| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,45 |
190.296 |
29,521 |
6,36 |
6,46 |
-2,16%
|
Corona virus ne da nije “gotov” u Kini,nego se broj ponovno poceo umjereno povecavati.
Dok god ne bude cjepiva ili imuniteta,virus se ne moze “unistiti”!
Trenutno imate inficiranih 5120 ,a od toga je ozbiljno ili kriticno 1749.
vjerujem/predpostavljam da je valamar u svoje planove za budućnost ukalkulirao i dvije godine bez turista i da sa svojim partnerima to može preživjeti.
vjerujem da uprava nije išla grlom u jagode.
vjerujem/predpostavljam da je valamar u svoje planove za budućnost ukalkulirao i dvije godine bez turista i da sa svojim partnerima to može preživjeti.
Kao što si i ti sigurno u kalkulirao npr. 2 godine bez plaće (prihoda). S ovakvim problemima nitko nije računao osim babe Vange🤣
Naravno, zgrade virus nece pojesti. Ali po kojoj cijeni ce biti dionica, dali ce biti dokapitalizacije i razvodnjavanja (vec sad je na ZSE najavljena jel?) to je sad vec veliko pitanje.
Naravno, zgrade virus nece pojesti. Ali po kojoj cijeni ce biti dionica, dali ce biti dokapitalizacije i razvodnjavanja (vec sad je na ZSE najavljena jel?) to je sad vec veliko pitanje.
Treba vidjeti “cije su pojedine zgrade”,naime da li su kreditno opterecene,kolika je hipoteka i sl.
Banke su se sigurno osigurale hipotekarno ako se krediti ne budu uredno vracali.
… moram priznati da mi nije jasno zbog čega se na neki način ne suspendira ili privremeno ukine i rad burze za mjesec, dva dana npr. kada nam se već ukida i dio “sloboda”?
… svugdje se histerija pokušava smanjiti ili čak braniti te nije poželjna osim na burzi gdje je (očito) u finom zamahu?…
Iako sam pisao da će biti jako zanimljiva kupnja ispod 30kn, moram se složiti sa ostalim kolegama da sad nije pravo vrijeme za to. Također pitanje je koliko će dugo trajati restrikcije vezane uz kretanje u EU i virus tek sad kreće u USA a oni će imati definitivno najveći problem s njime zbog katastrofalnog zdravstvenog sistema. Stiže i recesija punom parom i nju treba preživjeti. Tako da bi stvarno ovo moglo potrajati…
I dalje sam vlasnik RIVP, valjda nam slijede bolji dani uskoro.
Nije nagovor na kupnja/prodaja…
ovo za USA, ako Trump uvede karantenu za cijelu, za dionice će to biti kao da je atomska bomba pala na New York, iamo sam prije jedno dvije godine dionice tamo , sada pratim tržište tamo , tamo padnu dionice ako je Trump držao govor u kongresu
a ianče što se tiče dionica Riviere , turizam če se oporaviti sigurno, samo treba čekati
prvo sto ce ici na bubanj jesu hoteli i restorani. Trenutna cijena koja je na burzi je super cijena s obzirom na situaciju koja slijedi u turistickom sektoru kako globalno tako lokalno.
prvo sto ce ici na bubanj jesu hoteli i restorani. Trenutna cijena koja je na burzi je super cijena s obzirom na situaciju koja slijedi u turistickom sektoru kako globalno tako lokalno.
To i je nagore od svega sta je sadasnja cijena super kakva ce biti ali eto, ljudi su optimisti, nadaju se prekoretu nenadanom iako je za njega vjerovatnost 1% ali postoji jel? 🙂
Pa dokup dokup dokup.. Ili drzanje tvrdoglavo. Sve smo mi to prosli. Red je da i drugi nauce 🙂
… moram priznati da mi nije jasno zbog čega se na neki način ne suspendira ili privremeno ukine i rad burze za mjesec, dva dana npr. kada nam se već ukida i dio “sloboda”?
a kako bi se ekipa nakupovala kad su dionice na dnu da nema trgovanja i obogatila se kad dionice krenu opet rasti? 😉
Jako, jako daleko smo mi od dna!
Posebno na turistima javite i “babakubi” drukeru da i on sazna napokon!