| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DLKV |
9,59 |
5.133 |
535 |
9,48 |
9,68 |
1,48%
|
dali ima nešto nova s njemačkom elektroprivredom 0 dogovoru velikih investicija o zamjeni velikih nosivih elktr stupova te daljnje pobošanje energetike
Lijepo se danas poskidalo s aska, sto se tice njemacke ondje i ja ocekujem grandiozne poslove i to ce biti tocka na i.
tada je samo nebo granica a ovih 10 sto kolega lojta kaze je kao plitak potok pregazen,,,ja ni ne trzam na to jer je nevjerovatno da je pala s 27 na 4 a na 4 ima osjetno bolje pokazatelje nego li na 27 prije 3 godine..podsjetit cu da su mirovinci ulazili na 250 i kusur na dokapu.
vjerovatno svi koji su mislili kupiti su pokupovali, mozda je ostalo jos nekih slucajnih prolaznika koji nalete
pa onako, cisto me usputno zanima razmisljanje:
tko ce dalje kupovati i dizati cijenu
i sta ako ne bude gradjevinskih poslova stoljeca s direktnom pogodbom, a zaradili ste vec 30-45% na porastu cijene
Lojtra, da mozda si u pravu
jeftino za kupiti će biti na 1-2 kn
sada na 4 kn je u ovim okolnostima raspada gloablne ekonomije zbog pandemije te uz PSN za vratom – DLKV preskup!
hrvalin, cini mi se da je ovdje mozda vrijednost daleko iznad trenutne, zato sam znacajno kupio i mislim da cu jos nadokupljivati
stabilna linija dogovoreni poslovi jedino št0 treba naći fizikalne radne snage ali to je sve dobro bitn će i njih jer mogu platiti cjena rada ide visoko
Tehnicki target 7 do 7.3kn potom propad prema 5kn.
To je prva varijanta.
Bolja ili druga varijanta je rast preko 8 kn povrat na 6.30 i onda prema 12kn.
Dakle moguc je i rast 100% na ovu cijenu.