EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.02.2026. u 01:44
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,27
339.828
30,153
11,30
11,40
-5,83%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hvala kolega starivuk. U pravu ste.

Ima ovdje forumaša koji navodno nemaju dionice DLKV i žive daleko od RH, ali ne propuštaju priliku na svaki glas malog dioničara ovdje da ne prokomentiraju kako niti jedna akcija neće uspjeti.

Zaista je čudan taj fenomen. Nekako mi se čini da svi oni pišu s Malte.

Neki dan sam rekao, ljudi su u ovo uložili svoje ušteđevine i svoje živote pa i sudbine, stoga mislim da treba biti jako hrabar i provesti ovakvu odluku i mirno spavati.

Prema čl. 360.Zakona o trgovačkim društvima odluka glavne skupštine može se pobijati tužbom, ako je donesena protivno zakonu ili statutu. Odluku se može pobijati i zbog toga što je dioničar glasovanjem na glavnoj skupštini pokušao za sebe ili za nekoga drugoga postići korist na štetu društva ili drugih dioničara, a pobijanom odlukom se to postiže. To ne vrijedi onda ako se tom odlukom drugim dioničarima primjereno nadoknađuje šteta….. 

pocetnikzg, 07.06.2021. u 19:11

Ima ovdje forumaša koji navodno nemaju dionice DLKV i žive daleko od RH, ali ne propuštaju priliku na svaki glas malog dioničara ovdje da ne prokomentiraju kako niti jedna akcija neće uspjeti.

Neki dan sam rekao, ljudi su u ovo uložili svoje ušteđevine i svoje živote pa i sudbine, stoga mislim da treba biti jako hrabar i provesti ovakvu odluku i mirno spavati.

Nadam se da je dovoljno ustedjevine ulozeno se ljudi pojave na skupstini i da sruse ove skupstinske odluke

Top67, 07.06.2021. u 20:10

Prema čl. 360.Zakona o trgovačkim društvima odluka glavne skupštine može se pobijati tužbom, ako je donesena protivno zakonu ili statutu. Odluku se može pobijati i zbog toga što je dioničar glasovanjem na glavnoj skupštini pokušao za sebe ili za nekoga drugoga postići korist na štetu društva ili drugih dioničara, 

Hm, ne znam baš kako ćeš to dokazati jer dionice se svima režu na 0,1 kn, a dokap je isto tako omogućen svima, samo je minimalan ulaz 10 milijuna kuna. Formalno su isti uvjeti za sve, samo što mali izvjesno nemaju 10 milijuna kuna, jedino da nastupe zajedno pa zajedno ponude taj iznos, možda preko nekog zajedničkog d.o.o.-a i sl.

Ignore: KressoM, delux

Prije svega,nisam primjetio da itko pise kako niti jedna akcija malih dionicara ne moze uspjeti!

Ja smatram da ako budete neslozni ,nemate puno sansi .Valjda imamo pravo iznositi svoja misljenja.

Vi mislite sto hocete i radite kako hocete.Niste nas pitali ni kada ste ulagali u ovu dionicu niti se obazirali na upozorenja mnogih kolega ovdje kako je investicija u tu dionicu rizicna.Dakako da nitko razuman ne ocekuje da cete se i sada obazirati na nase komentare.Radite po svom i sa Vasim novcem sto zelite.

To je Vasa investicija pa se nosite stim kako znate i umijete!

Ovo je slobodan forum i svatko ima pravo iznositi svoja misljenja i stavove,svidalo se to Vama ili ne.

punac, 07.06.2021. u 20:33

Nadam se da je dovoljno ustedjevine ulozeno se ljudi pojave na skupstini i da sruse ove skupstinske odluke

Postoji vrijeme i poslije skupštine i načini da se zaštiti dignitet i dostojanstvo poštenih ljudi. Kužiš?

@bisakovi

Firma loše radi, idemo u stečaj, nikakav problem. Krive procjene i snosis sam svoje gubitke. Ali ovo je podmuklo.

Nije uopće problem izgubiti novac na rizičnoj dionici, ali glavni je problem ljestvica od 10 milijuna kuna da bi dosadašnji mali ulagači sudjelovali u dokapitalizaciji.

Također, problem je fiktivna firma lani osnovana na Malti, bez ikakvih poslova i referenci i koju su osnovali hrvatski državljani.

Bez obzira što većina vas koji podržavate ove sumljive radnje to negirate, između redaka ipak može se pročitati kao da na neki način likujete.

Ma samo vi iznosite svoja mišljenja na ovom slobodnom forumu, posebno vi koji nemate interesa u ovome i koji ste daleko od RH, a svaki dan ste na ovoj temi, nitko vam to ne brani.

Ako

Hajde znalci. AKO PROĐE-ako se smanji TK i upumpa ponovo toliko milijuna za dionice, zar mislite da će vrijednost firme koja se riješila dugova biti 0,10kn po dionici?

redizajnlos, 31.05.2021. u 16:49

Hajde znalci. AKO PROĐE-ako se smanji TK i upumpa ponovo toliko milijuna za dionice, zar mislite da će vrijednost firme koja se riješila dugova biti 0,10kn po dionici?

tebi i dalje nije ništa jasno…cijena novih dionica biti će 10 kn, to stoji….ali tek nakon spajanja 100 sadašnjih dionica, koje će najprije biti srezane na 0,1 kn, u jednu novu!…znači ako se ovo izglasa, ove dionice kojima se sada trguje idu na 0,1 kn pa ih se 100 spaja  u jednu novu koja će vrijediti 10 kn, ali to ne mijenja činjenicu da će u toj novoj biti 100 sadašnjih dionica od 0,1 kn…valjda je sada jasno?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Tehno-elektro zbog rata s Dalekovodom žalio se na natječaj iako je dobio posao od 70 mil. kn

@redizajnlos

Ako kupite sad po 1,5kn i ako provedu planiranu akciju, da bi bili na 0 cijena dionice ce nakon dokapa trebati skociti minimalno 5x (racunam da ce prva cijena biti 30kn)…i to ako vam je ulaz 1,5kn

Medjutim postoji vjerojatnost da ce u dokapu sudjelovat samo KOEI i PPD pa ce vas delistirat, a onda necete moci uopce prodat dionice…

P.s. mislim da im ovaj prijedlog nece proci jer bi netko mogao “ostat bez glave” a i Upravi fonda bi trenutno menadjerska karijera zavrsila…nemam DLKV, ali i dalje ne mogu vjerovat da ce prijedlog proci…sretno kolege

Rastimo zajedno...

New Report

Close