Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Proizvodnja se prebacuje iz Njemačke u Češku, a možda indirektno i u Hrvatsku kroz neko vrijeme. Zanimljivo da Rheinmetall i BAE Systems imaju zajedničko ulaganje u UK. Nadajmo se da će se ĐĐ iščupati iz ruku lokalnih pijavica te početi novi razvojni ciklus uvezan na globalne igrače.

https://www.armyrecognition.com/defense_news_november_2020_global_security_army_industry/rheinmetall_and_czechoslovak_group_sign_mou_for_production_and_technological_support_in_the_field_of_military_vehicles.html

sustavni pad i dalje prema 1.40 kn?

Uz sve te poslove, treba li vam još i problematični Đuro Đaković, za koji je u tijeku natječaj za privatizaciju? Moj je glavni motiv, vjerovali ili ne, to što bi mi bilo žao da se ugasi takva tradicija u proizvodnji, a ima perspektivu. Da nismo ušli u Brodosplit, njega danas ne bi bilo. Kao ni Tvika. A problem s Đurom je kao što je bio i u tim slučajevima, loše upravljanje. Za Đuru je važno da je jedan od najvećih metaloprerađivača u ovom dijelu Europe. Javili smo se da vidimo kako možemo pomoći i spasiti tu tvrtku. Nadam se da će Đuro Đaković dobiti novog vlasnika, koji će ga podignuti na razinu koju zaslužuje. Nije nam presudno da to budemo mi, nego da Đuro uspije preživjeti jer bi za Hrvatsku bila ogromna šteta da bude drukčije. Dobro je da ima još zainteresiranih i svi su kvalitetni i imaju dobre namjere. Zanima nas i strojarski dio tvrtke i vojna proizvodnja. DOVRŠEN POSAO Brodosplit Fincantieriju isporučio transportere i sekcije za kruzer Može se, dakle, zaključiti da ste slabi na državne bolesnike? Ovo ću vam reći kao Hrvat, a ne kao biznismen. Isključivo želim ući u bitku za Đuru da ta proizvodnja opstane u Hrvatskoj. Vjerujem da hoće, ali i to da nitko u njega neće ući da bi pokrivao gubitke iz prošlosti. Glupo bi bilo da izgubimo tako kvalitetne i iskusne radnike.

Bently ista priča kao 3. Maj i Uljanik … neka šeta grabitelj državnih subvencija

radek

zato sam i stavio njegov pr iz medija. Neka se on samo drzi brodogradnje!!!!!

Tomislav Debeljak: Pripremamo poslove za tisuće ljudi vrijedne milijarde eura

Dobro je da ima još zainteresiranih i svi su kvalitetni i imaju dobre namjere. 

Vjerojatno zna tko je zainteresiran, pa u samom tekstu on po svojim riječima nije toliko zainteresiran.

Ne da nije zainteresiran nego su Česi puno veći igrači i zna da im ne može parirati.

Bakic se i dalje u skdd vodi pod najvecim dionicarem. Pitanje je da li je uopce prodao svoje dionice

Negdje mu je “zapeo” ugovor

Bently, 30.11.2020. u 09:50

Bakic se i dalje u skdd vodi pod najvecim dionicarem. Pitanje je da li je uopce prodao svoje dionice

radek

s obzirom da je izuzetno ekspeditivan, sumnjam da mu se to omaklo. U nekom drugom grmu lezi zec

Možda piše da će se dionice proknjižiti nakon isplate, a to još nije bilo?

matovilka

mozda cu ja kupit ddjh.

New Report

Close