Ili ih volite ili mrzite – ali ne može se poreći da sardine sadrže puno okusa i hranjivih tvari u svakoj ribi. Ove male srebrne ribe dolaze konzervirane u vodi, ulju ili umacima. Za razliku od konzervirane tune ili lososa, pakiraju se cijele, a budući da je svaka riba manja od 25 centimetara može se jesti koža, kosti i sve.
Sardine također donose puno hranjivih tvari na stol po niskoj cijeni. Jedna konzerva sardina ima 22 grama proteina. U nastavku donosimo četiri načina na koje bi konzumacija sardina mogla utjecati na vaše zdravlje, piše Eatthis.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu