EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.04.2026. u 21:13
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,60
26.611
2,773
9,52
9,66
0,63%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Do izvješća bi cijena trebalo rasti. Ali prvo riješiti otpor na 7,70.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

magla se podize, ostaju samo pobjednici?!

Otpor probijen.

Evo da podnesem raport kolegi Lojtri. Danas sam kupovala Dlkv.

Sada sam u dionicama i krajem listopada opet podnosim raport a kolega neka do onda i dalje svaki dan pise na Viro.

Takav iskorak s obzirom na najavljena ulaganja (30% svih ulaganja u Europi prema ENTSO-e) u obnovu prijenosne mreže predstavlja potencijal za dugogodišnju prisutnost u izvođenju projekata na tržištu Njemačke, ističe predsjednik Uprave Dalekovoda Tomislav Rosandić, dodajući da će aktivnosti u budućem razdoblju omogućiti značajan rast prihoda i profitabilnosti u srednjoročnom razdoblju.

Pa čekajte na 6 kn.

NaBiduAsku, 30.09.2020. u 14:28

Do izvješća bi cijena trebalo rasti. Ali prvo riješiti otpor na 7,70.

Činjenice su da se nesto događa..

Da imam cash sigurno bi uzeo još Dalekovoda, ali mi je glupo izlazit iz AD Plastik i HT i napravit mali gubitak. Mada bi bilo pametno. Smjer je jasan za poslovanje i cijenu

Marielena, 30.09.2020. u 16:07

Evo da podnesem raport kolegi Lojtri. Danas sam kupovala Dlkv.

Sada sam u dionicama i krajem listopada opet podnosim raport a kolega neka do onda i dalje svaki dan pise na Viro.

Kolegice, ja delam. Danas sam brao jabuke. Danas bez lojtre, sutra s njom. Dođite mi pridržati lojtru.

Kako god, firma radi s dobiti..a trgovanje govori da je budućnost pozitivno..😁

Nakon takvih vijesti ne prodajem ni za 100 kn 🙂

Dalekovod se vratio u klub milijardera, Strabag poljuljale žalbe na natječaje

A za 110 meni ? Mislite da jedan članak može toliko pogurati dionicu ?

dionicar, 01.10.2020. u 12:51

A za 110 meni ? Mislite da jedan članak može toliko pogurati dionicu ?

kolega ovo oko 110 sto ste spomenuli nije niti malo nerealna projekcija.

Tu ce doci ali ne zbog clanaka po novinama nego zbog radnih referenci. Ponavljam, jos nam samo terba uci na zahtjevno njemacko trziste i onda je zavrsena prica  oko povezivanja jer smo u SLOVENIJI, POLJSKOJ, SVEDSKOJ, FINSKOJ, NORVESKOJ, UKRAJINI i jos mnogo toga ali ovo je kicma ili TRANSVEZALA..Dakle, samo njemacka nedostaje.

A to kada se obznani, evo nas na tih vasih 110 i opet ne zbog vijesti nego sto ce ta cinjenica imati direktne implikacije na FI i ostvarenu DOBIT koja je i sada vec respektabilna.

lp

New Report

Close