanju mjera, do 6 mjeseca moze puno toga dobrog da se desi za nas turizam. Cijena ove dionice koja je sada je lako moguca da se vise nikad ne vidi. Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, ovo je samo misljenje. Svako radi za sebe.

@gonzales,

Ajd nemoj da ti ne kazem sta. GDJE su ti strucnjaci sta pricaju da epidemija staje?

Ali strucnjaci a ne ovi tvoji i klasterovi sarlatani. Nego znanstvenici koje priznaje struka.

Ja ne vidim od ama bas niti jednog da prica da staje nego najavljuju jako dugu borbu i cjepivo mozda drugu jesen. Ako sve bude idealno.

Ne dezinformiraj i ne lazi.

glavno pitanje je, i to ponavljam već po ne znam koji put, želimo li mi da nam itko izvana uopće dolazi? da se pita mene, ja bih drastično spustio cijene, učinio ih dostupnim domaćim turistima pa da se posluje na 15% prošlogodišnje dobiti, bolje nego poslovanje s gubicima…ako ne misle spuštat cijenu, onda im je bolje da neke hotele zatvore… ja osobno ne želim strance u Hrvatskoj ove godine…neće ovo ludilo samo od sebe proć…to da dolaze, nije dobro ni za nas ni za njih…

Dunlop, 20.04.2020. u 14:34

@gonzales,

Ajd nemoj da ti ne kazem sta. GDJE su ti strucnjaci sta pricaju da epidemija staje?

Ali strucnjaci a ne ovi tvoji i klasterovi sarlatani. Nego znanstvenici koje priznaje struka.

Ja ne vidim od ama bas niti jednog da prica da staje nego najavljuju jako dugu borbu i cjepivo mozda drugu jesen. Ako sve bude idealno.

kolega, trebamo ipak imati dozu postovanja, a ne govoriti da neko laze.

Ono sto ja pricam, to su cinjenice koje se dogadjaju..Spanjolska nece da prima turiste ovo ljeto..mi smo u jako dobroj poziciji..mjere se ukidaju, dolazi do pregovora sa pojedinim zemljama o dolasku turista..znaci sezona ce se odrzati i to je sada neminovno. Sa mjeram, da, ali ce se odrzati i turisti ce doci.

Moje misljenje je da mozda necemo vidjeti vise ove cijene ovdje, ali opet kazem to je moje misljenje. Niej nagovor na kupnju ili prodaju. Sad vi meni recite sto u mom navodu nije tocno?

Dunlop, 20.04.2020. u 14:34

@gonzales,

i jos nesto, na cijeni ispod 20 kn nisam vidio nijedan vas post..to je samo dokaz koliko ste relevantni kao sugovornik u ovim temama i sto vam je cilj. Ali niti ja niti vi ne mozemo obmanuti nikoga, svaki dan dolaze nove informacije vezane za ovu epidemiju i svako sudi za sebe sto mu je ciniti.

@gonzales,

Pa ako ne lazes zasto onda ne stavis taj link na te strucnjake? To nije tocno. Spominjes strucnjake koji najavljuje prekid epidemije pa onda pitam gdje su. Jel to legitimno pitanje?

Ali ne zaboravi, strucnjake a ne “strucnjake”.

Ako nisi vidio moj post na ispod 20kn to znaci da ne gledas dobro. A to mozes lagano i odvrtiti u nazad ali pobogu kakve to pak ima veze s icim???

New Report

Close