Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.12.2025. u 11:03
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolega apatero1, oni koji pitaju koliko će nas usitnit niti nemaju dionice, mene i vas koji imamo baš briga, jer će za par godina vrijediti svake kune ĐĐ 🙂

A usitnit će isto koliko su Talijani Lenca kad su ušli 😉

+ izvještaj za prvi kvartal 👍🏻 😉

sitnariba, 30.04.2021. u 13:53

+ izvještaj za prvi kvartal 👍🏻 😉

Dragi mora da je hebeno dobro izvješće kad je u par minuta protutnjao i promet i cjena dionice ……bit će nemilo usitnjavanje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

biti će ovdje velike trgovine kupac ne posustaje

Al’ ste ovdje lupetali ovih dana i mjeseci, pa većina vas nema pojma o dionicama ili kako bi rekao Balašević

Džaba vam novci moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje.
I pogledi čvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje.

E, pa da!

I sad, dok u čudu gledate Đuru kako juri, uteći će vam i Kraš, i Čateks, i Dalekovod…

…a pisao sam vam i o Đuri, i o Čateksu, i o Krašu, i o Dalekovodu, samo diskretno, pa te moje komentare niste ni primjećivali. E, pa da!

Krešice ( novinar od prije par dana ) čitaj i plači 😉

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/djuro-djakovic-u-prvom-kvartalu-ostvario-dobit-od-devet-milijuna-kuna/2272770.aspx

sitnariba, 30.04.2021. u 18:25

Krešice ( novinar od prije par dana ) čitaj i plači 😉

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/vijesti/clanak/djuro-djakovic-u-prvom-kvartalu-ostvario-dobit-od-devet-milijuna-kuna/2272770.aspx

i koliki je sada bv?

budapest !

Uglavnom znači može se lijepo poslovati kad se lova ne izvlači i ne curi na sve strane 😉

Kad se desi preuzimanje za cca dvije godine je ĐĐ bez dugova i u debelom plusu, a do tada nek stoje dionice..

Sad će ovi sa spajanjem dionica 100 u jednu opet počet 🙂 a ja kažem nek razvode imam ih podosta jer se ulazilo za čunga lungu 😉 a za par godina godina kako je dr.Bakić rekao ĐĐ može biti Mercedes 😉  a možda se i on vrati u ĐĐ kako je i najavljivao, što bi mi osobno bilo drago..

Izvjesce je dobro, neocekivano dobro.

Ocekujem slijedeci tjedan stabilizaciju cijene od 4,5-5kn,dok se ne razjasnio kako Česi ulaze.

Kolega zvekir, za vas nedovoljan 🙂 za nas dioničare dovoljan 😉

New Report

Close