Agencija Mad Props spektaklom u Rovinju ušla u finale za najveću svjetsku event-nagradu

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2019. u 11:59
Foto: Pixsell / Martinez Studio 44 Cup / Luka Smuk

Mad Props, kao jedina hrvatska agencija u ovogodišnjem izboru, među desecima prijavljenih agencija probio se u finale u kategoriji Corporate Celebration, a za nagradu konkuriraju sa još sedam agencija iz Belgije, Austrije, Njemačke i Francuske.

Petodnodnevni Maistrin event 'Svečano otvaranje Grand Park Hotela Rovinj & Adris 44 Cup' koji je od 29. svibnja do 2. lipnja u Rovinju okupio društvenu i poslovnu elitu te je završen spektakularnim koncertom na moru svjetske tenorske zvijezde Andrea Bocellia uvršten je u samo finale, tzv. shortlist jednog od najvažnijeg i najprestižnijeg svjetskog event festivala – BEA World, u kategoriji Corporate Celabration.

 

BEA World, Međunarodni festival evenata i komunikacija, koji će se ove godine, od 27. do 30. studenoga održati u Milanu, pokrenut je 2006. godine kako bi istaknuo važnost evenata u marketingu, i od tada se etablirao kao najvažniji i najizazovniji godišnji event-festival. Ove godine, agencije iz 30 država iz cijelog svijeta, natječu se u tri velike i čak 25 podkategorija, a o relevantnosti i važnosti festivala najbolje govore broj prijavljenih agencija i podatak da ih je ove godine samo u finale ušlo preko 100.

Mad Props, kao jedina hrvatska agencija u ovogodišnjem izboru, među desecima prijavljenih agencija probio se u finale u kategoriji Corporate Celebration, a za nagradu konkuriraju sa još sedam agencija iz Belgije, Austrije, Njemačke i Francuske.

'Sam ulazak u finale za nas je izuzetno veliki uspjeh, jer je BEA jedan od najprestižnijih globalnih event-festivala koji promiče kreativnost i produkcijsku izvrsnost, a sudionici su renomirani kreativci i stručnjaci iz cijelog svijeta. Ogromno nam je priznanje i čast da smo u tom društvu, da ćemo u Milanu imat priliku vidjeti najbolje svjetske evente i prezentirati naš dosad najveći i svakako najspektakularniji event na kojeg smo iznimno ponosni i sretni smo što smo dobili povjerenje i priliku ga raditi', ističe Zrinka Topalušić-Paleka, suvlasnica i direktorica Mad Props-a.

Gala otvaranje Grand Park Hotela Rovinj u organizaciji Mad Propsa za klijenta Maistra, već je osvojio jednu strukovnu nagradu – u lipnju su na ljubljanskom event-festivalu Conventa Crossover ušli u samo finale i osvojili treće mjesto u kategoriji 'Crossover'.

'Ovo je priznanje za cijeli naš tim koji je 6 mjeseci pripremao event, za tehničke ekipe koje su danima montirale po kiši i vjetru, paralelno na nekoliko različitih lokacija. Tehnički i programski jedan od najzahtjevnijih projekata na kojima smo radili, ali isto tako jedan od onih na kojima učimo, razvijamo se i pomičemo granice', rekao je event direktor Mateo Paleka.

Komentirajte prvi

New Report

Close