Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.12.2025. u 20:44
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prije svega Sretan i blagoslovljen Božić dragi ljudi..

A što se tiče našeg ĐĐ po meni je odlično što pomalo, ali sigurno Česi preuzimaju vodstvo nad brendom ĐĐ koja je bila muzara godinama uhljebima, a sad se pravila mjenjaju.

Ovdje vidim scenarij kao u V.Lencu i firma će se za kratki rok stabilizirati, poslova ugovorenih ima, samo treba začepiti rupe gdje je lova curila 😉

Znači Bakić i Ivanović nisu mogli sa našim lopovima i dalje sam stajališta da je Bakić izračunao unaprijed da je jedini način da se ĐĐ spasi , da svoj dio proda Česim, a vidimo da je isto napravio i Ivanović

Česi će to sve fino urediti i pripremiti za veće poslove nego što su to do sad bili..

Česi su mašinerija sa iskustvom i ne sumnjam da ne pripremaju teren za nešto veliko, a kako je Bakić rekao ĐĐ je mogao biti mercedes i možda bude, pa živi bili i vidjeli.

Ne prodajem još par godina ĐĐ pa kako bilo..

Vjerovanja sam da ĐĐ nije ulagao godinama u obuku i ljude i da nema stručnih ljudi za nešto veliko, a ovako će Česi dovesti svoje stručnjake da se pripremi terem za nešto veliko, pa bilo sa Amerima,Šveđanima ili nekim trečim..

https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik/ivan-bozidar-ivanovic-prodao-8-7-posto-dionica-dure-dakovica-ceskoj-tvrtki-st-probin-15038997

Stara vijest i dalje sam stajališta da je NB , a sad i BI prepustivši dionice Česima spasili ĐĐ..

Za ovakve igrače kao što su Česi dugovi su ništa, a dobili su svijetski poznati brend..

Nenad Bakić rekao je o transakciji da je svoje dionice odlučio prodati uglavnom zbog profila CSG-a, što može biti velika nada za spas tvornice. Dva puta je sudjelovao u dokapitalizaciji tvrtke, jednom kao ključni dioničar. Dva je puta spasio tvrtku i vjerovao u njen veliki potencijal. Prema riječima Nenada Bakića, dolazak CSG-a u spasilačku tvrtku Đuro Đaković najbolje je rješenje.

Za CSG, Đuro Đaković nije prva tvornica na području bivše Jugoslavije u koju ulaže. U svom portfelju već ima jednu tvornicu sa sličnim proizvodnim fokusom. CSG je 2017. godine kupio srpsku tvornicu IMK 14. listopada putem slovačke MSM Grupe. Čak je i ova tradicionalna srpska tvrtka upala u financijske probleme, što je kulminiralo bankrotom. CSG je upravo ušao u postupak njegovog spašavanja. Stoga iskusni i snažni investitor može biti pravi impuls za tradicionalne proizvodne pogone.

https://www.railtarget.eu/news/csg-expands-on-the-croatian-market-bought-shares-of-uro-akovi-72.html

sitnariba, 25.12.2020. u 18:30

Prije svega Sretan i blagoslovljen Božić dragi ljudi..

A što se tiče našeg ĐĐ po meni je odlično što pomalo, ali sigurno Česi preuzimaju vodstvo nad brendom ĐĐ koja je bila muzara godinama uhljebima, a sad se pravila mjenjaju.

Ovdje vidim scenarij kao u V.Lencu i firma će se za kratki rok stabilizirati, poslova ugovorenih ima, samo treba začepiti rupe gdje je lova curila 😉

Znači Bakić i Ivanović nisu mogli sa našim lopovima i dalje sam stajališta da je Bakić izračunao unaprijed da je jedini način da se ĐĐ spasi , da svoj dio proda Česim, a vidimo da je isto napravio i Ivanović

Česi će to sve fino urediti i pripremiti za veće poslove nego što su to do sad bili..

Česi su mašinerija sa iskustvom i ne sumnjam da ne pripremaju teren za nešto veliko, a kako je Bakić rekao ĐĐ je mogao biti mercedes i možda bude, pa živi bili i vidjeli.

Ne prodajem još par godina ĐĐ pa kako bilo..

Vjerovanja sam da ĐĐ nije ulagao godinama u obuku i ljude i da nema stručnih ljudi za nešto veliko, a ovako će Česi dovesti svoje stručnjake da se pripremi terem za nešto veliko, pa bilo sa Amerima,Šveđanima ili nekim trečim..

https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik/ivan-bozidar-ivanovic-prodao-8-7-posto-dionica-dure-dakovica-ceskoj-tvrtki-st-probin-15038997

Hvala na lijepim željama za Božić  ,koje želim vama i svim ljudima ma gdje bili ,a i da se uspone i ova vaša nagovješćenja u svezi Đ.Đ. ,a ja bih uz to još samo poželio da ova posrnula firma više ne nosi ovo ime ako je to moguće

Cesi ce uskoro preuzet ddjh a hdz ce izgubit slavoniju kao svoju utvrdu.

Mislim da je to totalno kriva prosudba. Đuro može imati i marsovce za vlasnika, a da HDZ uredno pobjedi u Slavoniji. Politička nepismenost Hrvata je veća čak i od ekonomske nepismenosti.

Česi su korak bliže vlasništvu, ali daleko još od kraja puta. Sljedeći korak je jačanje udjela, a i utjecaja kroz otkup dugova kod komercijalnih banaka i partnera. Mrkva je ponuđena i batina se sprema.

Burna vremena su pred nama, a kako ćemo mi mali proći teško je reći. Neki će prodati u narednom periodu kad će Česi lagano jačati svoj udio, ali ako se zainati država i ne prihvati njih za strateškog partnera pogurati će ga u stečaj i nas ostale u tome utopiti.

Bently, 27.12.2020. u 19:18

radek

pozlatile ti se rijeci s nadom da se ovo sto si naveo za drzavu i obistini a to je da drzava pogura ddjh u stecaj.

https://www.poslovni.hr/domace/ceski-milijarder-petrovic-usao-u-duru-dakovica-za-koga-igra-4265345

radek, 27.12.2020. u 20:15

Mislim da je to totalno kriva prosudba. Đuro može imati i marsovce za vlasnika, a da HDZ uredno pobjedi u Slavoniji. Politička nepismenost Hrvata je veća čak i od ekonomske nepismenosti.

Česi su korak bliže vlasništvu, ali daleko još od kraja puta. Sljedeći korak je jačanje udjela, a i utjecaja kroz otkup dugova kod komercijalnih banaka i partnera. Mrkva je ponuđena i batina se sprema.

Burna vremena su pred nama, a kako ćemo mi mali proći teško je reći. Neki će prodati u narednom periodu kad će Česi lagano jačati svoj udio, ali ako se zainati država i ne prihvati njih za strateškog partnera pogurati će ga u stečaj i nas ostale u tome utopiti.

Bently, 27.12.2020. u 19:18

Hm, da vas utješim s obzirom o tom da ste toliko uplašeni od tog famoznog stečaja ,ja ne prodajem svoje bezvrijedne papiriće ,kad su i onako bezvrijedni

E sad će pacovi da bježe 🙂 neki su već otišli, a sad će Česi da sviraju, a ovi naši plešu 😉  i nisu im Česi Bakić i Ivanović da će sa njima ofrlje i ovako i onako , pa ne bi ovako..

Bakiću i Ivanoviću kapa do poda, izigrali ste lopove na najjače , da se nisu ni okrenuli 🙂 nema više sisanja iz Đure

Češki milijarder ušao u Đuru Đakovića. Za koga ‘igra’?

Što se događa s državnim jamstvima u slučaju stečaja? Što ne dolaze ona odmah na naplatu pa to baš i nije rješenje za Vladu?

matovilka ti postavljaš logična pitanja na nelogičnu situaciju. Za državu stečaj je najgore rješenje, ali za pojedince u državnoj vlasti nije. Da su stvari logične ne bi Đuro ovako kuburio.

Jednostavno je nenormalno da i nakon što je uprava odradila svoj dio posla evaluacije ponuda i prezentacije evaluacije NO i mingo da nema odluke s kime se ide dalje. Nažalost oteže se jer očio nekome (zna se kome) ne odgovara da su uletili češki miljarderi. Našu državnu administraciju je bolje i ne komentirati (potres nam je dovoljan za današnji dan).

radek

kad Cesi izuju iz cipela nase vrle politicare, iu inata ce nam Cesi ponudit mnogo vise od onih 20 lipa s kojima su se nabacivali sposobni poduzetnici ala Debeljak i njihova druzina. Iz inata  ce nam Cesi dat vise samo da im pokazu kako se radi posao. Ocekujem da dobijemo 1 euro po dionici.

New Report

Close