Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni nije došla dividenda. Pa šta se to dešava?

Da se pohvalim, danas sam dokupio još jedan veći paket pred kraj radnog dana… ATL (gledno zadnje mjesece). [smiley1]

Ako se ovaj sutra spusti po kupnji, a sve mi se čini da hoće, moglo bi biti još jeftinije kupovine.[smiley2]

219,99 61
220,00 1585
221,00 200
222,90 13
223,00 50

Ako netko u ovome prepozna šansu za kupnju, a čini se da hoće, moglo bi se reći da je dosegnuto dno. [smiley2]

Ako netko u ovome prepozna šansu za kupnju, a čini se da hoće, moglo bi se reći da je dosegnuto dno. [smiley2]

kupujem malo prije THT-a ali po 199 – može kolega ?
kako Vam s e to čini ?

ima li kraja ovom padu ????? neugodno mi je više i gledati.[smiley1]

jel zna netko gdje je nestao “AD PLavi”? Nije me dugo bilo, vidim da mu bas nema traga, a znam da je dosta pisao o bogacenju na ovoj dionici

“Please, God, Just One More Bubble.”

jel zna netko gdje je nestao “AD PLavi”? Nije me dugo bilo, vidim da mu bas nema traga, a znam da je dosta pisao o bogacenju na ovoj dionici

Biće kolega biće……..strpljen spašen !!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

EVO JEDNOG LIJEPOG ČLANKA, DOBRO GA PROČITAJTE 🙂

http://www.jutarnji.hr/auto_moto/auto_vijesti/clanak/art-2007,9,11,ad_plastik,89588.jl

sve je lako kad si mlad :)

nemojte gledati sadašnju vrijednost dionice gledajte vrijednost i budućnost tvrtke AD Plastik..to sto je dionica sa 270-280 kn pala na 220 kn ne znači da AD Plastik propada,dapače svake godine sve više raste i više se ulaže u razvoj a samim time stvara se temelj za rast same dionice,nemojte da vas preplaši ova korekcija CIJENE dionice nego gledajte dugoročno..pozdrav

MARI[center][/center][color=black][/color][b][/b]

odlican clanak, al da mi je samo znati ko je ovako obara i s kojim razlogom to radi?

Radi jeftinog dokupa mozda?

nemojte gledati sadašnju vrijednost dionice gledajte vrijednost i budućnost tvrtke AD Plastik..to sto je dionica sa 270-280 kn pala na 220 kn ne znači da AD Plastik propada,dapače svake godine sve više raste i više se ulaže u razvoj a samim time stvara se temelj za rast same dionice,nemojte da vas preplaši ova korekcija CIJENE dionice nego gledajte dugoročno..pozdrav

koliko dugorocno da gledamo, godinu, 5 godina ??
znam da sadasnja cijena ne znaci da AD Plastik propada, ali znaci da moj portfelj propada [smiley3]

“Please, God, Just One More Bubble.”

moze k-p?

cijena se vratila na pocetak drugog mjeseca 2007
zar to nije isplativo??:-)

New Report

Close