DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Hrvatska/MBDA-Eurofighter-Patria-medu-izlagacima-na-Sajmu-vojne-tehnologije-i-obrane

Sajam vojne tehnologije i obrane ASDA 2011. otvoren je od jutros u Splitu, a na njemu izlaže preko 100 tvrtki i poduzeća iz 20 zemalja. Iz same Hrvatske je preko 50 izlagača, a na sajmu su se pojavili i možda najjači igrači s europskog tržišta: MBDA, Eurofighter, Patria… Patria će u toku dana potpisati ugovor s Đurom Đakovićem, na osnovu kojeg će ta dva poduzeća „djelovati“ prema trećim stranama, odnosno Đuro Đaković će moći sudjelovati u gradnji oklopnih vozila i za druga tržišta.

Preko 30.000 komada na kupnji, hoće li uspjeti novi pokušaj proboja 45 kn? [thumbsup]

ako ne danas,sutra je novi dan… [thumbsup]

Stvarno sam razočaran.Našim ulagačima pokažeš čistu lovu,rudnik zlata,a oni bježarija.Hebote dođe mi da sve prodam i odem na korf tamo je neizvjesnost do panja a radi se.Bit će najbplje sve rasprodati i kamatarit po kvartu,jer na ovakve vijeti u prvoj minuti je trebala biti u blokadi i poslije na 50.Gasim komp nemam više živaca gledati kako su se svi splašili naloga od 130 soma kuna.Sretno.

Radije iskoristi priliku pa dokupi. Kad-tad bu im doslo do glave.

Listao sam ovih dana stranice foruma od proljeca 2007. Tada se pricalo da bi dokup na 250 jako povoljan. Prica sa BOVima se tek pocinjala rolati. Đuro je preskocio 300 kuna i onda ga je sasjeklo: podjela dionica braniteljima, kriza, prevelika ocekivanja i onda doticanje dna prosle godine s onakvim katastrofalnim gubitkom.

No, poceli su puhati poztivniji vjetrovi i slaze se dobra konstelacija za izdizanje Đure iz pepela. Proizvodnja i konkretni priljev novaca od BOVa je krenuo tek ove godine i trajati ce cijelu slijedecu. Ovdje bi trebalo biti dovoljno zarade da Đuro posluje pozitivno. Moje je viđenje stvari da ce Đuro napraviti BOVove za Hrvatsku i do onda imati vec ugovoreni posao za nekog drugog kupca i da ce samo nastaviti s prozvodnjom. Naravno jos bolje bi bilo da se kapaciteti prosire.

Vagoni se polako vracaju. Vidjeli smo nedavno potpisani ugovor s stranim kupcem. Nije puno, ali je znakovito.

JANAF prica ce biti aktualna slijedecih mjeseci. Jako puno novaca u igri i dugorocni dobar posao za DDJH.

Nemojmo zaboraviti i da je DDJH ulagao i u obnovljive izvore energije i prodaje vlastito postrojenje na biomasu koje ce takodjer sniziti i energetske troskove samog DDJH. Hrvatks se obvezala proizvoditi odredjeni postotak elektricen energije iz obnovljivih izvora i tu ce DDJH sigurno ugrabiti dio kolaca.

Kolega je nekolko postova iznad spomenuo i tenkove za HV….to bi bio samo bonus…

Dakle, slagalica za veliki uzlet Đure se slaze. Moje misljenje je da je sada odlicno vrijeme za kupnju. Stvari vise nisu onako neizvjesne kao prije prosle godine i osobono ocekujem, kao i sto kolega peyo predvidja, povratak DDJH na razine vece od 100 kuna do kraja godine.

Ovo nije nagovor na kupnju, samo iznosenje misljenja i pogleda na trenutno stanje. Hocete li kupiti ili ne, ovisi samo o vama…

http://www.poslovni.hr/vijesti/potpisan-memorandum-izmedu-dure-dakovica-i-patrije-175927.aspx

Kolega efodix već sam napisao nemam više love za udar,jučer sam ušao sa zadnjih…. kuna.Vjerujte mi da sam danas imao svašta u glavi,čak izaći iz nekih dionica sa minusom da pokupim svih 20 naloga koje vidim.Evo kolega bond potvrđuje sve šta smo razgovarali zadnjih mjesec dana.Gotovo je ,potpisano je ,a to je tek početak.Još su dva dana sajma,višecijevni bacači su na meti ……ne mogu na glas čut ćemo u ova dva dana,tenkovi idu na modernizaciju,a cijenom su puno jeftiniji od ostalih.A ponovo Ugovor sa Janafom je tu pred vratima,sa Inom isto tako već godinama i dalje će.
A sad nakon svega na asku se guraju ko će prije van.Jesam ja lud ili nam je onaj sa 3000 komada samo pomogao da riješi male igrače koji su nadam se zaradili.Ali ovu dionicu tek čeka bum,i to će biti eksplozija.Ja inače vozim 50-50.Pola uzmem,a pola čuvam za dokup.Ali sad sam ful unutra,jer ovakav zicer na našoj burzi nije bio već dugo.Malo sam se razočarao ,pa sam se evo i raspisao.
Sretno đuro,sretno viro,sretno ptkm.A korf je lutrija pa evo i tu sretno.

peyo

DDJH potpiše s Patriom i završi u plusu 2%.
IGH završi u blokadi sa skoro 12% u plusu,a nitko nema pojma zašto……

Samo na ZSE…… [lol]
Pravo je čudo da se nadje neki jači investitor, kao "XY", koji i dalje ovdje ulaže.
Svi ostali su već odavno pobjegli iz ove baruštine….. [sad]

Kolega malo si nezahvalan neću iznositi zašto da ne ispadne da drukam….

jedan pogled na graf đure i sve je jasno

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

CITIRAM
"ovoga trenutka možemo uduplat proizvodnju bovova ili bilo kojeg proizvoda.Trenutno 4 bova mjesečno."
Prenosim iz dnevnika govor predsjednika uprave đure.pa ljudi moji da li shvaćate šta to znači????

peyo

Da, to je nova odlicna vijest iz danasnjeg Dnevnika…mogao bi i novi posao sa BOVima biti prije nego sam ocekivao…

[thumbsup]

Da, to je nova odlicna vijest iz danasnjeg Dnevnika…mogao bi i novi posao sa BOVima biti prije nego sam ocekivao…

[thumbsup]

Bravo Đuro!!! [thumbsup]

ŽIVOT JE LIJEP

CITIRAM
"ovoga trenutka možemo uduplat proizvodnju bovova ili bilo kojeg proizvoda.Trenutno 4 bova mjesečno."
Prenosim iz dnevnika govor predsjednika uprave đure.pa ljudi moji da li shvaćate šta to znači????

bit će brzo pozitivni kvartali, dobit u DDJH,a cijena kad krene krene može i na 100 kn [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

New Report

Close