Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.12.2025. u 14:07
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Npr da cesi objave da dionica vrijedi 20 lipica. To znaci da ulaze i ulazu novac sto je spas, buduci prihodi i dovit vec 2021. Na koliko bi onda ta dionica trebala pasti? Ne vjerujem da ce dionica bas tako jako pasti taman sada kada napokon ima perspektivu.

Jedino mozda da svi uspiju na sigurno kupiti oo 20 lp. Kad vise ne bude rizika.

Opet ponavljam do samog rasciscavanja situacije bit ce jos osculiranja cijene, ponajvise prema gore.

Ne vjerujem da ce ici nize, vise vjerujem da ce ici do 5.

Nemam dionice ali danas imam priliku jos dobro uci.

Tko zeli brzu zaradu ima priliku.

Ako Česi uđu ova dionica ce dugotrajno bit isplativo.

diokidina da nisi ti ipak iz Dalmacije? 😉

Česi kao i svi mi čekamo da se obznani vlada, ako to bude prije lokalnih izbora onda smo na konju. U suprotnom čeka nas potop. Šutnja do lokalnih izbora nije dobra za nas.

diokidina, 16.04.2021. u 08:46

Opet ponavljam do samog rasciscavanja situacije bit ce jos osculiranja cijene, ponajvise prema gore.

Ne vjerujem da ce ici nize, vise vjerujem da ce ici do 5.

Nemam dionice ali danas imam priliku jos dobro uci.

Tko zeli brzu zaradu ima priliku.

Ako Česi uđu ova dionica ce dugotrajno bit isplativo.

Game over za nas male!!!

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/odluka-se-ceka-a-gubici-rastu-duro-dakovic-dnevno-radi-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-gubitka-15065967

Bently, 16.04.2021. u 18:51

Game over za nas male!!!

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/odluka-se-ceka-a-gubici-rastu-duro-dakovic-dnevno-radi-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-gubitka-15065967

Zar si mislio da je Kekez bolji od prethodnika ili manje ovisan o politici? Sve je više izgledno da će i Česi glavom bez obzira.

Radek

nisam, pa ja sam tu toliko dugo da bi mi uprava mogla dat jedan vagon freee ili tenk za uspomenu da imam koliko sam ulozio. I dalje se nadam stecaju, Cesi da odustanu i da se ta prica zavrsi jednom za svagda.

ODLUKA SE ČEKA, A GUBICI RASTU: ĐURO ĐAKOVIĆ DNEVNO RADI NEKOLIKO DESETAKA TISUĆA EURA GUBITKA

Ignore: KressoM, delux

Nesposobnost ove garniture u vladi očituje se i u otezanju oko Đure i u sramotnom filmskom nastupu ministra Marića.

Sve napisano se zna već od prije par godina, tak da ništa novog u ovom tekstu i sve je rekla kazala..

Kaže on: Neki naručitelji kojima su isporučeni vagoni nisu zadovoljni i prijete naplatom penala teškim više milijuna eura.. Koji su to naručitelji ? da vidimo dokument reklamacije??

Iako Đuri Đakoviću uslijed sve većih gubitaka, koji, prema dostupnim informacijama… od koga su to informacije ??  na dnevnoj bazi rastu za nekoliko desetaka tisuća eura, te višemilijunskih gubitaka iz prošlih godina ponovo prijete nelikvidnost i stečaj.. po kojim kriterijama se zna gore napisano bez izvješća za Q1 i prije izvješća?? taj dio se može komentirati tek nakon izvješća..

Ukratko, analiza stanja.. na koji način je novinar napravio analizu ? 🙂 daj molim te hahha

u Đuri Đakoviću pokazala je izrazito loše rezultate, loš način poslovanja te nisku produktivnost.. ma nije moguće  🙂 

Članak totalno bezvezan, bez konkretnih i informacija i bilo kakve analize, jer mu se nitko nije javio ni od Čeha ni iz ĐĐ..

A sve znamo što i kako država je do sad se odnosila prema ĐĐ i ostalim tvrtkama u njihovom vlasništvu..

Znači i dalje ne izlazim iz ĐĐ 🙂

Plus, što je taj novinar toliki pesimista 🙂 što malo nije pisao i nešto pozitivno u 3.mj. o ĐĐ kao naprimjer niže, al ne udri samo crnjake 🙂

Pomalo, dug je život ako nas korona ne sje.. 🙂

https://www.morh.hr/predstavljen-plan-nabave-morh-a-i-uruceni-ugovori-o-nabavi/

Prezentaciji je nazočio ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj sa suradnicima, te predstavnici tvrtki hrvatske obrambene industrije kojima su uručeni ugovori s Ministarstvom obrane: Davor Sabolić (zajednica proizvođača Čateks d.d. Čakovec, Hemco d.o.o. Đakovo, Kroko Proizvodnja i razvoj d.o.o. te podizvoditelj URIHO Ustanova Zagreb), Gordana Odor (Zajednica proizvođača Borovo d.d. Vukovar i Jelen proffesional d.o.o. iz Čakovca), Nenad Crnković (Croatia osiguranje), Marijan Mareković (Pleter-usluge), Željko Pavlin (HS PRODUKT d.o.o.), Goran Matanić ( Đuro Đaković Specijalna vozila d.d.), Zdravko Klanac (ZTC) i Alojz Šestan (Šestan Bush d.o.o.).

Sve mi se čini da dotični piše kako nekome odgovara, tako je pisao i za Dalekovod pa zaradio tužbe 🙂 a vidjet čemo da li će Dalekovod i ĐĐ u stečaj 😉

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/cijena-od-sedam-kuna-po-dionici-dalekovoda-potpuno-je-nerealna-15036978

New Report

Close