Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2025. u 18:49
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
59,93
3.236
54
59,00
62,50
0,85%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

viper666, 15.03.2021. u 10:01

Kako to da si lupao 250 000 kn po cijeni 32 kn a znao si da je gubitak “od prije” 450 mil.kn .

A tek ti je 20 g , ma puca ti k ljurac za đđ kad imaš bitcoine i tko zna što sve nemaš a imaš 20 g , samo ne znam vikend je zar nisi negdje u otmjenom hotelu , što se gubiš na ovom forumu

[/quote]

@apatero1: Nemam 20g vec 45g a 250T sam ulozio u razdoblju od 2013 do 2018, na nacin da sam sudjelovao u dokapu po 20kn kada i Bakic a kupovao sam i po 40kn u vrijeme kada je Crni celik izasao sa svojom ponudom i kada je bio aktualan tender u Kuvajtu.

Na zadnjoj GS sam svojim pitanjima i komentarima poprilicno izbrutalizirao i Kekeza, i Posavca i Popijaca i vanjskog revizora i predstavnika CERPa i naravno da mi je stalo da Djuro postane respektabilna firma i da u dugom roku pocne ostvarivati dobit i isplacivati dividendu, pa makar mu za to trebalo i 20 godina-spreman sam cekati i necu prodavati dionice po ovim smijesnim cijenama.

Da sam parama koje sam ulozio u Djuru kupovao Bitcoin, danas bih imao minimalno 5M$ – obzirom da nisam, imam 0.01BTC (ne’s ti para) i dionice Djure nad kojima strepim zajedno sa svima vama.

Btw; Nisam tip za otmjene hotele a obzirom da sam udovac i da sam ostao bez supruge koja mi je bila sve u zivotu, nemam niti volje niti zelje bilo gdje putovati sam-koji je smisao vikenda u otmjenom hotelu sa velikim bazenom i SPA zonom kada to nemas s kime podijeliti? Za razliku od otmjenih hotela, ovdje na forumu je uvijek zivahna rasprava 😁 a nadam se da cemo se sresti na iducoj GS koja bi takodjer mogla biti zivahna  a nakon nje popiti kavu/pivu i razmijeniti dojmove.😉

[/quote]

Tužna je vaša priča ,žao mi je zbog tog ,nažalost takav je život nekom je majka nekom maćeha ,a u zadnje vrijeme je sve nekako crno i tmurno ,ali ipak vjerujem da iza oblaka dolazi sunce koje će i ovog đđ obrijati skupa s nama , ja sam inače optimista pa tako i sa ovim Đakovićem

Uh ,sad vidim da mi je tekst izmijenjen u predzadnjem redu gdje je krivo upisano ĐĐ OBRIJATI  umjesto UGRIJATI

Nešto su i danas izbacili u vijestima, al niš pametnog za sada

https://m.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/jesu_li_konacno_pronasli_investitora_koji_ce_ih_spasiti.aspx#.YE_PaezR-DY

Ja smatram da ovi naši lapani mogu biti sretni da je CSG uopće zainteresiran za ĐĐ i da bi ti isti lapani i lopovi trebali vratiti tu svu pokradenu lovu Đuri jer zbog njih i njihovih uprava Đuro i je u dugovima, plus još dati poticaj Česima da preuzmu vodstvo jer izgleda da ga oni vodit ne znaju već samo krast 🙂

Tako da, ja ovdje vidim samo sretan završetak i to drugačije ne može ispasti nego odlično, jer ako ne pristanu na uvjete od Čeha, mogu svi skupa zajedno sa radnicima, sindikatom, Plenkovićem , nama dioničarima i ostalima zavarit brave na Đuri i napisat na vratima:  zbogom, smo sve pokrali i nismo sposobni voditi ni jednu firmu 🙂 potpis: vlada RH

A to se dogoditi neće, a to znam po ovim likovima iz sindikata što im se vidi na facama izraz sreće  😉 a Kekez je još suzdržan hahahha

Tako da ponavljam, dr.Bakić i ostali veći dioničari poput gore kolege viper666 su spasili ĐĐ i svaka im čast!

Na nama novima je da držimo i ne prodajemo po toj mizernoj cijeni i da kolege koje su godinama držali dionice i čekali , podržimo ih na taj način da ne prodajemo za pola šalice kave dionice 😉 pa ako dođe kraj neka dođe i neka sve propadne..

Ljudi, želim vam svima puno sreće, da ste živi, zdravi i sretni! pa do nekih boljih vijesti 😉

Ja nisam spasio Djuru jer sam na zadnjoj GS smio samo sudjelovati a ne i glasati jer se nisam prijavio na vrijeme😂😂😂

Ali to me nije sprijecilo da postavljam nimalo ugodna pitanja zbog kojih je GS umjesto planiranih 1h trajala skoro 2 i pol sata😁

Iako su Bakic i Ivanovic “out” to niposto ne znaci da ne trebamo aktivno sudjelovati na iducim GS – pozeljno fizicki a ako to za neke od dionicara nije izvedivo, onda barem slanjem protuprijedloga na predlozene tocke dnevnog reda, a pogotovo za one koje bi nama dionicarima isle na stetu.

Slavonski brod i nije tako daleko – 2 sata voznje od ZG i vjerujem da se kada za to dodje trenutak mozemo izorganizirati, otici do SB s jednim ili dva auta, podijeliti trosak benznina i cestarine i za max 100kn po osobi se brutalno najebati matere kome god bude trebalo, sve u legitimnom cilju zastite nase imovine i nasih prava kao dionicara!💪🤘

diokidina, 12.03.2021. u 19:15

I ako se kupi na danasnjim razinama, ne vjerujem da ce nize, jedino u slucaju stecaja. Stecaj je trenutno daleko, ali nikad ne znas.

-13%…što iz toga onda možemo zaključiti??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zorangutan

Netko se želi na brzaka nakupovati

Hm, netko nešto zna, a neće da kaže 🙂

Saznat ćemo oko 16h danas ili u ponedjeljak 🙂

A sto drugo ocekivati vec da je dogovor postignut. Ocekujem brutalno brisanje nase ulozene love. Game over

Bitno je da se nešto događa🦈🦈🦈🦈🦈

Zkranguntane, možemo zaključiti da je cijena trenutno 3,80 kn

Čini mi se da je netko namjerno spustio cijenu nisko ,kako bi postavio branu između 4,1 i 4,2

New Report

Close