EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.05.2026. u 21:03
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
11,22
229.523
20,460
11,10
11,15
1,37%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pitanje je kako stoje knjige mozda je gubitak jos veci a izvjestaji frizirani ovdje bi moglo biti puno kostura iz ormara a postavlja se pitanje tko ce to da plati i ako nema koga sta mali dionicari dobivaju stecajem firme

Mislim da nema ništa neprikazanog, ali upravu bi trebalo sada teretiti onda za prikazivanje lažnih izvješća dosada, jer book je u svim izvješćima bio oko 3,5 kn, a sad je kao odjednom nestao, kamoo??

Zašto su rezervacije odjednom samo nestale ako su morale biti realno iskazane??

Mogli bi sami sebi skočiti u usta jer netko će sigurno povesti ta pitanja! Neće to baš moći proći samo tako kako su oni zamislili!

Da skratimo pricu..ako prodje prijedlog…

1. Sadasnji vlasnici ce UKUPNO, ZAJEDNO imat izmedju 0,6% i 1,6% vlasnistva…

2. Poziv je srocen s nakano. da se nitko ne javi (osim Koncara i PPD) i da se u 3. krugu potrazivanja PPD-a od 150mil kn pretvore u kapital

3. U tom slucaju KONCAR i PPD ce zajedno imati 98% vlasnistva, osnovat ce zajednicki SPV/d.o.o. (vidi PTKM) i napravit squeez out

4. Prijedlog svima odgovara osim postojecim vlasnicima/dionicarima…firma staje na noge, vjerovnici i dobavljaci se naplacuju, a drzava ubire porez, a preko KOEI opet ima DLKV u vlasnistvu, nema otkaza

5. Mozda bude novi PEVEC, ali postojeca vlasnicka struktura ce biti defacto nulirana (kao i Zdravko i Visnja)…trebat ce joj rast dionice od 30x-40x puta na sadasnju cijenu, da budu na 0…

6. Da sam dionicar, radje bi stecaj nego da me razvodne 99% i da onda gledam kako firma raste

7. Jel shvacate da ce ulog fonda od 150mil kn vrijediti 1,5mil kn nakon ove rabote…ako su popusili 148,5mil kn mogu jos i 1,5 mil kn…ALI vecinski vlasnik fonda je drzava i njima je samo bitno da se zadrzi zaposlenost i da firma opstane…pa nisu njihove pare,nase su…

8. Glavni paradoks je sto je firma sad u boljoj situaciji nego kad su je dokapitalizirali prvi put (manji je dug, vise ugovorenih poslova, bolja perspektiva)…

9. Ovakav prijedlog moze se samo objavit kod nas jer bi svugdje pola aktera trenutno zavrsilo u zatvoru…

Rastimo zajedno...

1. Sadasnji vlasnici ce UKUPNO, ZAJEDNO imat izmedju 0,6% i 1,6% vlasnistva…

2. Poziv je srocen s nakano. da se nitko ne javi (osim Koncara i PPD) i da se u 3. krugu potrazivanja PPD-a od 150mil kn pretvore u kapital

dokap može ići do 410 milja. končar nema te pare, ppd unosi 150 milja. a ostatak

tko kaze da je prijedlog sročen da se nitko ne javi. kupiti dlkv po 10 kn nakon što postojeći dioničari pokriju gubitak, to uopće nije loša investicija

zasto banke, fondovi, mirovinci, osiguravajuća društva ne bi kupili 10 ili 20 milja

te dionice isti čas će biti uvrštene na burzu – zasto . zato da mogu mirovinci i ostali uložiti. jer čemu sve to, ako ppd i koncar misl zahebati sve ostale. čemu uvrštenje

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

@Parica

Što ako ne prođe prijedlog????

Ta varijanta po tebi ne postoji.

Onda su izgubili oni koji su prodali ovako nisko, i oni koji nisu kupili ovako nisko.

ako neprodje dokapitalizacija ide stecaj ili ti nulovanje svih dionika jer je ocito da nema zainteresiranih ili opcija da je perfidno odigrano da nema vremena

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sto-to-znaju-ljetni-burzovni-obozavatelji-dalekovoda-15017054

Construction line ili PPD?

investimir, 23.05.2021. u 19:42

nitko ovdje neće biti razvlašten

1. u prvom krugu postojeći dioničari mogu kupiti do 41 miljun dionica po 10 kn. imaju 5 dana

2. u drugom krugu svi koji hoće. imaju 2 dana

3. u trećem krugu malteške tražbine

dakle, svi imaju pravo sudjelovati, ni problem. samo moraju imati peneze

Napisite koliko “peneza” moraju pojedinci -postojeci dionicari uloziti minimalno prilikom dokap. da bi nekim kolegama bilo jasnije?

Nakon ulistavanja novih dionica po nominalnoj 10 kn, nitko neće biti lud da stavi dionicu ispod 100 kn, firmu bez dugova i uz podršku končara koji je brutalan i uz ppd koji drži pevex gdje je dividenda 7000+ kn.. za končar ne znam zadnja bila 15 kn

Nakon novih dionica ulaze veliki igrači, ne više burek majstori..

Plus, još ništa nije odlučeno, već je sve prijedlog, koji može i me mora proći, no ja sam za da prođe i da se sve nekamo pomakne, a ne da stoji godinama po 7 i 6 kn i dugova pun kufer, ovako ulaze samo veliki u firmu koja će uz ppd i končar imati gro posla

Plus što se može desiti da spajanje ne bude u omjeru 100:1 već nekom drugom..

Prvi neću prodat ni do 5 kn, već ostat do kraja, jer za kunu ili deset lipa ne dam, pa nek i propadnu..

Ako će biti paničara da će prodavat po pedeset lipa, kupit ću 😉 a da ne pričam o deset lipa, kupit ću troduplo pa nek stoje

Pokazatelji su u tablici.

Podaci su valjani.

Nece tu biti nikakvog squeez outa ni delista. Tu pored PPD i Končara  ponovno ulaze mirovinci.

New Report

Close