| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
RIVP |
6,45 |
190.296 |
29,521 |
6,36 |
6,46 |
-2,16%
|
Cijela HR je u crvenom! 😥
https://www.glasistre.hr/svijet/ecdc-cijela-hrvatska-u-crvenom-744504
I šta ako je u crvenom? Koliko zemalja u Eu dozvoljava putovanja svojim gradjanima u crvene teritorije, samo je bitno da imaju covid certifikat? Informirajte se malo kolega. Nije ovo 2020 kad nije bilo cjepiva i potvrda o cjepljenju.
To sto smo u crvenom definitivno nije dobro i nikakvo relativiziranje ne pomaze.
No,s druge strane.turisticka sezona je u udarnim mjesecima za turizam bila dobra,iznad ocekivanja.
Koliko je bila dobra za ovu tvrtku,pokazat ce izvjesca za ovu godinu.
I šta ako je u crvenom? Koliko zemalja u Eu dozvoljava putovanja svojim gradjanima u crvene teritorije, samo je bitno da imaju covid certifikat? Informirajte se malo kolega. Nije ovo 2020 kad nije bilo cjepiva i potvrda o cjepljenju.
kad je zemlja u crvenom sigurno za turiste je samo ako su cijepljeni s 2 doze, a ostalo u pravilu povlači daljnje reperkusije za one koji dođu nazad u matičnu državu samo s testom )…znaju to i stranci i već su počela odustajanja onih koji nisu cijepljeni
kad je zemlja u crvenom sigurno za turiste je samo ako su cijepljeni s 2 doze, a ostalo u pravilu povlači daljnje reperkusije za one koji dođu nazad u matičnu državu samo s testom )…znaju to i stranci i već su počela odustajanja onih koji nisu cijepljeni
Ovi koji bukiraju u Valamaru, a dolaze iz vana, vecinom jesu.
osobno nisam vjerovao da cemo pregurati skoro cijelu sezonu u narancastom ali u cetvrtak mi vrag nije dao mira pa sam mezio onaj nalog od 29kn sa 3900 komada i u petak mi je neko prodao jos 100komada po 29kn vjerujem da ce Rivp usijeti dohvatiti 80 pct prihoda iz 2019g. te mi cijela ova investicija djeluje zadovoljavajuce
Moje iskustvo 1.8. Istra gori. Nemas gdje odlozit rucnik. 10.9. Istra prazna. Na plazama 2-3 ljudi, navecer za jaknu i nema nikog. Mozda su hoteli puni, ali broj turista je znatno manji.
osobno nisam vjerovao da cemo pregurati skoro cijelu sezonu u narancastom ali u cetvrtak mi vrag nije dao mira pa sam mezio onaj nalog od 29kn sa 3900 komada i u petak mi je neko prodao jos 100komada po 29kn vjerujem da ce Rivp usijeti dohvatiti 80 pct prihoda iz 2019g. te mi cijela ova investicija djeluje zadovoljavajuce
S obzirom kako se stvari razvijaju, mislim da si napravio dobar posao.
I ja razmišljam ubosti nešto RIVP-a, nekih 1000 kom.
Jedino se razmišljam koliko će gosti biti željnih drugih destinacija koje su im ove godine bili nedostupni. Al ne možemo valjda toliko kiksati.
LIJEPE VIJESTI
Valamar Riviera pokreće program za cjelogodišnje zapošljavanje I NAGRADIO DJELATNIKE ZA IZUZETNO ZAHTJEVNU SEZONU https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/-valamar-riviera-pokrece-program-za-cjelogodisnje-zaposljavanje-746210
Znaci da su se djelatnici lijepo naradili…😉