| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
58,50 |
59 |
1 |
58,50 |
60,00 |
0,00%
|
Ako je ova tvoja teorija točna onda nagađam da su to Švedi povukli očajnički pokušaj da se uguraju. To nam ne donosi ništa dobroga jer oni u izboru aviona ne prolaze. Najizgledniji su izbor francuski Rafale.
radek
nece se nista znati tako dugo dok ne puste mediji vijest koja je povezana s avionima.
radek
ako se zna da su u igri ameri i francuzi, tada teza oko svedjana ne drzi vodu. Ako i odaberu amere oni ovakve stvari rjesavaju diplomatskim putem, te ako su odlucili uci u ddjh putem nekog skrbnickog racuna, to necemo znati tako dugo dok ne stigne odluka. Tipujem da ce ameri dobit posao s avionima, ono sto drzava ima ce im prepustiti za 1 kn, a ovih 8 % koje je prodao Ivanovic je tipicna hr prica, gdje je netko kupio ove dionice i prodat ce ih po xx cijeni, kada za to dodje vrijeme i ostvariti ogroman profit u pola godine. Mi smo premali da dodjemo do takvih informacija.
Vas dvojica sigurno znate više od mene. Nekako bi ipak očekivala da nakon što su dionice prebačene na skdd, ako nisu za čehe da česi uzmu koliko mogu na burzi. Ali kad je politika i deep state upleteni sve je moguće i ništa nije nemoguće.
Matovilka
stavili su Ivanovice dionice na svoje prijatelje kako ne bi prosli 25%. I dalje je ovo losa vijest za nas male dionicare. Snovi da ovo ode na 1€ kako sam pisao sve su manje i manje
a koja je onda svrha svih ovih pretumbacija? kupuju da ih drzava ne moze zajeb…? a zasto bi ih zamembala, nek ispale cifru i jedni i drugi ili lapapa.
a koja je onda svrha svih ovih pretumbacija? kupuju da ih drzava ne moze zajeb…? a zasto bi ih zamembala, nek ispale cifru i jedni i drugi ili lapapa.
Ko što rekoh velike globalne politike odlučuju o ovom slučaju koji je na respiratoru
Joda
pa ne kupuju kompaniju ala Tesla u kojoj je sve jasno. U ddjh ni nakon 90 godina postojanja se ne zna cije je cije, tko sta radi, koliko uhljeba je sa strane ne grbaci. Da su uzeli sad sebe ovih 8% dionica imali bi vise od 25% a onda bi mozda drzava rekla. Izvolte rijesit i miljardu kuna dugova. Nisu cesi vesla sisali. Ako je Ivanovic to brzo prodao i dobio ono sto su mu ponudili a inace uopce ne prodaje dionice koje je dobio od drzave tada znate ako i dobijemo 20 lipa po dionici bicemo stetni. Uglavnom krvavi Badnjak
Ja mislim da ne skrivaju vlasništvo nego će dati ponudu. U ovakvoj situaciji ne žele drugoj strani davati argumente za tužbe.
Zanimljivost je djelatnost matične tvrtke Probin.cz
Česi su pritom i duhoviti. Pustili su jasnu poruku domaćim kokošarima. Slušamo vas!
Bently teško je predvidjeti cijenu u ovom slučaju, ali ostaje ista situacija ili prodaj za male novce ili kako si rekao čekaj godinama da dođe na neke bolje razine.