EN DE

DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.04.2026. u 08:42
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DLKV
9,59
5.133
535
9,48
9,68
1,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dali ima nešto nova s njemačkom elektroprivredom 0 dogovoru velikih investicija o zamjeni velikih nosivih elktr stupova te daljnje pobošanje energetike

Po mojim saznanjima Dlkv radi u Njemackoj trenutno.

Lijepo se danas poskidalo s aska, sto se tice njemacke ondje i ja ocekujem grandiozne poslove i to ce biti tocka na i.

tada je samo nebo granica a ovih 10 sto kolega lojta kaze je kao plitak potok pregazen,,,ja ni ne trzam na to jer je nevjerovatno da je pala s 27 na 4 a na 4 ima osjetno bolje pokazatelje nego li na 27 prije 3 godine..podsjetit cu da su mirovinci ulazili na 250 i kusur na dokapu.

Ovdje je jedina istina da svaki dan AZ Profit profitira gubitak prodajući svoje dionice.

vjerovatno svi koji su mislili kupiti su pokupovali, mozda je ostalo jos nekih slucajnih prolaznika koji nalete

pa onako, cisto me usputno zanima razmisljanje:

tko ce dalje kupovati i dizati cijenu

i sta ako ne bude gradjevinskih poslova stoljeca s direktnom pogodbom, a zaradili ste vec 30-45% na porastu cijene

Coffey

Smiješan post. Kupi, jer dok pređe 10 onda se tek fondovi uključuju. Onda više nećeš stići.

Lojtra, da mozda si u pravu

hrvalin, 12.03.2020. u 08:07

@coffey

jeftino za kupiti će biti na 1-2 kn

sada na 4 kn je u ovim okolnostima raspada gloablne ekonomije zbog pandemije te uz PSN za vratom – DLKV preskup!

coffey, 03.04.2020. u 09:18

hrvalin, cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati

samo da ne bi bilo nismo znali, vise nemam dionice dlkv, sto naravno ne znaci da ih necu opet imati

stabilna linija dogovoreni poslovi jedino št0 treba naći fizikalne radne snage ali to je sve dobro bitn će i njih jer mogu platiti cjena rada ide visoko

Tehnicki target 7 do 7.3kn potom propad prema 5kn.

To je prva varijanta.

Bolja ili druga varijanta je rast preko 8 kn povrat na 6.30 i onda prema 12kn.

Dakle moguc je i rast 100% na ovu cijenu.

Bv 3.12 kn nema veze 🙂

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Preko 150 mil kn TK se tek uključuju fondovi u kupnji, prije zakonski nesmiju a to bi moglo biti već sutra.

P.S. nisam 100 % siguran da li za sve dionice važi ista cifra.

New Report

Close