| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Kolega apatero1, oni koji pitaju koliko će nas usitnit niti nemaju dionice, mene i vas koji imamo baš briga, jer će za par godina vrijediti svake kune ĐĐ 🙂
A usitnit će isto koliko su Talijani Lenca kad su ušli 😉
+ izvještaj za prvi kvartal 👍🏻 😉
Dragi mora da je hebeno dobro izvješće kad je u par minuta protutnjao i promet i cjena dionice ……bit će nemilo usitnjavanje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Al’ ste ovdje lupetali ovih dana i mjeseci, pa većina vas nema pojma o dionicama ili kako bi rekao Balašević
I pogledi čvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje.
…a pisao sam vam i o Đuri, i o Čateksu, i o Krašu, i o Dalekovodu, samo diskretno, pa te moje komentare niste ni primjećivali. E, pa da!
Krešice ( novinar od prije par dana ) čitaj i plači 😉
Krešice ( novinar od prije par dana ) čitaj i plači 😉
i koliki je sada bv?
Uglavnom znači može se lijepo poslovati kad se lova ne izvlači i ne curi na sve strane 😉
Kad se desi preuzimanje za cca dvije godine je ĐĐ bez dugova i u debelom plusu, a do tada nek stoje dionice..
Sad će ovi sa spajanjem dionica 100 u jednu opet počet 🙂 a ja kažem nek razvode imam ih podosta jer se ulazilo za čunga lungu 😉 a za par godina godina kako je dr.Bakić rekao ĐĐ može biti Mercedes 😉 a možda se i on vrati u ĐĐ kako je i najavljivao, što bi mi osobno bilo drago..
Izvjesce je dobro, neocekivano dobro.
Ocekujem slijedeci tjedan stabilizaciju cijene od 4,5-5kn,dok se ne razjasnio kako Česi ulaze.