Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.12.2025. u 23:59
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
RIVP
6,42
48.477
7,548
6,38
6,42
-0,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Gđa. Ivana je samo održavala par tjedana cijenu jer se nagađalo da će tri tjedna sve biti zatvoreno i da ne ode gdje bi trebala biti, a sad će kupnja ponovno skočiti jer kao ako kupuje Ivana onda to vrijedi toliko i više 🙂

mjere, mjere, mjere… poticaji na zaposlene, moratoriji na kredite, otpisi poreza, otpisi doprinosa. rashodi idu na nulu koji se tiču zaposlenih. i sami članovi uprave dokupljuju.. vi se stiskajte i crnjačite i dalje.

Ukoliko, “nedaj bože” od turizma nešto i bude pa makar i krajem srpnja i kolovoza, rujna ovo će biti samo šlag na tortu s obzirom na vrijednost dionice.

Izgleda da  Erste OMF tuđim novcima , naravno, igra se pumpanja cijene ovdje. Što je njima 10 Kuna gore dolje po dionici ?

jedan turist osjetno zaostaje u rastu ako ga uspoređujemo s RIVP. taj turist ima market makera. samo dokaz da MM rade više štete nego koristi.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Grga, 03.04.2020. u 10:50

Izgleda da  Erste OMF tuđim novcima , naravno, igra se pumpanja cijene ovdje. Što je njima 10 Kuna gore dolje po dionici ?

Sto cete, vi pametni i investicijski potkovani, a fondovi glupi i same neznalice. I onda jos ta nepravda da su te neznalice likvidne, a znalci bez prebijene pare. Ma eto, nepravda na nepravdu.

Mnogi ovdje ne znaju misliti svojom glavom, nego tudjom. Recikliraju medijski nametnute stavove. Ne vide sire i dalje od vlastitog nosa. Sve je ovo igra, velika predstava sa jasnim ciljem. Pamet u glavu.

bravo klaster. tako je to na žalost ili na sreću.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Počela rasprodaj

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2171826

klaster, 03.04.2020. u 11:44

Grga, 03.04.2020. u 10:50

Sto cete, vi pametni i investicijski potkovani, a fondovi glupi i same neznalice. I onda jos ta nepravda da su te neznalice likvidne, a znalci bez prebijene pare. Ma eto, nepravda na nepravdu.

Mnogi ovdje ne znaju misliti svojom glavom, nego tudjom. Recikliraju medijski nametnute stavove. Ne vide sire i dalje od vlastitog nosa. Sve je ovo igra, velika predstava sa jasnim ciljem. Pamet u glavu.

Hm.., od tolike pameti, ispod radara, kupuju i loše, nenaplative , kredite od matičnih banaka, našim novcima, a u korist dioničara matičnih banaka.

Bisakovi, zašto dionica raste?

S 18 kn na 25 kn u par dana?

Pričali ste da će na 7 kn?

ambijent, 03.04.2020. u 19:03

Pričao je dok nije kupio koliko je mislio , sad ga ni čut

ambijent, 03.04.2020. u 19:03

U situaciji kad vlada totalna neizvjesnot hoce li ovo trajati jos mjesec dva (nadji mi jednog znanstvenika koji tvrdi da ce ovo zavrsiti tada i da ce nestati i da necemo imati vise nikakve mjere) ili godinu dve a trecu ces imati minimalne prihode ti radis zakljucke na osnovu nekog bounce-a?

Eto i nas ministar Bozinovic kaze da misli da ce ovo trajati jos namjanje godinu sa stezanjem i popustanjem a tu onda turizma sigurno nema. Ne mozes dozvoliti tisuce oboljelih jer to onda kontrolirati nemozes a s turistima bi to dobio.

Zivi bili pa vidjeli. Ako ste se sad ukrcali i odete na 40 svaka cast. Ja se kockati sa nijednom dionicom necu dok ne vidim kako ce se rasplesti stanje (a ovo je sad cista kocka) a jos uvjek armagedon nije iskljucen. Dapace.

A vrlo je vjerovatno da ce i bolje biti vani uloziti. Em mi se cini da ce to i u Americi dosta roknuti em se oni uvjek puno brze oporave. Pogledajte gdje su otisli nakon krize 2008. a gdje smo jos uvjek mi sa crobexom. A iskusni kazu “you cannot beat the market”.

@zm1

Kao prvo,ja sam pogodio kretanje cijene ove dionice,zar ne?

Nisam pisao da ce cijena na 7 kuna.

Nisam kupio niti jednu dionicu RIVP niti je mislim kupovati na ovim cjenovnim razinama.

Vi imate pravo kupovati sa svojim novcima po koliko god zelite.

New Report

Close