Kečap je vjerojatno najpoznatiji umak od rajčice na svijetu, svestran je i može se koristiti u mnogo različitih recepata. Ali jeste li ikada pokušali napraviti domaću verziju?
Kečap kupljen u trgovini sadrži neke sastojke koje mnogi izbjegavaju, poput šećera i niza konzervansa. S druge strane, domaća verzija je jeftinija i sastoji se od prirodnih aroma, sastojaka i začina, Potrebno je vrlo malo truda da se napravi, a okus je puno bolji od onih kupovnih, piše Thepetitecook.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu